Forum.Over.Net

Starševski čvek

Zakaj tetovaže po rokah

Default avatar

Zahojeni Slovenclji

viktorveliki je napisal/a:
Ja imam tatu pa? Od kdaj je moj tatu tvoja stvar? Zahojen si pa zgleda edino ti tu, da se ukvarjas s tem kak tatu ima kdo. Ali si pac res tako bogi v glavo ali pa pac samo nek zakompleksan revcek, brez svojega zivljenja, da se ukvarjas s tatuji drugih. S sabo se ukvarjaj, imas dela vec kot vsi mi s tatuji.

Ga.Bendetti je samo en primer uspešne osebe s tatujem, ko že lapate kdo nosi tatuje. Upam, da saj trpis ne, ce ze vsi ostali, ker si zabit
Default avatar

vsak po svoje

Meni se zdijo tetovaže grde, neokusne. Sama se nikoli ne bi tetovirala. Na kraj pameti mi ne pade.
Kaj drugi počnejo s sabo, s svojo kožo, je čisto njihov problem. Povem lahko, da mi to ni všeč, da je grdo, ne smem/ ne morem pa nikogar obtoževat, če si to dela. Njegova izbira, njegov okus.
Default avatar

angel202

men osebno so tatooji lepi,tudi sama ga imam že20 let,pa uhane pa prstan pa uro pa verižico,in kaj zdaj?
Default avatar

viktorveliki

Zahojeni Slovenclji je napisal/a:
Teleta, kot si ti, gledate porisano kožo kot neko umetnost, ki je trenutno moderna. Vsak, ki je pa normalen ve pa, da je to bedarija prve klase. Ne samo, da se oštevilčiš kot žival, ampak z vidika zdravja neumnost, da je večje ni.
Ljudje, ki smo imeli kdaj težave s kožo - opekline, luskavice,....itd., vas za drugege kot t.e.l.e.t.a, res ne moremo imeti. Žal:)
Default avatar

ojojojojojo1

težje službo je napisal/a:
Ti pa si res en debil. Na roki imam tattoo 8x3cm, na gležnju imam enega 15cm, delam z ljudmi vakodnevno, uspešno in zadovoljno! :)In to celo v zdravstveni branži. Kaj pa to? :O Svak ima tetovirano ceeeeloooo roko od rame do zapestja in dela z ljudmi!!! Si moreš mislit?!!?!