Starševski čvek

Kje naj spi dojenček?

Default avatar
Dragica ljubica je napisal/a:
najprej da razčistimo eni - ne vem kakšne odnose imaš ti s tujci na forumu, da so ti ljubčki in ljubice - jaz to vse kakor nisem od nobenega - in tudi tvoja ne. Kapiš! toliko o tvojem neumne pisanju po forumu.
ne vem od kje si potegnila tom da sem jaz tvoja ljubica, ker nisem. zato me ne nazivaj tako.
seveda ti in ostale, ki ste že imele privilegij roditi otroka, ste večvredne kot jaz in zato se lahko zdaj žaljivo in posmehljivo znašaš nad mano.
No ve to pa pove tvoj zapis in kaže tebe.
Pa ti povem nisi nič več vredna - čće ne razumeš - nisem te prosila ne tebe ne nikogar drugega za nobeno mnenje, zato ne vem zakaj si jamlješ pravico mi nekaj ga dajati.
Temo je odprl nekdo drug in jaz sem napisala svoje mnenje o spanju otrok in staršev - do tega imam pravico, brez da mi vsi vsi, ki se imate za večvredne pametujete.
Sploh, če sami kot praviš tudi delate napake. potlej se ne delaj večvredno nad menoj, ker nisi.
mene in mojega otroka in najino vez pa kar pusti. Jaz se nisem vtikala v tvojo vez s tvojim, torej ti pusti tudi mene na miru. kapiš?
zato ker si mama nisi večvredna od mene. In še manj me imaš zato pravico žaliti in zasmehovati in poniževati.
Default avatar
v PEČICI
Default avatar
Pri prvem otroku smo želeli uvesti en red in smo vstrajaku, da spi v svoji posteljici skupaj z nama v spalnici. Pri drugem se tega nismo šli ker naj je bilo lažje, da spi v zakonski postelji in ga ponoči skoraj v spanju podojim.
Pri dobrem letu ni bilo problema prwhod v svojo sobo. Problem sem imela jaz ker se nisem mogla več stisniti k dišeči štručki. No ja sem se pa k možu.
Default avatar
Posteljica Chicco next to me. Pogooglaj. V v svoji posteljici in vendar ob tebi. Volk sit in koza cela.
Default avatar
še nimam otrok je napisal/a:
Oh ne, bognedaj, da bi bila ti dragicaljubica. Od kje ti taka ideja? A barco in vagabunda si tudi nahrulila, da ti nisi barca ali vagbund?
Sicer pa - samo smešno nam je, da si se vtaknila v temo o kateri ne veš še nič. In če lahko ti razpredaš o komoditeti drugih (kar je za eno utrujeno mamo huda žalitev), si bom pridržala pravico, da jaz rečem, da si nevedna. Samo dejstva govorim. Ne žalitev. Mar jaz nimam pravice do svojega mnenja? Je to rezervirano samo zate?
Ostani ti raje pri tvoji tehniki, biologiji ali knjižničarstvu,... kar pač obvladaš. O otrocih bomo razpredali tisti, ki vemo o čem govorimo. Ti imaš zaenkrat glavo polno nekih teorij. Življenje je pa nekaj tretjega. Lep dan
Default avatar
Dragica ljubica je napisal/a:
a tako potlej, torej si zase uporabila ta nick - torej si ljubica. In boš meni pridigala o družini otrocih.
če si ljubica in se s tem hvalisaš naokoli celo po forumih. potem pač osnovnega spoštovanja ne premoreš do tvojega otoka, ne pa da boš meni karkoli pametovala.
LOL no.
seveda, ko iztisneš otroka na ta svet postaneš vsevedka in si lahko dovoliš pametovati ostalim.
Si upam trditi,da sem se sama več izobraževala o vsem tem, kot ti kadarkoli. Iz lastnega zanimanja in vseh osebnih razlogov. samo zato, ker si rodila otroka, še ne pomeni, da kaj veš o tem.
Ampak če te osrečuje si na drugih bildati ego, ker imaš v reali pohojenega očitno,. pač počni to.
Da pa osnovnega spoštovanja ne premoreš do družine in otroka pa pove to, da si ljubica in se celo hvalisaš s tem, kot da je to nekaj pozitivnega.
Mi ostali za razliko od tebe smo zvesti in nam je družina in partnerstvo vrednota in se ne gremo ljubic in tovrstnega početja kot se ga očitno greš ti.
Default avatar
še nimam otrok je napisal/a:
Ej, me prav zabavaš. Že 25 let sem ljubica mojemu zakonskemu možu, iztisnila sem kar 4 otroke, (vsi so njegovi;) ), pa kar precej sem od foha. Ampak ti že veš vse o otrocih. Bolje od ostalih. Ti vendar nimaš otrok. Taki ste nadljudje.
A tvoj nadimek kaže pa na tvoj vzrok hvaljenja? Aja. Nadaljuj, se zabavamo, ko te beremo. Cel mon.
Default avatar
Dragica ljubica je napisal/a:
Sem vedela, da bo to tvoj izgovor. Mouu si partnerka in ne ljubica. Ce te ima za ljubico,vpotem ima neko zvesto partnerko nekje drugje.
Ti pametnjakovicka, ceprav se nimam otrok imam izkusnje z otroki. Za,razliko od tebe, ki si domisljas da si izkusnje pridobila avtomatsko z vpisom v rojstni list. Spomni se jeseniske mamice kaj je naredila s svojim otrokom, pa se v zaporu je rodila dtugega... toliko o tem kaj samo dejstvo imeti otroka pomeni za ljubecnost do otroka, ljubece ravnanje z njim. Zero. Vse je v srcu, in volji in zelji razumeti otroka, vzgojo, tudi izobrazevati se v tej smeri. In jaz sem to storila zato ker mi je mar in srm to storila predno sem postala mati in to iz odgovornosti do vloge matere in ljubezni in odgovornosti do otroka.
Tega ti ne razumes in nimas, saj imas prepricanje, da si vso znanje pozrla z iztisom otroka oz. Z vpisom v rojstni list pod razdelek starsa. In od takih jaz z razlogom ne poslusam nobenih nasvetov.
Zdaj pa mi lahko nehas pametovat, ker se enkrat nisem te prosila za nobene nasvete, niti nisem nikogar drugega prosila tukaj. Zato se ne sili nekam kjer te ne rabim, se. Elo vec zaradi svojega obnasanja in ega niso zazeljena.
Svobodno odgovarjaj na temo, ki jo je odprla avtorica, ne rabis pa citurat mene in mi pametovati, ker te nisem prosila, nasprotno, sem ti jasno dala vedet, da te ne vidim kot kompetentno osebo, temvec kot eno z napihnjenim egom, ki bi se rada samo duvala na meni in me ponizevala zato ker se nisem mati. Ajd, cau.
Default avatar
Se nimam otrok je napisal/a:
Bla, bla, bla... Blabla... Bla.
Bla, bla...
Še ne bos nehala lapat oslarije? Težko, da boš s takim načinom kdaj sploh do moškega prišla, kaj šele do otroka. A moraš imet vedno zadnjo besedo? Te to izpolnjuje? Tudi prav. Bo/je pa težko s takim človekom živet.
Meni se ne da več. Grem otroke budit za v šolo. Lep dan ti želim, strokovnjakinja za otroke, brez otrok. Hahaha. Res nas zabavaš. Mogoče pa vseeno ne nehaj. Poskrbiš za par doz smeha na dan.
Default avatar
Za še nisem mamica


Fiju ti pa si zakompleksana in tvoje povdarjanje iztisniti otroka nakazuje, da si ga srčno želiș oa ga ni in ni. Tista mamica, ki ga je iztisnila, ga ni samo uztisnila ampak ga ima in ga neguje, hrani........
Javi se v podobni temi ko boš sama iztisnila otroka in ko boš sama pridobila lastno izkušnjo in ko boš ugotovila da praksa je eno teorija pa drugo.
Default avatar
Dragica ljubica je napisal/a:
Ker vem kdo si ti bom napisala takole - tak popolni starš, s tako družinsko ljubeznijo in skrbnostjo do otrok,pa mu je zjutraj najprej namesto,da bi se z otrokom(in tujimi otroci) ukvarjal (namenoma tako napisano), raje prideš bruhat ogenj nad mano.

vse pohvale medalja.
reala pa tako vemo kakšna je in kakšen starš si.
O najti in imeti partnerja pa raje ne bom, sam pri sebi presodi o svoji odličnosti in zakaj je tebi tvoja raje zbežala z drugimi. In nisi sposoben drugačnega partnerstva kot to,da si jo iz lastnega obupa z denarjem zadržuješ in lažno igraš nek happy par in srečno družinico v kateri si tuje otroke sposojaš za lastne, samo da oddajaš neko lažno podobo.
Mister - živiš v laži in laž, za razliko od tebe, smo eni raje iskreni v življenju in ne živimo nekih lažnih partnerstev in igranih happy družin.
kot še enkrat več - nisi na mestu da sodiš, raje pri sebi pucaj.
Default avatar
Brita k je napisal/a:
in ti si dokazal kdo si ti, da komaj čakaš,da odpreš nekomu in ga zbadaš v njegovo srčno željo in se naslajaš nad tem, da si želi nekaj, ampak tega še nimam. in ti vidiš očitno v tem svojo srečo in priložnost v tem,da se znašaš nad mano, ker tako gredo tvoje misli" ona si želi to, ampak tega nima, juhej, jaz jo lahko zajebavam zdaj zato in se izživljam, da ji še povečujem bolečino neuresničene želje" to dokazujejo tvoje zgornje besede
in potem sem jaz zakompleksana ane.
Ti pa popolna.
pa itak vem da si ista oseba kot zgornja/i, samo se sam s seboj meniš in bruhaš žalitve in nesramnosti, ki jo nosiš v srcu in duši in ti en nick v temi za to ni dovolj.
Default avatar
še nimam otrok je napisal/a:
Pa ti si bolna. Poišči si pomoč, sicer bo slej ko prej pomoč poiskala tebe in te odpeljala.
Default avatar
Mislim, da otrok nima kaj iskati v zakonski postelji. V svoji posteljici v spalnici, ko pa začne spati celo noč ali pa se ne doji več, pa v svojo sobo. Ne rečem, da zgodaj zjutraj pride za kako urico še k staršem, ampak da spi celo noč z njima, to pa ni izkaz starševske ljubezni.

Najbolj bolano je pa tisto, ko ena pravi, da je moža poslala spat v otroško sobo, otrok spi pa pri njen v zakonski postelji, že 3 leta!
Default avatar
pfpsafa je napisal/a:
Take ste bolne vsekakor, ki imate tovrstno prepričanje, to je dejstvo. Dejstvo je tudi, da mislite, da imate prav, v resnici ste pa toliko izrojene, da ste popolnoma neprimerne za otroke. In zato danes vse vrag jemlje, ker je že v osnovi večinsko bolno in izrojeno.
Default avatar
pfpsafa je napisal/a:
Zakaj pa bi otrok moral spati sam, medtem ko odrasla (starša) pa spita skupaj? Kje pa je tu logika?
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar
Resna bolezen je napisal/a:
A grozis. Ker to kar pises so osebne ttvoje grožnje meni. Zamisli se nad seboj raje ob takih tvojih zapisih in groznjah in tudi neosnovanih sodbah. Grožnje so kaznivo dejanje.
Default avatar
Se nimam otrok je napisal/a:
Wtf?