Starševski čvek

Nekaj mi pri tej zadnji akciji nabiranja denarja ( 70 000€ ) za odkup hiše ni čisto jasno?

Default avatar
helen cakar je napisal/a:
Ko bi ti vsaj znala brati. Prizadet je pa čisto nevtralen izraz, dokler ne prileti iz tvojih ust kot žaljivka. (Samo uradno ni več v rabi, to je vse, je pa daleč od žaljivke.)
Default avatar
zaprašenost je napisal/a:
Nehaj, ker to kar pišeš ni res!
Ta dva starša vozita otroka na še dodatne terapije v zavod, da sta otroku pomagala, ker toliko stvari je pokrito preko ZZZS-ja, če želiš pa kaj več, pa ni.
Malo prosim, da podajate točne podatke, ko pišete o določenih stvareh.

Si kdaj bila v Soči v Ljubljani? A sploh veš kako zgleda ta bolnica in kako delajo s temi otroci tam, da pišete neumnosti?
Default avatar
Iskrena je napisal/a:
kaj se ti oglašaš v tem primeru, če pojma nimaš?
konkretno miši je bilo treba dodatno plačevati tedensko 15 fizioterapevtskih ur. zzzs krije samo eno. če starša ne bi zagnala vseh možnih akcij, bi bila miša na vozičku, če ne še slabša.

država poskrbi za minimum. da človek preživi. ne glede na kvaliteto življenja
Default avatar
kaj se sploh oglašaš je napisal/a:
Koliko več si pripravljena prispevati? 1%, 10% več od tega, kar prispevaš danes. V državi je 650.000 upokojencev, ki ne prispevajo niti prebite pare ( razen dopolnilnega zavarovanja za 29 evrov), v državi je 80.000 brezposelnih, ki ne prispevajo nič ( niti za dopolnilno) v državi je 250.000 tistih, ki so na pragu revščine in ti prispevajo minimalno ( razen dopolnilnega, pa še to ne vsi oziroma večina ne! V državi je 300.000 mladih do 26 leta, ki v večini ne plačujejo nič, niti dopolnilnega. Torej nas ostane 700.000 ki morajo vse tole sfinancirat. Nehajte nakladat, denarja je, kot ga zberemo kot davkoplačevalci.
Torej dežurna sr..... koliko so pripravljena več prispevat! Konkretno!!
Default avatar
Res je, z izrazom prizadetostjo nisem želela nikokar užaliti, lahko uprabiš kak drug bolj ustezen izraz na primer stopnjo invalidnosti. V družini imamo otroka s PP, če bi ga dali v zavod ne bi nikoli tako napredoval kot z domačo oskrbo in s sodelovanjem strokovnjakov, zdravnikov, fizioterapevti itd. Večkrat na leto je tudi v Soči.
Default avatar
helencakar je napisal/a:
SRAM VAS JE LAHKO VSEH SKUPAJ, KI TRDITE, DA SE V ZAVODIH NE POSKRBI DOVOLJ ZA OTROKE, KI TAM BIVAJO.
Bila in videla, ter spoznala zavod od znotraj in meni nihče ne bo rekel, da za te otroke ne poskrbijo in ne delajo lepo. Še kako zelo prijazni so in ko si tam se ti zdi, da so vsi kot ena družina. V Soči imajo tudi bazen kamor vozijo tudi te otroke na hidroterapijo pa me zanima koliko takih hidroterapij je ta mamica privoščila svojemu otroku? Koliko in kako kvalitetno izvaja zdr. terapije?
Kot drugo kar si velja zapomnit je to.
STARŠ SI ZA CELO ŽIVLJENJE NE GLEDE NA TO, TUDI ČE JE OTROK V ZAVODU SI STARŠ IN SKRBIŠ ZA NJEGA. Ga ne zapustiš! Ta mama ima možnost vsakodnevnih obiskov pri njemu v zavodu in tudi možnosti ga odpeljat domov, ko ima čas.
Stvari v tem prispevku niso bile realno prikazane in zato se ljudje jezijo. Sprašujem se samo, kako bo imela sama obraz stopit pred dotične zdravnike in zdravstveno osebje, ko jih je postavila v tako negativno sliko iz njene strani.
Default avatar
koliko več je napisal/a:
jaz sem za mišo prispevala kar nekajkrat. kolikokrat pa si ti?
da ne govorim o tem, koliko zberejo na moj račun. lani so skasirali preko 7000 EUR.
Default avatar
koliko več je napisal/a:
teh 650.000 upokojencev je prispevalo krepko več kot boš ti kdajkoli, dodatno zavarovanje pa ni 29 ampak več kot 31 eurov...
Default avatar
kaj se sploh oglašaš je napisal/a:
Točno vem o čem pišem, zato ne blodi in vem, da sta ji dodatno plačevala te dodatne ure, ker se ve, da s tem bosta otroku bistveno bolje pomagala za njen nadaljni razvoj.
Skrajno zanimivo je to, da se kar sami lovite za rep. Prvo pljuvate čez te zavode, češ da ne delajo dobro, potem pa se ugotovi, da starši še plačajo dodatno kake storitve, da bi otrokom res izboljšali stanje. Torej potegnemo črto, so naši zavodi in program, ki ga izvajajo zelo dobri in rezultati, ter mnenja kot ga navajaš vzpodbudni tudi za ostale, da vseeno imamo zelo kvalitetne storitve.
Default avatar
koliko več je napisal/a:
V Sloveniji je trenutno 1.032 000 zaposlenih + 620 000 upokojencev, če ne veš vsakemu upokojencu se od pokojnine odvede za zdravstveno zavarovanje v povprečju 40€ mesečno, govorim o povprečju, vse do dobra 2 milijona slovencev je mladina torej nekje + - 400 000
Če malo posplošimo je cca 1 600 000 ljudi, ki plačujejo slabih 32€ mesečno dopolnilno zavarovanje, znaš izračunat koliko je to vsak mesec denarja, ki gre zavarovalnicam, ljubica ne plačuješ ti za nikogar temveč samo za sebe in toliko kot plačuješ toliko boš dobila, ko boš enkrat upokojena, ravno tako vsak upokojenec danes dobi točno toliko kolikor je v času zaposlitve odvajal niti € več ali manj, tako da to tvoje kako ti plačuješ za druge je laž, davkoplačevalci smo vsi od zaposlenih do upokojencev, vse kar kupim je obdavčeno in gre državi razen, če ti misliš, da upokojenci kupujejo vse brez davka in jih ti častiš.
Default avatar
helencakar je napisal/a:
Najbrž so zaposleni v Soči, Stari Gori, itd.. zelo veseli, ko berejo tole.
Pa tudi vsi starši, ki imajo otroke tam.
Default avatar
Res vas je veliko bab gobezdavih! Da vas ni sram! Vse ste pametne za druge, same ste pa enostavno zgubljene duše! Kaj še vedno ceketate kam in kako bo šel denar, če večina vas ni dala niti centa! Za moj denar, pa denar tistih, ki smo ga dali, pa vam kuram sploh ni treba imet skrbi!

A upa katera od vas, ki tahuje lajate menjati svoje življenje z njenim? A veste kak vam bo fajn, ker boste imele kup denarja? Pustite žensko! Pa začnite pometat pred svojim pragom! Kar pa ni v vaši pristojnosti....pa produžite dalje! Kure!
Default avatar
tričetrt vas je je napisal/a:
Zakaj jezo ker so te nategnil stresaš na nas :))
Default avatar
saj ni res je napisal/a:

Meni ni nihče nategnil! In tisti denar sem že pozabila.....dan je bil v dobro ime....

Samo sprašujem se, kakšne ženske ste? Gledate v njeno denarnico (v katero niste spustile niti centa), požrle se boste zaradi tega denarja. Hmmmm....menjajte njeno življenje za svoje, pa da vas potem vidim, kakšne bi bile!? Veste vso njeno zgodovino, kot, da ste roke gore držale! Sram vas je lahko. Pozabljate pa, da ste tudi same lahko jutri v še slabši situaciji...hmmm...nesreča nikoli ne počiva......
Default avatar
tričetrt vas je je napisal/a:
Verjamem, da te nihče ni nategnil zato taka jeza :))
Default avatar
Zbrala je čez 155.000e
Za 120.000 dobi vilo proti tej podrtiji!
Ostalo lahko donira!
Sedaj bo zbiranje denarja za prenovo!
Default avatar
saj ni res je napisal/a:

Hahahah.....nisem elastika, da bi me kdo nategaval.....

Sem ti lepo povedala, da nisem jezna, sem le presenečena, kakšne ženske ste....hmhahm......tebe nategujejo? a zato si tako negativna? Zato ti gre tisti denar v nos?
Default avatar
Binko je napisal/a:
Tega filma mi ne bomo videli glede donacije.
Default avatar
tričetrt vas je je napisal/a:
Kako pa ti veš, če kdo od tukaj gori ni probal vse to, kar je ta mama in deli kake izkušnje?