da se ne bos razpocila je napisal/a: ↑
Me zanima kdo bo počil je napisal/a: ↑
Potem pa naj lačen ne sprašuje, kako siti smo trenutno. Vprašanje je bilo, koliko si lahko privoščite in ne javite se prosim vsi, ki vam gre slabo. In tudi tvoje vedenje ni primerno. Ker hinavščina je nekaj zelo grdega.
Ma nehi z zakompleksanim jambranjem in hinavscino. To nima veze z lepim vedenjem. Odgovori se na splosno, socutno in spodbudno ne pa: jaz sem super, meni gre odlicno..ej ves kaj vse si lahko privoscim, naj ti nastejem.. . To je bolno. Ce ze, se vkljuci, da ti morda ne gre od rojstva vedno samo dobro in predas nasvet. Vse ostalo je netaktno bahastvo pred nekom,ki je trenutno nemocen ali manj zmozen. To je osnova lepega vedenja, empatije itd. Madona. Pred oskubljenim razkazovati svoje perje je poden. Totalni poden. Iz kje prihajate, da vas tega niso naucili??
Pa kaj tebi ni jasno? Dobila je odgovor na vprašanje. Simple. Brez pretiranega bahanja. Če nočeš slišati, da gre komu bolje, pa ne sprašuj. A zdaj nikomur ne sme biti dobro, da ne bo koga užalil? Si jaz ne smem kupiti novega avta, da ga soseda, ki si ga ne more privoščiti, ne bo videla na mojem dvorišču in padla v depresijo? Ali ga moram parkirati par ulic proč od doma, ker če ga parkiram doma, bo mislila, da ji ga nalašč nastavljam na ogled? Saj odrasti že. Saj nas je že nekaj ugotovilo, da si nevoščljiva, torej tudi tebe niso najlepše vzgajali. Saj si ni treba priznati, če nočeš. A tudi nas ni treba prepričevati, saj nismo stari 5 let, da bi še verjeli v pravljice.