natureta
Kaj imate za kosilo ali kaj ste zunaj jedli?
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Kako to narediš?oh ja je napisal/a: ↑fižol zapečen s krompirjem v pečici, mljask, se že oblizujem samo ob pomisli na to razkošje za brbončice ...
klasika, nič posebnega, skuhan fižol in narezan krompir začinjen in z mezgo oz. pelati "prelit" deneš v pekač, dodaš vmes še narezano čebulo ...za oh ja je napisal/a: ↑Kako to narediš?oh ja je napisal/a: ↑fižol zapečen s krompirjem v pečici, mljask, se že oblizujem samo ob pomisli na to razkošje za brbončice ...
Grem h "tašči" na jagenjčka ;)natureta je napisal/a: ↑Kaj imate za kosilo ali kaj ste zunaj jedli?
Surovega, se s tekočino zmehča, z mascobo na koncu pa zapeče.kuhan alu sirov je napisal/a: ↑Krompir prej skuhaš, ali daš zraven surovega?oh ja je napisal/a: ↑
klasika, nič posebnega, skuhan fižol in narezan krompir začinjen in z mezgo oz. pelati "prelit" deneš v pekač, dodaš vmes še narezano čebulo ...
Halo, pri "tašči" sm to jedla ;) mmm, full blo dobr ;)Živc na kubik je napisal/a: ↑
P sej veš d se zajebavam :))Ena južna je napisal/a: ↑Halo, pri "tašči" sm to jedla ;) mmm, full blo dobr ;)Živc na kubik je napisal/a: ↑
Lej jo, nč ne povabš :(
;)
Ah, jaz pa misla da bi res pršou, sm te misla povabt ko bi to sama nardila, potem pa nič :PŽivc na kubik je napisal/a: ↑
Ja pol pa tko povej :)))Ena južna je napisal/a: ↑Ah, jaz pa misla da bi res pršou, sm te misla povabt ko bi to sama nardila, potem pa nič :PŽivc na kubik je napisal/a: ↑
P sej veš d se zajebavam :))
natureta je napisal/a: ↑Kaj imate za kosilo ali kaj ste zunaj jedli?
Ohjej je napisal/a: ↑Surovega, se s tekočino zmehča, z mascobo na koncu pa zapeče.kuhan alu sirov je napisal/a: ↑
Krompir prej skuhaš, ali daš zraven surovega?
Saj pise: kuhan fizol in surov krompir. Torej fizol prej normalno skuhas, odcedis, potem pa skupaj s krompirjem peces v pecici.kr nekii je napisal/a: ↑Ohjej je napisal/a: ↑
Surovega, se s tekočino zmehča, z mascobo na koncu pa zapeče.
Ma to meni ni jasno.
Fižol se kuha najmanj 1 uro, krompir pa v tem času razpade? Plus, ko kuham fižol in voda zavre, jo odlijemo in nalijemo novo. To ne gre skupaj s kuhanjem fižola in krompirja skupaj, pa še pišeš, da zaliješ s paradjz zosom.....
wtf?!
PismoRosno je napisal/a: ↑Saj pise: kuhan fizol in surov krompir. Torej fizol prej normalno skuhas, odcedis, potem pa skupaj s krompirjem peces v pecici.kr nekii je napisal/a: ↑
Ma to meni ni jasno.
Fižol se kuha najmanj 1 uro, krompir pa v tem času razpade? Plus, ko kuham fižol in voda zavre, jo odlijemo in nalijemo novo. To ne gre skupaj s kuhanjem fižola in krompirja skupaj, pa še pišeš, da zaliješ s paradjz zosom.....
wtf?!
Edino, kar meni tu ni jasno, so pelati. Zaradi kisline od paradiznika se krompir "zacukne" in se ne skuha, ostane trd. Mora biti prej vsaj do polovice kuhan, ce hoces to prepreciti. Si ne predstavljam, da bi se pod paradiznikom spekel, ce se skuhat ne more.