Forum.Over.Net

Starševski čvek

Koliko časa v dnevu nosite modrc? Kdaj ga date dol?

Default avatar

stvar mode

Ojej no je napisal/a:
Modrci za bingeljne že 400 let niso več v modi.
Default avatar

kokojo

stvar mode je napisal/a:
Kako da ne?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jockstrap
Default avatar

Nevenič

Ko sem bil jaz še čisto zelen in smrkav mulec se modrci v glavnem niso nosili. Popularno je bilo hoditi brez in to tudi pod polprozornimi bluzami. Prsi, dojke, so bile postavljene vsem na ogled.
Skladatelja Vladimirja Stiasnya so pogledi na tresoče in poskakujoče obline tako navdušili, da je spesnil pesmico z naslovom "Breskvice", katera pa je žal bila in je običajno še vedno nekako na ledu, čeprav je dobra in gre lepo v uho.
Pod črto, takrat so bili drugačni časi, veliko bolj svobodnega obnašanja kot danes.
Default avatar

mamica mamica

Že leta komaj čakam, da priletim domov, da slečem modrc. Sem čisto ploh, ampak ga moram imet, da mi obleke dobro stojijo. Zdaj sem n mesec nazaj končno našla modrc, ki ga lahko nosim ves čas. Narejen je kot majčka, ampak spredaj ima pa vgrajene blazinice, pod majčko skoraj popolnoma neviden, model Sloggi. Prej sem si ga včasih že v pisarni v službi odprla, da me ni tiščal, obup. Nosit modrc gotovo ni prav zdravo, že zaradi cirkulacije krvi. Če se prsa povesijo pa ne vem, meni se nima kaj povesit:))
Default avatar

lenčk34n

Zelo redko ga nosim....pred leti sem imela znamenje ravno pod spodnjim robom modrca, nadraženo, srbelo...sem ga dala odstranit, ampak kljub temu me to mesto prične noro srbeti, če nosim karkoli oprijetega tam čez...tudi samo športni modrc...

zato sem bila vedno manj in manj časa z modrcem....in posledice?
Kljub trem nosečnostim in dojenju štiri leta so še vedno tam, kod prej....nič povešene :-) še bolj čvrste so in lepše, kot pred nosečnostmi :-)

res pa niso ogromne, dve pomaranči :-) košarica B...

mogoče sem izjema, ampak mojim svoboda očitno ne škodi :-)
Default avatar

general Glanzkopf

to ni res je napisal/a:
Ja, bejbe z večjimi ga nosijo že zato, da ne pleše vse pod majco.
Default avatar

zizike dve

si ne predstavljam, da bi bila brez, sploh v službi kjer sem pretežno med moško publiko, pa še bradavice imam tako velike, da mora bit ta podložen.
Default avatar

MsOlivija

nekaj za ženske je napisal/a:
Ravnam po občutku: takoj, ko pridem domov in se preoblečem, gre modrc dol:)
Nič ne sme vezat ali tiščat: če je tak filing, potem zna biti napačen model in napačna številka in velikost modrca. Najljubši so mi brez kosti, mehki.
Default avatar

hzhe5

Od jutra do večera. Nimam ga le med spanjem (ok, včasih že popoldne oblečem le kako oprijeto majico in čez pulover, če vem da bom do večera bolj statična).

Imam G košarico in mi ni udobno biti brez, to je le teža, ki visi s telesa - kot da bi imela dve vreči moke obešeni na prsni koš. Čutiš pri vsaki hoji po stopnicah, pri pospravljanju,... Imam pa za doma druge modrce, stare, elastične, še vedno s kostjo, ampak ohlapne.
Default avatar

Kr enka

Vse tiste, ki se tukaj hvalite, kako ste stalno brez modrca tudi v javnosti sprašujem, kako vam tudi malo ni nerodno ko vam joške bingljajo pod majico za povrh se vam pa še bradavičke skozi vidijo? Da se to meni naredi se verjetno tisti trenutek vdrem v tla.
Default avatar

ahno

Kr enka je napisal/a:
Itak jih ni sram, če imajo pa joške samo za dojit in nič drugega. Ti bodo povedale, da flaše mleka tudi ne skrivaš, zato tudi jošk ni treba. Ker so nekaj naravnega, pa celo kar same zrastejo :-) Joški jim pa plapolajo v vetru :-P
Default avatar

lenčk34n

Kogar moti, naj stran gleda.... :-)
Default avatar

Replika

Kr enka je napisal/a:
Za take kot si ti, so izumili ** - se garant nič ne vidi, nič ne biglja, nič ne plapola, tudi v tla ni treba gledat in ni nevarnosti, da se zaletiš v prvi kandelaber.