tričetrt vas je je napisal/a: ↑
Iskrena je napisal/a: ↑
Zdaj mi je jasno kdo si.
Tvoja zgodba je bila mal drugačna od njene, ker namen je bil drugačen. Tebi se je res dogajala krivica, ker ljudje nimajo pojma kako točno deluje naš sistem in pljuvajo čez nekoga. Ampak imej v mislih kar bom sedaj napisala, vem, da bom s strani ostalih popljuvana.
Tvoj namen in pomoč je bila res v dobrobit osebe, ki jo imaš rada in bi za njo vse naredila. Dala si vse kar si upala in ko si izčrpala vse možnosti, ko veš, da kar si upal si naredil za dobro svoje ljubljene osebe je nekako logično, da prosiš za pomoč, ko veš, da tisto malo potrebuješ, da bi ogromno pomagal in izboljšal nekomu življenje. Ampak, kot sem rekla, tvoj namen je res bil za dobrobit.
Niso ljudje žleht in ne da ji ne privoščimo samo poglej, kako nespmetno ravna in pokaže svoj pravi jaz ta mama. Samo skombiniraj s tem kar sem ti napisala mal višje in poglej, če ona postopa isto za svojega sina in čemu da prednost.
Bravo, vse znalica!!!
Nič ti ni jasno kdo sem. Svoje zgodbe nisem nikoli javno obešala, ker se enostavno bojim takšnih zlobnih jezikov, kot ste tu gor!!!! Ker pač vidite samo tisto kar vam paše! Ste huje kot dohtarji. Kako, da nimate zelo uspešnih svetovalnic???? Takrat bi bila pred vašimi vrati gužva in tu gor nebi imele časa toliko srat....
Ne vem, kdo si ti, da lahko sodiš kaj ta mama dela ali bilo kdo drug! Če si tako pametna, bi šla do nje in njej osebno dala nasvet. Ne pa, da tukaj gor ropočeš, da se skoraj razpočiš! In kdo pravi, da je samo tvoja resnica taprava? Kako ti veš, da tej mami ni žal, da se je v določenih stvareh odločila kot se je? In kaj lahko danes pri svojih 50 spremeni? Ti veš, kaj ona v srcu nosi in kakšne bolečine ji to povzroča? Ti veš, kaj je ona kot otrok doživljala, da se je odločala tako kot se je? Kaj ti veš, kako se je nekdo obnašal nekdo nekoč do nje. In je ona takrat sklenila, da ona pa takšna ne bo do svojih otrok? Pismo, samo tisto je pravo, kar ste si ve zamislile!???? Ja, resnično iz vas veje faušljivost, pokvarjenost in nesprejemanje drugače misličih! Živi in pusti živeti!!!!
Ženska je denar dobila, dobila ga je od dobrih ljudi, vi ostali pa jo pustite na miru!!!
Nihče ni omenil, da si javno obesila svojo zgodbo, to si ti rekla ne jaz.
Sama se iz posta v post izdaješ.
Moja menja in vse ti še enkrat ponovim je bilo javno napisano. Ker se je špekuliralo, da je tudi ta mamica bila takrat na forumu si je lahko prebrala vse kar ji je bilo predlagano, povedano, mnenja, zgražanja in kmalu po tem se je začelo dodajat stvari v javnosti.
Pljuvat po nekaterih (kar je iz zdravstva), kako ne bi poskrbeli za tega otroka je skrajno patetično in bolano do amena, ki ga premorete le nekateri, kjer zagovarjate pokvarjenost.
V Sloveniji je kar hočeš takih primerov in ta mamica ni osamljena pri nas, ampak so starši, kjer dajo otroka v zavod, da ima ustrezno nego in se mu ponudi čim več za njegovo dobrobit, za vikende in kake popoldneve pa peljejo otroka domov.
Take odločitve kot so bile so pač bile in posledice je treba sprejeti. Ne govorim ti nič o preteklosti, ki jo ima, ker me to ne zanima, ampak o sedanjem trenutku in kako sedaj stvari pelje. Ona je mama dvema otrokoma in ob taki situaciji se težko posvetiš toliko drugemu otroku, kot bi si jo on želel, saj ima njegov sorojenec, glede na videno in slišano prioritete ob vsakem trenutku.
Da boš bolje razumela, ker je videt, da si zelo čustveno zapletena v to zgodbo ti bom zelo nazorno povedala, da ne zgrešiš bistva.
Mati je dobila veliko vsoto denarja, kjer je odkupila delež hiše, ki je bil na dražbi. Kar je pa viška denarja, ki je bil zbran ob
MEDIJSKO IZPOSTAVLJENEMU INVALIDNEMU SINU, pa
bi lahko namenila za njega (tudi za brata!), saj so ljudje
darovali zaradi njega. Mati pa
bo ta denar investirala v cegle in strešnike namesto v svoja otroka in jim kaj privoščila. Najmanj bi ljudi bolelo pri tej zgodbi, če bi rekla,
višek denarja, ki je bil zbran
bo šel za kake ekstra terapije in skombinirat rehabilitacije s skupnimi počitnicami.
Potem smo pa mi žleht, če rečemo, da stvari, ki so bile donirane zaradi otroka, naj se tudi za njega porabi?