Forum.Over.Net

Starševski čvek

Koliko časa v dnevu nosite modrc? Kdaj ga date dol?

Default avatar

Replika

Ojej no je napisal/a:
Ja , ampak bingelj je spolni organ, prsi pa niso. Namenjene so dojenju, sploh ne vem, kaj imajo moški pri tem :)
A ti veš, da je bila v Ameriki čisto resna debata, da bi se morale mamice med dojenjem pokrivati PRED OTROKOM, da ga ne bi pohujšale :)))
Mislim, če to ni nekaj najbolj žalostnega pod soncem, pa tudi nič ne rečem :))
Default avatar

zaprašenost

Ojej no je napisal/a:
Pišeš, kot da ženske, ki ne nosijo modrca, hodijo zgoraj brez. Prsi imajo vseeno pokrite z vrhnjim oblačilom, večinoma s spodnjo majico in bluzo/puloverjem/majico.

Da, res je, tudi bingelj je del telesa. In kolikor vem, ga razen pri nekaterih športih ne pokrivate še z dodatno pokrovko, čeprav je v določenih modelih hlač ali vrsti tkanine zelo dobro opazen. Z dodatki vred.
Default avatar

čisto neumestno

Replika je napisal/a:
Prsi so prvenstveno sekundarni spolni znak in pomemben del seksualnosti, dojenju so dejansko namenjene zanemarljiv del življenja ženske. Takšno sprenevedanje, kot je tvoje, je zato popolnoma neumestno.
Default avatar

Replika

čisto neumestno je napisal/a:
Ja in ker ne hodim okoli zgoraj brez, je tudi tole neumestno.
Default avatar

seksualni objekt

zaprašenost je napisal/a:
Tista dodatna pokrovka so gate, ki pa jih ima večina pod hlačami. Ženske prsi so sekundarni spolni znak in pomemben del seksualnosti, zato so toliko bolj izpostavljene pozornosti. Se strinjam, da je tako tudi z bingeljnom, ampak vsakodnevno ga pa večina vseeno ne nosi tako na pladnju. Ker ni h.udič, da bi se ravno ve, brezmodrčaste, razburjale nad tem, da gre za nadlegovanje.
Zato tudi ni razlike, če ženska brez modrca hodi naokoli in ji joški plapolajo v vetru. Ker SE vidi, če je ženska brez njega. Verjetno tudi ni najbolj prijetno moškim v njeni družbi, če potem nehote (verjemite, da se je to tudi meni dogajalo, pa me sicer res ne privlačijo) oči vedno pobegnejo tja, kjer to ni primerno.
Default avatar

To ni res

ja vem je napisal/a:
Ne nosim modrca doma, nikoli ga nisem, samo ko grem ven, pa še to ne vedno. Včasih ga sploh nisem. Potem bi morale biti do tal, mam 40 let ... Res pa sem brez otrok.
Default avatar

ja vem

To ni res je napisal/a:
Imaš pač majhne joške in veliko srečo, da imaš dobro tkivo. Pa dejstvo, da nisi bila nikoli noseča, tudi zelo zelo pomaga pri tem. Sicer pa ne trdim, da se bodo brez modrca povesile do tal, pač pa da se pač bodo. Če dodaš še večji volumen, slabše tkivo in še kakšno nosečnost in pa ukvarjanje s športom, pa bo to zagotovo pustilo večje posledice v obliki bližanja tlem. Z modrcem to pač malo ublažiš, pri športu pa še toliko bolj.
Default avatar

Taši76

Kr enka je napisal/a:
Ne.
Default avatar

crna_vrtnica

Prva stvar zjutraj, ko jo oblečem in zadnja, ki jo slečem pred spanjem. No zvečer po tušu sem brez ampak ven pa ne hodim brez.
*** lupus pilum mutat, non mentem ***
** malus omnia in malum verit **
Default avatar

Calvin Klein

Jaz ga imam od zjutraj do zvečer. Imam vedno mehke Calvin Klein triangle bra, najboljši kar sem jih kdaj imela. Kupujem samo še te.
Default avatar

general Glanzkopf

seksualni objekt je napisal/a:
Btw, večina ženskih jošk dost bolje zgleda v modrcu, kot brez...
Default avatar

Visi visi

To ni res je napisal/a:
Imaš majhne, zato je tako. Če bi imela košarico C ali več, bi se ti povesile, če ne do 40, pa prav kmalu, ker bi teža naredila svoje. To da si brez otrok, ne igra neke velike vloge.
Default avatar

zaprašenost

seksualni objekt je napisal/a:
No, ženske pa nosijo spodnjo majico in čez še kaj - torej tako kot moški dve plasti.
In pišeš, kot da smo jih same postavile na pladenj in montirale na prsni koš, nalašč zaradi takih z begajočimi očmi, kot si ti.
Pač ženske dojke te vznemirjajo, big deal, večina moških ima probleme tudi s takimi v modrcu.
Jaz sem v zrelih letih, imam majhne, ne nosim dekolteja nikoli, za zunaj vedno podložen modrc, da se ja ne bi opazilo bradavic, pa mi vse to ne pomaga, da se ne bi tu in tam kak tip zasanjal. Dejansko je edina rešitev, da si jih damo odrezat.
Default avatar

general Glanzkopf

Mene ženske dojke nič ne vznemirjajo, ker sem jih videl že na tisoče. Povem pa, še enkrat, ženske nosite modrce zaradi udobja in tudi zato, ker je večina jošk v modrcu lepših.
Default avatar

Replika

Pa jasno - a tukaj kdo misli, da jih nosimo zaradi moških?
Pa zaradi tega, kaj si oni mislijo o tem? Dol nam visi(jo) :)))
Default avatar

udobje in udobje

general Glanzkopf je napisal/a:
seveda ga nosimo zaradi udobja, da ti zadeve ne skačejo sem in tja takrat, ko to ni treba. to pa ne pomeni, da je modrc vedno tudi udoben. poznam žensko z velikimi, ki je imela zažrta ramena od modrca, ker je imela pretežke. ampak brez pa tudi ni mogla hodit okoli. bi ji preveč plapolale....
Default avatar

general Glanzkopf

Jaz mam frenco, ki ima konkretne, ampak ko greva skupaj na kako športno aktivnost, bejba obleče tako dober športn modrc, da zgleda spredaj ful pomanjšana.:)
Default avatar

to ni res

general Glanzkopf je napisal/a:
Meni je udobno samo, če nimam modrca, zato ga ne nosim. Res pa je, da nimam velikih.

Včasih ga imam ja, ampak ne zato, da bi imela lepše, ampak večje he he in da se mi ne bi preveč videlo skozi prosojno majico he he
Default avatar

Pa igra

Visi visi je napisal/a:
Oja, nosečnost igra veliko vlogo pri večini žensk. Pravijo, da dojke takrat "dozorijo". Dejansko pa je tako, da na koncu (po nosečnosti in dojenju) postanejo bolj mehke, mlahave, s kakšnimi strijami... Redke so, ki nimajo kakšnih vidnejših posledic.
Drugače pa je tudi pri majhnih možnost, da se povesijo in so potem samo še čajne vrečke.
Default avatar

zanič modrc

udobje in udobje je napisal/a:
V bistvu je imela zanič modrc. Kar niti ni čudno glede na nikakršno ponudbo modrcev za večje prsi pri nas.