Starševski čvek

Šerbi, počivaj v miru

Default avatar
Tvoje življenje v zadnjih letih ni bilo lepo, naj ti bo lahka črna zemlja :(
Default avatar
Sožalje svojcem!
Default avatar
Bom povedal nekaj besed. Mislim, da je bila ena izmed mojih prvih kaset od Agropopa. Danes mi takšna glasba niti približno ni več všeč, ampak takrat kot otroku mi je prinesla veselje. Sem tudi vmes čisto pozabil na to skupino, potem me je pa pred nekaj leti stisnilo pri srcu, ko sem prebral, da so Šerbi morali odvzeti nogo in kmalu zatem še drugo - komaj ta tragika je meni spet prinesla nazaj spomin na to skupino. Naj rečem samo, da je bila dober človek, ker je tudi številnim drugim ljudem prinesla veselje, tako kot takrat meni, marsikdo je ob njeni oz. njihovi glasbi vsaj za nekaj časa pozabil na svoje tegobe. Naj živi spomin nanjo!
Default avatar
mogoče ni lepo in primerno o mrtvih zdaj takole govorit,ampak res mi ni jasno,kako je lahko tako končala? ok glede bolezni pač ja prekomerna teža,veliko alkohola,pač se zgodi. Ampak spremljala sem zadnja leta kako so pisali da so ji vsi obrnili hrbet,baje finančno totalno propadla,na socialni podpori,brez enega prijatelja tudi ni imela partnerja. KAKO?? kot agropop so imeli ogromnoooo denarja,verjetno je še vedno dobivala avtorske pravice denar..in tantieme... in še marsikaj.. kako je lahko tako obubožala? in kako da so jo vsi pustili,niti enga prijatelja?? kako,če pa je bila članice res velike skupine s katerimi so bili dobri prijatelji..? ni mi jasno..

Drugače pa Šerbi,počivaj v miru. Res si nas zabavala in bila si legenda. naj ti bo lahka zemlja,hvala za vse pesmi,za vso pozitivno! Počivaj v miru,Šerbi!
Default avatar
Šerbi je bila maskota, glava benda je bil pa Aleš Klinar. Agropop je njegova ideja.
Default avatar
Čisto enostavno, dokler je imela denar, je imela ogromno prijateljev. Ko denarja zmanjka pa tudi prijatelji izhlapijo. Po tistem, ko je odprla restavracijo v centru s krompirjem pa je šlo samo še navzdol. Vse kar je vložila, je izgubila, precej pa jo je obral tudi njen takratni partner. Pa glede na to, da je pravzaprav ona prinašala glavni denar v skupino, je bilo zelo grdo, da so ji v bolezni in revščini vsi obrnili hrbet. Se spomnim, da je pred leti Barbara Jerman takratna partnerka od enega iz skupine hotela organizirati koncert zanjo, da bi ji finančno pomagali, pa se nobeden ni hotel odzvati. Celo pripombe so bile, da je imela včasih dovolj denarja, pa naj bi dala kej na stran za slabe čase.
Default avatar
se spomnim, ko je bila moja hčerka še zelo mala, pa smo jo nosili štuporamo in peli Ti si moj sonček.):)
Me zanima, kako se bodo vsi, ki ji niso hoteli pomagati, pa so služili denar predvsem zaradi nje, pokazali "globoko užaloščeni" na pogrebu.....
Default avatar
zala01 je napisal/a:
A ti si finančno kaj pomagala?
Default avatar
Res si nas zabavala - piše eden zgoraj.
S čim nas je zabavala, če smo čisto iskreni? Tantieme, piše drugi. Od česa?
Dajmo si naliti čistega vina in biti vsaj enkrat malo iskreni: zabavala je s svojo pojavo, debelostjo. Če bi bila suha, bi bila neopazna. Na to karto so igrali že od samega začetka Debele deklce. Pela ni, pisala besedil tudi ne, torej, od katerih avtorskih pravic naj bi služila?
Bila je pač bolna, zelo verjetno je debelost k temu ogromno pripomogla. Tako kot milijonom ljudi po vsem svetu, ki ne poskrbijo za svoje zdravje.
Default avatar
zala01 je napisal/a:
Takrat ji je pomagal Poldi. Piše javno.
Kaže, da so ji le pomagali.
Default avatar
ja faca je bila ta Šerbi je napisal/a:
In kje je bila pri tem komadu Šerbi?
Default avatar
Polde Poljanšek je napisal/a:
Kot je brati, na javnem spletu, jo je ravno Poljanšek izkoristil za slamnato direktorico tajkunskega podjetja, ki je bilo pod drobnogledom tudi EU, da je podpisovala njegove naloge.
Šerbi, naivna kot marsikatera ženska, ki za ljubezen proda samo sebe.
Polde, eden najbogatejših Slovencev, zaradi moči in politične pomembnosti svoje matere, očeta, ter legaliziranega tajkunstva s svojo partnerico.

Sta pa s Poldetom onadva ustanovila Agropop.
Kako se je Šerbi uspelo izgristi iz te godlje?

Počivaj v miru, nam v poduk.
Default avatar
No zdaj pa čakamo, da moderatorji pridejo in "popucajo" spet malo odgovore, kar jim ni ipovšeč -tako, kot jim niso bili dopoldanski odgovori nas nekaterih -razlike pa ni, bistvene.....
Default avatar
moderatorska dvoličnost je napisal/a:
Naj kar popucajo, kar ni res. Saj vse piše drugje. Tudi o Poljanškovi korupciji in tajkunstvu.
Default avatar
Šerbi direktorica Poljanškove firme je napisal/a:
Očitno si imel tudi ti prste zraven, ko si poln takih zaupnih notranjih informacij.
Default avatar
Lule Cuzlar je napisal/a:
Tajkun iz Agropopa skupaj.si.
Default avatar
Da ne bo problemov je napisal/a:
Nepravično; napisano je bilo tudi da je bil njen življenski stil tak (nočno življenje, zmešan bioritem, nepravilna prehrana), zato da je lahko zabavala množice...... Potem je pa zdravstveno pokasirala in plačala gor davek. Kaj pomaga, da ljudje obujajo sedaj spomine, kakšne fajn pesmice so prepevali z njo, ko je rabila pomoč, tudi finančno, pa množica govorila, sa je dosti zaslužila. Mlada je bila in naivna takrat, to pa ja.
Default avatar
Znaš brati javni internet je napisal/a:
Članek z dne 30.12.2013
Default avatar
moderatorska dvoličnost je napisal/a:
Saj smo to sedaj javno razgrnili in obelodanili. Ko je še živela, bi to morala sama.
Pa ni, ker je morala biti tiho.
Sedaj smo to mi. Da se ve.
Default avatar
Dejstvo je, da se je prenažirala. Pravi žakelj špeha. Z denarjem ni znala ravnati, čeprav je bila tajnica raznih odvetnikov.

Še najbolj jo je obral Klinči. Ima pa tudi on že zdravstvene probleme, kmalu ga bo pobralo in bo Anja vesela in bogata vdova. Je pa pri meni stalni gost. Stalna stranka. In kako jamra!


precej pa jo je obral tudi njen takratni partner. Kdo? Kdo je jebal to vrečo špeha?Ivan Novak, bioenergetik