Drugo mnenje prosim je napisal/a: ↑
89 letna mama živi pri meni zanjo skrbim 24 urna dan, ker ima veliko zdravstvenih težav. Pred tremi tedni se ji je stanje tako poslabšalo, da en teden ni mogla vstati. Sem obvestila brata kako je. Več kod en teden ni poklical ,da bi vprašal kakoje. Po desetih dneh pa je prišel gledat kako je. Ko sem mu , med pogovorom rekla, da ni najlepše, kako se zanima za svojo mamo, se mu je utrgalo. Začel je vpiti name kaj si mislim, da mu to očitam, saj imam njeno penzijo(310€) kaj bi še rada. Mi je težko, da je morala mama to poslušati. In na koncu je želel, da se mu jaz opravičim. Mislite, da sem res ravnala narobe ,ko sem mu očitala?
Ja si. Če si ga obvestila kako je z mamo je to dovolj. Vse naprej je njegova stvar. In koliko se on zanima tudi. Absolutno nimaš ti njega učit in mu metat naprej kakšen odnos bo on imel s svojimi starši, kolikokrat jih bo obiskoval in koliko se bo zanimal.
Porkadhuš, verjetno je gospod star blizu šestdeset ali celo čez in ne moreš ti metat nekomu odnose naprej.
Pošlihtajte take stvari že enkrat sami pri sebi. Obvestila si ga, vrata ima odprta, mamo lahko vidi v vse ostale stvari si ne vtikaj.
In če smo že pri opravičilu, ja opraviči se mu. To je njegova mama in on je njen sin. To je tko kot če bi mene sestra klicala in rekla ej a veš Aleš, ti pa premalokrat mamico pokličeš men pa to ni všeč. Pomojem da pridem za to v Slovenijo, da jo trešim čez mavl. Resno. Kaj te khurac briga to.
Pa da se razumemo (ker tle eni ne znajo brat) jaz jo pokličem vsak dan. Samo primer sem dal.