Tebe pa nič, ok?
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Jaz se faking jebem
Teta Meta
Dober oglas...hahaHvala ne je napisal/a: ↑Lea Sirk koncert 27.2? Hvala, ne!
eden izmed, ko ga j***
to ni bila iskrena izjava ampak iskrena prostaška izjavaDajte mir je napisal/a: ↑Pa a ste vi sploh normalni???? Zaradi iskrene izjave jo lincate al kaj...a zdaj jo zaradi ene besede zlocinka , kriminalka, nicvrednica al kaj..?? Kaksni ljudje ste, me je prav groza, da taki ljudje obstajajo in upam, da se nikoli ne srecamo.
WTF je neka Lea, ki jo vlačite že nekaj dni po MON-u???trablinka je napisal/a: ↑Bo imela v kratkem kje Lea koncert?
jaz bi šla, ne glede na to kaj se sedaj dogaja okoli nje.
Teta Meta
Tudi mene je groza
Mene je tudi groza, da hodijo med nami tako sebični, zahrbtni, hinavski in spletkarski ljudje kot je Lea (pa še vsi ostali iz te kuhinje). Ni linčana zaradi iskrene izjave. Je bilo že tisočkrat razloženo kje je problem in še ti ni jasno? Koliko te Lea plačuje da špilaš neumnico? Ker upam, da vsaj pokasiraš za to, ker če si prostovoljno tako neumna, potem ti ni pomoči.Dajte mir je napisal/a: ↑Pa a ste vi sploh normalni???? Zaradi iskrene izjave jo lincate al kaj...a zdaj jo zaradi ene besede zlocinka , kriminalka, nicvrednica al kaj..?? Kaksni ljudje ste, me je prav groza, da taki ljudje obstajajo in upam, da se nikoli ne srecamo.
Korupcija na2
To, da je Lejin dedec avtor al kaj že Reivene skladbe, pa mediji nič...Tudi mene je groza je napisal/a: ↑Mene je tudi groza, da hodijo med nami tako sebični, zahrbtni, hinavski in spletkarski ljudje kot je Lea (pa še vsi ostali iz te kuhinje). Ni linčana zaradi iskrene izjave. Je bilo že tisočkrat razloženo kje je problem in še ti ni jasno? Koliko te Lea plačuje da špilaš neumnico? Ker upam, da vsaj pokasiraš za to, ker če si prostovoljno tako neumna, potem ti ni pomoči.Dajte mir je napisal/a: ↑Pa a ste vi sploh normalni???? Zaradi iskrene izjave jo lincate al kaj...a zdaj jo zaradi ene besede zlocinka , kriminalka, nicvrednica al kaj..?? Kaksni ljudje ste, me je prav groza, da taki ljudje obstajajo in upam, da se nikoli ne srecamo.
Moje mnenje
Hja
Iskrene izjave...Ok pol bomo pa vsi iskreni in povsod grdo govorili in kleli .Sploh pred kamerami kjer gledajo in tudi otroci.Dajte mir je napisal/a: ↑Pa a ste vi sploh normalni???? Zaradi iskrene izjave jo lincate al kaj...a zdaj jo zaradi ene besede zlocinka , kriminalka, nicvrednica al kaj..?? Kaksni ljudje ste, me je prav groza, da taki ljudje obstajajo in upam, da se nikoli ne srecamo.
Dolenjc
ti si še slabša
Stokrat slabša si od nje. Kdor te pozna je revež.Tudi mene je groza je napisal/a: ↑Mene je tudi groza, da hodijo med nami tako sebični, zahrbtni, hinavski in spletkarski ljudje kot je Lea (pa še vsi ostali iz te kuhinje). Ni linčana zaradi iskrene izjave. Je bilo že tisočkrat razloženo kje je problem in še ti ni jasno? Koliko te Lea plačuje da špilaš neumnico? Ker upam, da vsaj pokasiraš za to, ker če si prostovoljno tako neumna, potem ti ni pomoči.Dajte mir je napisal/a: ↑Pa a ste vi sploh normalni???? Zaradi iskrene izjave jo lincate al kaj...a zdaj jo zaradi ene besede zlocinka , kriminalka, nicvrednica al kaj..?? Kaksni ljudje ste, me je prav groza, da taki ljudje obstajajo in upam, da se nikoli ne srecamo.
Pevke na porokah
In zakaj misli,da je nekaj posebnega?Dolenjc je napisal/a: ↑Celi zivot backvokalistka, zdej pa zvezda, mwhaha. Bojkot!
Ne hvala
hvala neee
Ma tudi če mi plačajo, da bi šla, ne grem.Ne hvala je napisal/a: ↑Koncert?Tudi,če mi dajo zastonj karte ne hvala.
Tudi mene je groza
Zakaj se pa ti nerviraš zaradi moje? Nimaš drugega dela?ti si še slabša je napisal/a: ↑Stokrat slabša si od nje. Kdor te pozna je revež.Tudi mene je groza je napisal/a: ↑
Mene je tudi groza, da hodijo med nami tako sebični, zahrbtni, hinavski in spletkarski ljudje kot je Lea (pa še vsi ostali iz te kuhinje). Ni linčana zaradi iskrene izjave. Je bilo že tisočkrat razloženo kje je problem in še ti ni jasno? Koliko te Lea plačuje da špilaš neumnico? Ker upam, da vsaj pokasiraš za to, ker če si prostovoljno tako neumna, potem ti ni pomoči.
Sploh pa zakaj se toliko nerviraš zaradi ene izjave? Nimaš drugega dela?
Sončece
Sončece zmedeno
Tudi če je prav povedala, tega zaradi svoje vloge žirantke ne bi smela. Kaj je tu tako nerazumljivega? Obnašala se je zelo grdo in nespoštljivo ne samo do zmagovalcev, ampak tudi do publike. Če naj bi pesem izbirali izključno strokovnjaki, potem Lea na ocenjevanju sploh nima kaj početi, hkrati pa ne rabimo izbora, ker žirija itak že vnaprej določi kdo naj bi zmagal, kar je letošnji spodrsljaj Lee lepo dokazal. Potem lahko privarčujemo ogromno denarja, ukinemo prireditev, zberejo se trije žirantje na kavi sredi ljubljane, se odločijo katerega od svojih prijateljev bodo poslali na evrosong in zadeva je rešena.Sončece je napisal/a: ↑Lea je imela popolnoma prav. Na glas je povedala samo tisto, kar si večina profesionalcev in tudi nekaterih nas neprof. potihoma misli. Slovenski narod enostavno ne zna izbrati, izglasovati enega izvajalca s pesmijo, ki bi imela vsaj nekaj možnosti na Eurosongu. Pač ni vsaka pesem in vsakdo primeren za tja.
Moje mnenje je, da bi morali izbirati za Eurosong izključno izkušeni pevci (žiranti) kakršna je tudi Lea. Glas ljudstva pa naj se šteje izključno za priljubljenost publike, ne pa za izbor.
me zanima res
Mogoče
Ali bi bilo možno,da so ga odpovedali?me zanima res je napisal/a: ↑zakaj na spletni strani Cvetličarne ni najavljenega njenega koncerta drug teden?
Pustite jo pri miru