Forum.Over.Net

Starševski čvek

V Lj paciente sprejema nova ginekologinja

Default avatar

končno Lj

Glede na to, da je v Lj ves čas problem glede ginekologov, morda komu pride prav informacija, da paciente po novem sprejema ginekologinja v ZD Šiška dr. Tinkara Srnovršnik.
Default avatar

gost žblj

končno Lj je napisal/a:
Občasno se res počutim pič..kasto, vendar verjetno ne bom potreboval njenih uslug!
Default avatar

Mnenje

Si ze bila pri njej? Imas izkusnje? Starejsa, mlajsa zdravnica? Bi menjala pa ne bi sla na slabs.
Default avatar

končno Lj

Mislim, da je mlajša, po podatkih, ki so dostopni na spletu, je ravno začela sprejemati pacientke, v začetku meseca jih je imela vsega skupaj 5. :)
Default avatar

iz Sežane

No, v Sežani (=kar nekaj let je delala v ZD Sežana) jo zelo pogrešamo. Meni je bila super in mi je res žal, da je odšla :(
Default avatar

bom malo pogledala

Bom malo prečekirala za njo. resnično bi rada menjala svojo ginekologinjo,ker mi ni všeč. To,da imam polciistične jajčnike mi ni povedala na nobenem pregledu,ko mi je endokrinolog to odkril in postavil zdravljenje,sem jo vprašala zakaj mi ne pove,je vehamentno zavrnila ja sej to je čist normalno za vsako žensko..češ ni treba da ti povem.. ko sme ji omenila da želim zaščito,ko sem imela partnerja (oziroma bližal se je čas da se vidiva) mi ni hotla dat zaščite,no ni ravno da ne bi hotla ampak me je nagovarjala kao saj bo pazil ne rabiš.. nedopustno za ginekologinjo!! ni mi všeč in ne maram jo,januarja mam spet pregled in na živce mi gre.. je pa to Dr.Colja za bežigradom :((((
Default avatar

samo zanima me

bom malo pogledala je napisal/a:
Ti je ponujala morda kakega tipa iz bližine ordinacije?
Default avatar

bom malo pogledala

samo zanima me je napisal/a:
Default avatar

samo zanima me

bom malo pogledala je napisal/a:
Poveš prosim kaj počenja, ker malo odlašam z obiskom pri njej.
Default avatar

bom malo pogledala

samo zanima me je napisal/a:
slišala in brala sme marsikaj,menda da je eni pacientki šla v sosednji lokal iskat tipa..pa brala sem,da je ena šla samoplačniško in ogromno keša stran vrgla za neki kar ji ni vredu povedala,bila pa je noseča.. to sem pač brala in slišala. Meni osebno vem da ni povedala da imam policistične jajčnike,in ta sindrom je meni delal težave,kot ginekologinja bi lahko vedla da zaradi PCOS (policistični sindrom) menstruacija izostane in jo ni in če jo ni,so večje možnosti za raka endometrije. In ta krava,ko sme ji rekla,zakaj mi pa niste povedali,niti mi niste dali terapije je rekla da veliko žensk to ima kao no big deal. meni je to šlampasto do fundamenta! meni je endokrinolog dal terapijo. Če je tok "brezveze" nevem zakaj so mi predpisali metformin. Druga stvar pa je,kot sem rekla ni mi hotla dat zaščite. Prvo je vprašala kok je partner star sem rekla 51,je rekla oh,to je odraslo,zna pazit. Katastrofa!!! komi čakam d ajo zamenjam.. zdej ma srečo..ni ginekologov in smo eni odvisni od nje. Ne priporočam je.
Default avatar

samo zanima me

bom malo pogledala je napisal/a:
Meni je šla iskat po operaciji endometrioze v bližnji lokal, ker so kao ugodni dnevi, za takoj narest otroka. Fuj. Sem tu že pisala.

Že prej me je strašila s poškodovano in dvorogo maternico in o omejenem življenju, da sem se pripravila skoraj na smrt, vse to mi je kirurg pred operacijo zanikal, a posledice in strah je ostal, po operaciji pa je kar pošlo.
Default avatar

Sreckaa

Pa dejte no nehat nakladat o dr. COLJI ! Kaksne neumnosti pisete ojoj, bogi zdravniki, ki imajo take paciente . 3x sem rodila, vse nosecnosti vodene pri njej, ne komplicira, pove vse tako kot je in ima ogromno znanja, meni je res super in na vsako moje vprasanja mi je vedno podala strokoven odgovor.
Default avatar

bom malo pogledala

Sreckaa je napisal/a:
vredu super,mi je kar malo doleglo. Ker sme kr v strahu,ko bom spet šla tja. Počutim se nelagodno,nevarno,pa bi s emogla varno in zanest bi se mogla nanjo pa se ne,ker kot sme omenila mi je veliko stvari zamolčala in to me je spravilo iz tira. In ni mi hotla dat zaščite. Oziroma pošteno povedano,ko sem omenila da bove dale ypsilon je odklanjala.. mene to vrže s tira! In kar sme brala o njej.. to kar so govorili huh... itak da sm vsa živčna.
Default avatar

kz in klevetanje

samo zanima me je napisal/a:
Upam, da te bo tožila za klevetanje! Ker tole tvojo pisanje je klevetanje, ki je po KZ kaznivo! In to ne malo! Tvoje pisanje ji bo preposlano, potem se pa na sodišču sama meni naprej!
Default avatar

Šnelca_

kz in klevetanje je napisal/a:
Ti imaš osnovno šolo?
S kakšnim namenom ti ščitiš doktorco?
Default avatar

ta hitra

Šnelca_ je napisal/a:
Šnelca, zdravila vzet! Koristi! Takim kot si ti pa še posebej!
Default avatar

Šnelca_

ta hitra je napisal/a:
Niso mi jih predpisali, ker je razum zdrav.

Resnica vas boli in za to ni zdravila :)
Default avatar

zdrav razum

Šnelca_ je napisal/a:
Kakšna resnica! A da ena modelinja ( si to ti) kleveta iz svoje anonimnosti nekoge z imenom in priimkom in ji pripisuje tudi dejanja, ki jih ni storila! Zdravila vzet, pa pamet v roke! V glavi je tako ni!
Default avatar

res ste avše

zdrav razum je napisal/a:
Če vabi v ordinacijo, da videla kako dva seksata ko ima pacientka plodne dni, je bolna zdravnica in ne pacient ali modelka ki tukaj komentira.
Default avatar

teckanosecka

Hvala za tole informacijo. Sem sicer ravno prejšnji teden rešila stisko z ginekologom in v solzah in po številnih prošnjah komaj našla ginekologinjo, ki me je sprejela.
Upam, da bo komu koristila tale informacija.