smeha polna skleda je napisal/a: ↑
Me prav zanima, koliko 20 -25 letnic bi potrdilo, da se jim zdijo moški po 40 blazno privlačni. Morda bi se kakšna odločila za seksualno avanturo s 40+ letnikom iz top lige. Pa še to bo skrbno preverila, ali je to v njenem socialnem krogu sprejemljivo, še raje bo vse skupaj izvedla kje v tujini. O zaželjenosti 40+ letnikov s povprečno plačo, povprečno plešo, povprečnim trebuhom, pa sploh raje ne bi.
Je prav hecno, kako 40+ letni samci 40+ letnim poročenim ženskam pametujejo, kako imajo one nizko samopodobo, oni pa visoko. In visoko zaželjenost. 40+ letni moški je že pošteno out of date, sploh za resno zvezo z žensko v top letih, o kakršnih taki radi sanjajo.
Joj, 100x prežvečena tema.
Tako kot 40+ letna ženska nima za burek proti 20+ letnici, enako 40+ letnik, razen če ni George Clooney ali Brad Pitt nima šans pri 20-letnici.
Vsak si izbere kar mu paše, je pa res, da če si plešast, okrogel in brez denarja, lahko samo po netu iščeš mladoletnice oz. 18 letnice. V svoji družbi pa imam nekaj dobro izgledajočih 40+ mošklk, ki seksajo z 20-letnicami. In ja, NE zaradi denarja. Jih je pa res preštejem na prste ene roke. Pa niti pod razno ne mislijo v resne zveze z njimi.
Jaz sem 40+, pa so mi moje vrstnice stare, zato sem si izbral precej mlajšo oz. si je ona mene. Vsakemu svoje, glavno da s(m)o vsi srečni:)