Forum.Over.Net

Starševski čvek

Vprašanje za poročene moške

Default avatar

Komedijant

Kako je hodit spat v isto posteljo z ženo? Ful si ne znam predstavljat. Vse to, da lahko uživaš sam v svoji svobodi, kaj delaš v spalnici - tv, knjiga, prdenje, drkanje tiča, se mi zdi zlo dragocena stvar in si ne znam zamislit kako bi se počutil, če bi se zraven še ena oseba narisala kjer bi mogu hodt spat (luč ugasnit) ko bi si ona to želela, tiščat prst v rit da ne prdnem, itd.

Marsikdo res ne zna ceniti te svobode dokler ni izgubljena.

Ženske vem da drugač gledajo na to. One so že nesrečne če so same, ker ima ženska drugačne poslanstvo na svetu kot moški. Glede prdenja v navzočnosti tipa jih pa itak tudi nič ne skrbi, ker ženske itak ne prdijo.
Default avatar

vinko_č

Bistvo je v prilagajanju. Malo se moraš prilagoditi, po drugi strani pa svoji boljši polovici dovoliti (ali pa jo prisiliti), da se ona prilagodi tebi. Ne smeš biti copata. Ženske ne marajo tega. Šovinist pa tudi ne. Pa če te prime, da bi šel v oštarijo na pir, zmeraj jo povabi zraven. Saj ponavadi ne gre, ampak ti pa potem tudi ne more ničesar več očitati.
To so te male stvari, ki naredijo odnos znosen.
Default avatar

in ko

boš prdnil ji prdni kar pod nos ,sigurno ti bo vrnila zaradi boljšega odnosa ):
Default avatar

Rok-1

Komedijant je napisal/a:
Super je.
Poanta je pa v tem, da si moraš najti zate "pravo žensko". Vse to kar si naštel lahko potem še vedno počneš v postelji, pa še kaj več.
Default avatar

Komedijant

Ma jaz ne vem. Men tkole prov paše. Ura je skor polnoč. Nobenga ni ki bi se pizdil zakaj pa kdaj. Ko bom hotel. Težko da bi zarad ene češplje prodal to svobodo.

Sem mel kdaj kjero ki je prespala in iskreno povem, ni šala, nisem mogel spat. Počutil sem se kot nekdo, ki gre jutri na avion/potovanje in ne more zaspat. Slišiš premetavanje, dihanje in vse to. Nikol nisem dober spal če je bilaše ena oseba zraven.
Default avatar

no ja no

Lahko se je v odnosu in se še vedno spi narazen. Ali pa se postopno privadiš na skupno spanje.
Default avatar

Jest pa tkole

Ko bos zares zaljubljen, si teh vprasanj ne bos vec postavljal. Ja, je motece, ce zraven v postelji spi kr nekdo.
Default avatar

jaomati

Komedijant je napisal/a:
Ja, ostani pač samski, kaj se sploh s tem ukvarjaš, če že veš, da ni zate.
Default avatar

Komedijant

jaomati je napisal/a:
Ja zanimal me je kako s tem shajajo tisti kpac nimajo vec druge izbire. Ce pogresajo te case.
Default avatar

Luštna tema

Hočemo več odgovorov!!! :)
Default avatar

eleen

Malo drugacen stil imamo kot samski. Ni lih poanta v spanju. Bolj v prepletenosti,ki jo prinesejo leta. Lahko je pozitivna,lahko ne. Vse je na plecih obeh.
Default avatar

katastrofaaa

Komedijant je napisal/a:
Če so ženske za tebe češplje, je res boljše, da ostaneš sam in si drkaš tiča.
Default avatar

Lunanai333rrr

Sicer smo zenske po tvoje itak drugacne in ne maramo bit same (wtf, od kje tebi to??), a bom vseeno podala mnenje... Ko pride prava oseba, je z njo vse se lepse. In postane skupno spanje in stiskanje in ljubckanje itd. lepse kot bit sam. Jaz ful tezko spim sama, ko je moj kje na poti, sem tako navajena na njegovo blizino.
Bereva tud skupaj v postli. TV nimava v sobi, nisva neka ljubitelja. Pogledava pa kdaj kak film na prenosniku. Prdneva pa lahko tudi skupaj, ce je nuja. Ne vem sicer, zakaj bi blo treba tok blazno prdet kot ti navajas, ce je clovek zdrav. 😊
Default avatar

zakaj_pa

Lunanai333rrr je napisal/a:
Zadnjič, ko me je moja nap****** ko sem prdnil, sem šel poiskat in seveda našel informacijo o temu kolikokrat človek prdne ponoči in to je visoka cifra za ženske in moške, odvisna pa seveda tudi od hrane... 😁

Drugač se je pa lepo stiskat, to pa sigurno, pa ko zjutraj kak otroček pride zraven... 😁
Default avatar

Naspana zaspanka

Jaz pa poročena in avtorja razumem. Vsaj glede spanja. Midva sva vsak v svoji sobi, ker jaz rabim ponoči mir. Spat grem vsaj dve uri za njim in potem se moj začne prebujat in mene zbuja. Da ne rečem, kako borbo sva imela za kovter, celo noč sem pazila, da ga imam na svoji strani pod sabo, ker drugače ga je potegnil k sebi. Saj ne zanalašč, po monovski definiciji je pa sigurno egoist, tako kot sem bila jaz, ko sem ga imela zaštopanega pod ritjo :) Plus, še kako smrčanje. Pa jaz ne maram, da kdo diha vame. Skomplicirana do konca, ampak zadnje leto naspana. Vse ostalo štima, pri spanju sva pa različna. Pa še budilka, moj skoči takoj ob prvem zvonenju, jaz pa preverjam, kdo je bolj trmast, ura ali jaz in se zgolj stegnem, da jo klofnem dol. Sigurno imava zakonsko krizo, kaj pravite je že za ločit se ali naj še malo počakam?
Default avatar

Poznavalec MONa

z dvema spalnima prostoroma v stanovanju se lepo izide.
Po mailu ali pa sms se pa zmenita za seks ☺
Default avatar

Naspana zaspanka

Samo, da se na Monu ne. Al pa tud :-)
Default avatar

Marko

Rok-1 je napisal/a:
Res je, vse se lahko podvoji, tudi prdenje. :)
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

pokvarljiva roba

Komedijant je napisal/a:
Najprej skupni sex, potem jo spodiš v dekliško sobo? Boga žena.
Ja pa bod sam če ti neodgovarja
Default avatar

sarkazem on

Komedijant je napisal/a:
Če si ti predstavljaš "zakon" in ženo" samo tako in zato, da bo "žena" nadaljevala drkanje tvojega tiča, potem ostani raje neporočen :P

S takim razmišljanjem daš vedeti, da nisi zrel za partnerski odnos, v katerem deliš 24/7 še kaj drugega kot skupno posteljo in golo drkanje tiča.