Forum.Over.Net

Starševski čvek

Monklje, kakšni moški so vam všeč?

Default avatar

1raglja

Tak, ki me zna nasmejat, pa utišat tut, ko je treba. Pa bože ne daj, da bi bil kak tak, ki bi več pred špeglom visel kot jaz. Mora bit pa dec kot se reče 😀
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Če znaš življenje izkoristiti, je dovolj dolgo. (Seneka)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Default avatar

kmet_

Xrobe je napisal/a:
Xrobe ti si čuden tič. Upam, da se kmalu naveličaš te virtualne beznice ter se ti splošno stanje izboljša. Rajši čaraj a kaj že počneš, karkoli.
Default avatar

Xrobe

kmet_ je napisal/a:
OK. :)
Default avatar

Pri nas

Da je nasmejan, da zna nasmejat mene, da se lahko nanj zanesem in vem, da mi bo stal ob strani vsaj toliko, kot sem jaz pripravljena stati ob njemu. Da je iskren in mu je do pogovora, da me zna postavit tudi kdaj na svoje mesto in mi povedat kar mi gre in da po mosko prenese tudi, ko jaz naredim isto. Da si vzame kdaj cas samo za naju in da si zna vzeti cas zase in svoje hobije.
In teh stvari je se kar nekaj.
Zunanjost? Niti mi ni toliko pomembna, ker je konec koncev minljiva. Seveda je pomembno, da mi je simpaticen in seksi, ampak ce sem si kdaj predstavljala, da imam tip moskega, ki me privlaci (temnolas, malce zagorel, ravno prav grajen,...), je moj moz cisto kontra, ampak me je s svojo karizmo pritegnil prvo minuto, ko sem ga videla. No, naslednji dan sva ze bila na prvem zmenku in ostala skupaj od takrat :-))
Default avatar

Hanna 90

Visok, pameten, resnega videza, 25-45 let, autoritativen, ukazovalen in grob v postelji...