Forum.Over.Net

Starševski čvek

Zala in Gašper

Default avatar

mlada ljubezen

Zabavno pa res ni to njuno petje, tudi intervjuji niso lahki, ker sta zelo redkobesedna.
Default avatar

Ona zelo lepa

V živo sem bila na Emi, in juh vidla na odru. Punca visoka in zgleda kot fashion model, če ji ne bo šlo petje, gre ziher lahko v lepotne vode, on povprečen mladenič.
Default avatar

imaš pa nizke kriterije

Ona zelo lepa je napisal/a:
Hahaha, obraz ima čisto južnjaški, podobno kot Zala Đurić. Kakšno naključje pri imenih, kajne?
Slika
Default avatar

Ančkaa

aja a tko je napisal/a:
Ma kakšna štanca, o petju govorim. Punca ima lahko lep glas a dokler ga ne uporabi ji nič ne pomaga. Stokanje in jamranje pa naj uporabi kje drugje.
Default avatar

central java

Ona zelo lepa je napisal/a:
Res je, meni je tudi lepotica. Upoštevajmo, da je povsem brez make-upa.

Sem našla en posnetek - kakšna interpretacija, prezenca...wow.

Default avatar

ZalaZala

Res, da imajo vsake oči svojega malarja a ta je daleč od lepotice.
Default avatar

Alfa Ave

Tako sta omledna in dolgočasna, da ju ne morem niti gledat, kaj šele poslušat!!! Obup. Brez kančka energije. Pa dva tako mlada človeka!
Default avatar

tudimeni

Alfa Ave je napisal/a:
Težko gledam njune intervjuje, ker se zdi, da jima je vse grozno mučno - vsako vprašanje.
Default avatar

Bruhalo

A tu ste vsi samo s srednjo solo, ki ne vidite dlje od svoje vasi in harmonike? Tuja zalozba ju je opazila, to ze nekaj pomeni? Medla? Ja nista kic kot vecina glasbenikov pri nas! Dejmo met raj Cvetke in Rajmunde na odrih! Cigumigu eno in isto.
Default avatar

tudimeni

Bruhalo je napisal/a:
ne govorim jaz nič čez njuno muziko, govorim o intervjujih. Kot da bi jima bilo težko kaj povedati, non stop se gledata med vsakim vprašanjem. res dajeta vtis,da jima je grozno mučno - in očitno nas več to opaža in bo že nekaj na tem. In težko je gledati njune intervjuje res vsaj meni. Sploh ona tudi tako tiho nerazločno govori,da jo komaj kaj razumeš.
Default avatar

saj je mučno

tudimeni je napisal/a:
Saj JE mučno - pa ne vprašanja sama po sebi, ampak vsebina. Polno enih predpostavk že vnaprej. A se kaj bojita, da se bosta razšla zdaj? A danes bosta kakšno flašo odprla, da bosta proslavljala 8kot da se to da samo s flašo). Pa ko je videl da je mimo pihnil: a zeleni čaj bosta popila? mmmmm ne? (češ zakaj bi morala sploh kaj ali pa zakaj bi morala sploh vedeti, kaj bova počela) je rekel gašper. Ja pa pismo, kako moreš take bedarije spraševati in kar domnevati, da je nažiranje z alkotom edini način praznovanja. če pa ne, smo pa na drugem polu, zeleni čaj.

Ful lepo je povedal Gašper - voditelj je navrgel, da sta zagotovo najmanj evforična zmagovalca v zgodovini eme. SVOJE SREČE NE GRADIVA NA TAKIH STVAREH.

Ta pristop k življenju je vesolje stran od običajnega dojemanja sveta. In namesto da bi se voditelj skušal z vprašanji temu približati, jima vsiljuje stereotipnosti, ki jih pozna iz običajnega razgrajaškega hrupnega ekstrovertiranega načina. No ampak za zapomnit si je: sreče ne gradit na takih stvareh. Pa ne bo potrebe za nobeno evrofijo in bo tak odziv kot je bil njun, čisto normalen.
Default avatar

Oda Ireni

Hahaha, pupe. Opisujete Tomaža Pengova.
Kaj veste o njem? Nič. Ker ste zafnane bejbike.
Default avatar

kaj takega

Tej babi se še ust ne ljubi odpirati, da jo sploh slišiš rabiš slušni aparat. Pa saj itak ni kaj slišati. Daje vtis kot da bo vsak trenutek zaspala. Oba sta katastrofa za gledat in poslušat. Kaj kdo vidi na njiju?
Default avatar

Pobezljana puhoglavka

kaj takega je napisal/a:
Slišati je to , da ni kaj slišati..
Default avatar

ni to za

Takšna glasba pač ni za povprečnega uporabnika tega foruma - zanj je Tanja Žagar ipd.

Še manj je pričakovati, da bi tak poslušalec razumel, o čem dejansko govorita.
Default avatar

Lipko

Pa še teksta je preveč in je prezahteven... Nič se ne rima lepo kot npr Joške do Koroške ali kaj podobno poskocnega, da vino iz plastičnega kozarca po grlu steče. Ali Kaos, za fensi črtico potegniti... Eh, res sta totalno mimo...pa še tako mlada... Meni je ta glasba všeč. Ni pa za na festival kiča in androidov.
Default avatar

mater ste pametni

imaš pa nizke kriterije je napisal/a:
Vsaka, ki ni blond z modrimi očmi, pa še ni južnjakinja. Pa tudi vsaka, ki ima strupen jezik kot Sirkova, ne. Pa tudi če, saj južnjakinje so večinoma luštne, karkoli že izraz južnjakinja, pomeni. V končni fazi tudi dejstvo, da je nekdo čista arijska rasa ni sinonim za lepoto, kvečjemu za ksenofobijo.
Default avatar

Sinter

Ves čas se spominjam potovanja kakih par let nazaj iz Tajske, kjer smo dopustovali na nekem otoku, kjer je v osnovi enkrat mesecno party z trance glasbo...
Otok je nekako skorumpiran od policije, da ni problem z nobeno drogo, marijuane kolikor jo zelis... glede na tajsko..
Na tem otoku vidiš "spiritualce" begajoče postave, počasen govor...
Skratka pejte na youtube pa si vpisite Ozora festival, neki podobnega.

Ni pa nujno, da je tole podoben primer, lahko ravno nasprotno.
lp
Default avatar

dva normalna

Končno dva normalna mladostnika v poplavi mutantov. Tokrat je na Emi zmagala vsebina in ne celofan. Ljudje so glasovali s srcem. Bravo, samo tako naprej!
Default avatar

sam fprašam

Eh, a niso 'poznavalci' iz Mona popljuvali tudi tega?