Starševski čvek

Lea Sirk in koncert

Default avatar
Tebe pa nič, ok?
Default avatar
Hvala ne je napisal/a:
Dober oglas...haha
Default avatar
Dajte mir je napisal/a:
to ni bila iskrena izjava ampak iskrena prostaška izjava
druga njena iskrena izjava pa je bila sovražno naperjena proti gledalcem in se je sama zasrala
tu tv nima nobene vloge
če bi se obnašala kot se spodobi do tega sranja ne bi prišlo
Default avatar
trablinka je napisal/a:
WTF je neka Lea, ki jo vlačite že nekaj dni po MON-u???
Default avatar
Kakšen koncert pa naj bi to bil, ker jaz ne poznam nobene melodije od Sirkove pa Reiven, da bi mi kdaj v ušesih ostal.
Najbrž spet kakšna intelektualna stvar umetmiška, ki jo kvazi obični poslušalci ne razumemo. Se mi tud na Youtube ne da it pogledat, ker sta že v osnovi nezanimive.
Default avatar
Dajte mir je napisal/a:
Mene je tudi groza, da hodijo med nami tako sebični, zahrbtni, hinavski in spletkarski ljudje kot je Lea (pa še vsi ostali iz te kuhinje). Ni linčana zaradi iskrene izjave. Je bilo že tisočkrat razloženo kje je problem in še ti ni jasno? Koliko te Lea plačuje da špilaš neumnico? Ker upam, da vsaj pokasiraš za to, ker če si prostovoljno tako neumna, potem ti ni pomoči.
Default avatar
Tudi mene je groza je napisal/a:
To, da je Lejin dedec avtor al kaj že Reivene skladbe, pa mediji nič...
RTV nič...

Oni o navzkrižju interesov in korupciji ne bi...

Se je pa alkoholni Šarac izdal, ko je norel!

Hehe, kaj plačujemo gnojnice iz lastnih varžetov, bruh!
Default avatar
Rekla je sem Primorka in temperamentna in tudi zato.....Kakšen b... izgovor.Drugače pa ali je res kao znana?Zakaj potem ni bilo že prej toliko slišati o njej? Preden kdo rečem,da toliko vem a je ne poznam.Že par dni so povsod njene izjave..
Default avatar
Dajte mir je napisal/a:
Iskrene izjave...Ok pol bomo pa vsi iskreni in povsod grdo govorili in kleli .Sploh pred kamerami kjer gledajo in tudi otroci.
Default avatar
Celi zivot backvokalistka, zdej pa zvezda, mwhaha. Bojkot!
Default avatar
Tudi mene je groza je napisal/a:
Stokrat slabša si od nje. Kdor te pozna je revež.
Sploh pa zakaj se toliko nerviraš zaradi ene izjave? Nimaš drugega dela?
Default avatar
Dolenjc je napisal/a:
In zakaj misli,da je nekaj posebnega?
Default avatar
Koncert?Tudi,če mi dajo zastonj karte ne hvala.
Default avatar
Ne hvala je napisal/a:
Ma tudi če mi plačajo, da bi šla, ne grem.
Default avatar
ti si še slabša je napisal/a:
Zakaj se pa ti nerviraš zaradi moje? Nimaš drugega dela?
Default avatar
Lea je imela popolnoma prav. Na glas je povedala samo tisto, kar si večina profesionalcev in tudi nekaterih nas neprof. potihoma misli. Slovenski narod enostavno ne zna izbrati, izglasovati enega izvajalca s pesmijo, ki bi imela vsaj nekaj možnosti na Eurosongu. Pač ni vsaka pesem in vsakdo primeren za tja.
Moje mnenje je, da bi morali izbirati za Eurosong izključno izkušeni pevci (žiranti) kakršna je tudi Lea. Glas ljudstva pa naj se šteje izključno za priljubljenost publike, ne pa za izbor.
Default avatar
Sončece je napisal/a:
Tudi če je prav povedala, tega zaradi svoje vloge žirantke ne bi smela. Kaj je tu tako nerazumljivega? Obnašala se je zelo grdo in nespoštljivo ne samo do zmagovalcev, ampak tudi do publike. Če naj bi pesem izbirali izključno strokovnjaki, potem Lea na ocenjevanju sploh nima kaj početi, hkrati pa ne rabimo izbora, ker žirija itak že vnaprej določi kdo naj bi zmagal, kar je letošnji spodrsljaj Lee lepo dokazal. Potem lahko privarčujemo ogromno denarja, ukinemo prireditev, zberejo se trije žirantje na kavi sredi ljubljane, se odločijo katerega od svojih prijateljev bodo poslali na evrosong in zadeva je rešena.
Default avatar
zakaj na spletni strani Cvetličarne ni najavljenega njenega koncerta drug teden?
Default avatar
me zanima res je napisal/a:
Ali bi bilo možno,da so ga odpovedali?
Default avatar
Lopove, ki nas kradejo pred nosom, nihče toliko ne napada, kot zdaj ubogo Leo Sirk.

Nisem njena znanka, niti njena prijateljica. Poznam nekaj njenih pesmi. Lani nas je dostojno zastopala na Eurosongu.

Punca se mi smili in res. Če rabi kako podporo, lahko posredujem stik in me lahko kontaktira. Osebno bi jo res želela spoznati. Razumem jo. Včasih je jezik hitrejši od glave in to se lahko zgodi vsakemu, le da pač ne v neposrednem prenosu na tv. Vsi smo krvavi pod kožo in vsi delamo napake. Take ali drugačne.

Razumem pa, da Raiven in Lea nista ravno po okusu večine Slovencev, ki jim je višek kulturnega dogajanja koncert Severine, Rozge, Cece, Zečića, pa tistega Slovenca, ki "glumi" Hrvata - Luke Basija. To ne gre skupaj.

Glasba Raiven je dejansko kvaliteta z velikimi črkami. Kaos je bil njen verjetno najslabši izdelek, pa vendar je meni osebno kot paket bil všeč.

Pustite Leo pri miru. Nikomur ni nič ukradla. Povedala je svoje mnenje po izteku glasovanja. Izrazi res niso bili primerni, vendar naj vrže prvi kamen tisti, ki nikoli ni rekel kaj podobnega. Bila je pač naklonjena Raiven. Kdor ima malo pojma, kaj je Eurosong, že ve, zakaj.

Tam je treba govoriti, govoriti, govoriti.... Moraš biti samozavesten, imeti odlično prezenco in koketiranje s publiko. Intervjujev je nešteto veliko. Vedno več. Če te utrudi in znaveliča že en sam, si tam pogorel. Nič slabega ni želela, povedala pa je na neprimeren način, kar je tudi sama povedala in se za to opravičila.

Zala in Gašper sta mi zelo simpatična, a hkrati se bojim, da premalo izkušena za tako velik oder. Imata lepe pesmi. Dobro delata. Vsaka čast. Zaslužita si spoštovanje, vendar mogoče je še prezgodaj za njun nastop na Eurosongu. Želim jima pa iz srca, da se dobro uvrstita. Že kantavtorstvo si to zasluži, saj vse delata sama.