Forum.Over.Net

Starševski čvek

Lea Sirk se mi je zasrala!

Default avatar

bi težko rekli

Vilinčica je napisal/a:
skoraj da zala v tej pesmi poje, meni bolj sliči vse približek skoraj recitalu na istem tonu ob glasbeni podlagi. bolj izjemoma se kakšen ton spremeni.
Default avatar

točno to

megaboy je napisal/a:
finaliste je izbirala žirija iz vsega skupaj SAMO 3 ČLANOV in izbrali so ti 2 skladbi, ki so jih ponudili na glasovanje. Možen rezultat je bil 50:50. Kaj te lahko tukaj preseneti? Tako zelo in tako zelooo očitno kot Leo? Kako si lahko presenečen, če sta možna samo 2 izida? Presenečen si alhko samo, če misliš in verjameš, da je možen SAMO 1 IZID! In Lea je to verjela, pa ne subjektivno, ker ji je bila Raiven všeč, ampak ker je takšen rezultat pričakovala kot članica žirije. Pa verjetno ne samo ona. Žirija je favorizirala Raiven, to je zdaj že jasno. Najbrž obstaja za njih tudi kakšna pametna razlaga, da je prav Raiven lani vodila Emo. Zakaj so dali v finale še Zalo in Gašperja, vedo samo oni. Ampak kot je videti ne zato, ker bi verjeli, da lahko zmagata. Presenečen si lahko samo, če si prepričan, da si naredil vse, da bo rezultat drugačen. In javnost ima prav, da na to reagira.
Default avatar

Hoja 123

Poslustenarod je napisal/a:
Meni je pa smešno, kako se nekateri delate strokovnjake in pametujete, kakšna pesem bi bila primerna za eurosong. Kdo sploh ve, kakšna pesem lahko zmaga? Mislim, da Eurosong že dolgo ni več tekmovanje nekih glasbenih presežkov, prej parada čudakov... Včasih zmaga najbolj čudna pesem od čudnih, včasih kakšna dokaj normalna, nekatere so celo poslusljive, včasih gre za kokodakanje ali pa vrescanje starejših gospa. Totalno nepredvidljivo. Zato se nehajte smesiti z opazkami, kaj je primerno za eurosong. Vse kar lahko rečete je, da vam je komad všeč ali pač ne, za kaj drugega pa moraš biti že psyhic.
Default avatar

naj že nehajo

tabularasa je napisal/a:
Pa koga briga, kaj si ona misli. Lea Sirk je pustila madež tudi na njeni karieri. Bolj kot jo bo zagovarjala, slabše bo. Sicer pa imamo zmagovalca in onadva bi morala biti v centru pozornosti ne pa ti dve kokoški.
Default avatar

jejhataja

tabularasa je napisal/a:
Škoda, saj če bi vsaj Raiven bilo kaj jasno, se ne bi šla prijavljat s takšnim nikakvim komadom, raje katerim boljšim, pa bi bilo tudi favoriziranje potem lahko vsaj malo bolj "upravičeno".
A da zmaga ni bila načrtovana, bitch c'mon, mogoče samo ti nisi "vedela" za to ;))
Default avatar

meni je raiven bila všeč

točno to je napisal/a:
Jaz sem bila tudi presenečena. Raiven je bila moja favoritka. Pesem je eksperimentalna, posebna, vpadljiva in zelo kvalitetna. Pesem zmagovalcev je obče všečna, ampak, razen pevkinega vokala, pa še to z veliko rezervo, z glasbenega vidika, popolnoma nekvalitetna. Aranžmaji so neobstoječi. Spremljava je za se trikrat pokrižat. Ampak ok, izbira občestvo, tako na emi, kot na evrovision, ki o strokovnem vidiku glasbenega dela, nima ravno dosti pojma.
Default avatar

točn tak

naj že nehajo je napisal/a:
še sebe je oblatila.Zdaj se dela neko revico, ker ona poje in je kot taka javna oseba. Kdo jo pa sili,da je na odru, saj ji ni treba tega počet. Valjda ima publika pravico povedati kaj si misli o njeni glasbi in nastopu. če jo to moti, pač naj ne nastopa. če imatoliko čez ljudi za povedat kot tukaj šimfa vse - saj onidve kot glasbenici rabita publiko, brez nje sta v glasbenem smislu nič. lahko pojeta si v dnevni sobi doma. Torej naj razmislita predno bosta pljuvali po ljudeh.
Default avatar

meni je bila Raiven všeč

jejhataja je napisal/a:
Berem tuje komentatorje, in se kar strinjam z njimi, ko pravijo, da Raiven ni iz 2019, pač pa iz 2030. Kar je kompliment, ki ga večina sicer ne razume.
Default avatar

tabularasa

meni je raiven bila všeč je napisal/a:
Živjo, Lea.
Default avatar

točn tak

meni je raiven bila všeč je napisal/a:
prosim kaj pa je bilo v pesmi Raiven tako hudo zelo kvalitetnega.
Kaj razloži. ker se vsi delajo norca iz refrena kaos kaos kavs kavs - to zna vsak tam se dret na odru - saj niti pela ni, drla se je samo to - tisto ni bilo petje.
Default avatar

odgovarjam Raiven

Raiven je v svoji izjavi zastavila nekaj vprašanj in postavila nekaj trditev, pa bi ji želela podati odgovore.

1. Lea je svojo vlogo žirantke oddelala profesionalno. Če bi svojo izjavo povedala sekundo pred razglasitvijo rezultatov, bi bila zgodba drugačna. Njeno delo žirantke se je zaključilo takoj po razglasitvi rezultatov in s svojo izjavo ni vplivala na končni izid in ni škodila nikomur. Kaj je tu neprofesionalnega? Kaj je tu dvoličnega?
Lea se tega tekmovanja ni bila udeležila kot tvoja prijateljica in navijačica, temveč kot članica strokovne žirije in kot taka naj bi bila objektivna. Njena izjava pa kaže ravno na to, da je bila hudo pristranska in da je storila vse, kar je bilo v njenih močeh, da ti v superfinalu ne bi imela konkurence.

2. Od kdaj je dvoličnost to, da pred vsemi poveš, kaj si misliš?
Ni toliko problem, da je očitno pokazala na svojo favoritko, ni bil niti toliko problem, da je nerodno izjavo izrekla v mikrofon, na katerega je pozabila. Nezaslišano pa je bilo, da je v zaodrju, ko je dobila priložnost, da se pokesa in pihne v pojočo travico, kot stara pijanka pi*karila dalje.

3. Je bila Lea s svojo izjavo žaljiva do Zale in Gašperja? Je o njima povedala karkoli grdega?
S svojimi izjavami je bila posredno izjemno žaljiva tako do zmagovalcev, neposredno pa do gledalcev. Kot predstavnica strokovne žirije in uradna podeljevalka plakete bi morala ostati vsaj nevtralna in se delati, kakor da zmago Zali in Gašperju iskreno privošči. Že njen izraz na obrazu pri razglasitvi rezultatov je bil neprimeren, njeno poznejše obnašanje pa nesprejemljivo.

4. Očitno sva z Leo gumbek za ljudi, ki se vsaj enkrat na leto lahko izrazijo na omrežjih, kjer imajo sicer enega sledilca.
V vsakdanjem življenju mi dol visi za vaju, ker sta za moj okus dva androida, ki bežita pred povprečnostjo, v isti sapi pa se v povprečnosti utapljata. V bistvu še ena izjava, ki žali gledalce EME. Kar ne znata nehati.
Default avatar

umazane igre

lealea7777 je napisal/a:
Kakšna reakcija, ne rečem, da bi pisalo Lea Sirk ponovno, pisalo je ime oz. 2 imeni enega od 2 finalistov. Kako presenetljivo! Da dol padeš! Eh, Lea, Lea, nauči se igrat, če že moraš igrat umazane igre.
Default avatar

tabularasa

Vi ne razumete, če pa imate samo enega sledilca, no.
Default avatar

opravičilo na insta

tabularasa je napisal/a:
To je PR RTVSLO, sicer pa se je danes Sirkova na svoj način opravičila na instagramu.

Vse lepo in prav :), a vsega tega ne bi bilo, če bi že takrat lepo rekla se "se opravičujem za faking ne morem verjet", tako je pa še dodala tisti "ko jih jebe". In potem se čudi zakaj takšen odziv. Tale estrada je čisto preveč narcisoidna.

Je pa vsaka reklama dobra.
Default avatar

opravičilo na insta

Aja pa še neumni sta, da se sploh gresta te igre od Rtvslo, ker slednjim sedaj itak dogaja, da je EMA spet najbolj komentiran dogodek te dni. Vse za všečke, klike in dobičke.
Default avatar

Točno tako in nič drugače

odgovarjam Raiven je napisal/a:
En velik podpis pod tole. Raiven bi pa lahko bila vsaj toliko pametna, da ne bi skupaj z Leo p*zdila. Ker Lea si je že pustila pečat na karieri, medtem ko je Raiven še vedno priljubljena. Ampak bolj bo gobezdala in zagovarjala Leo, bolj bo sekala po svoji priljubljenosti in posledično karieri. Tako da bosta kmalu tudi onidve v klubu ubogih revežev, vsaka z enim sledilcem. Raiven bo imela Leo in Lea Raiven. :-) Tako da Raiven, bodi vsaj ti pametna.
Default avatar

opravičilo na insta

točno to je napisal/a:
Ej točno to! Sedaj pa poskušajo na vse pretege obrniti zgodbo sebi v prid, češ a ne, da je javnost zlobna in nepravična in kruta. :( sad face.

Aja pa še neumni sta, da se sploh gresta te igre od Rtvslo, ker slednjim sedaj itak dogaja, da je EMA spet najbolj komentiran dogodek te dni. Vse za všečke, klike in dobičke.

Ko bi bili vsaj tiho, pa se z vsako nadaljnjo izjavo samo zapletajo.
Default avatar

jejhataja

meni je bila Raiven všeč je napisal/a:
Bo že res, da gre svet v smeri idiokracije...
Default avatar

Pobezljana puhoglavka

Lea je bila članica strokovne žirije. In je smatrala, da je Raiven glasbeno strokovno gledano, na višjem nivoju od vseh ostalih sodelujočih. In je to jasno in glasno povedala.
Ena redkih, ki si upa.
Lea, imaš mojo podporo.