Starševski čvek

Mimoidoca Slovenka te nikoli ne pogleda

Default avatar

Odg avtorju

Spadam med te mimoidoče( sedaj se popravljam:))saj sem v poznih 30etih. Vsakič sem( še sama ne vem zakaj)ignorirala tipe, ki so mi bili všeč. Morda nesigurnost, ker sedaj sem pa čisto kontra:)) samozavest na višku;) hec, vendar vseeno resnica.
Default avatar

Cianid

Resnica je taka, da je to v resnici flirt, če se punci oz. fantu zazreš v oči in se nasmehneš. Ampak s tem ni nič narobe, če je pristno in si želiš, da te ta moški ogovori - s tem poveš, da se ti sme približati. Lahko pa pač pristajaš na tiste agresivne in nevljudne, ki "prosjačijo". Ne vem no, saj tak je pravilen način spoznavanja mar ne? Kako pa se torej punce sploh spoznavate s fanti, pa menda ne mislite, da bo pristopil do vas kar tako, ker ste lepe? Za zvezo sta vedno "kriva" oba. Avtor je malo pretiraval, ampak glede na odzive žensk bi mu človek dal celo prav...
Default avatar

Sej ni treba iskat Slovenk

hhhhdujdhhddd je napisal/a:
Tudi jeziti se ni treba na njih, če jim pač nisi zanimiv. Torej poišči si kako tujko, ki te obrajta, problem rešen.
Default avatar

revice vizualno zlorabljene

jetako je napisal/a:
Nič si ne predtavljam. Ošvrk, ali"registracija" anproti priahjajočegaNI kaznivo dejanje in upam,da nikoline bo,,,

Vse slabe občutke ste si ženske, tudi po zaslugi pisanjababjug lsopisov in babjih forumoiv, navleke same.

Še enkrat.
Kratek pogled ni nadlegovanje, še zdaleč ni to enako tistemu, ko da nekdo na ulici tiča ven in si ga žlajfa..

Če pa ve (vsak) pogled nekega moškega dojemate tako, pa se pojdite zdravit.
Mislim najbolj resno. Ker imate veliko težavo. Težavo pri sebi, s samim seboj...
Default avatar

Replika

revice vizualno zlorabljene je napisal/a:
Težavo imaš ti z branjem. Moški te itak vsak pogleda (ali skoraj vsak) . Ni to težava.
Govorimo o tem, kako si moški interpretirajo to, da jih mimoidoča ženska pogleda v oči in se jim nasmehne.
Default avatar

revice

Tudi za "interpretacijo" ženskega pogleda ni pravila. Interpretacijajeprostopoprešernu.

Moški ima vsekakor, ko sreča žensko, POLNO PRAVICO, da si naredi scenarij, celo orgijo.
Da bom konkreten: scenarij kako bi jo in kam bi jo... Nabrisal....

In moški spet ni odgovoren prav za nič:
- ne zato, da ga je ženska pogledala
- ne zato, da ji je on vrnil pogled
- ne zato, da je on "narobe" interpretiral njen pogled
- niti ne zato, da mu je mogoče ob njenem pogledu - stopil...

Bo treba prej polovit velike lopove, preden se lotite možganov moških, ter kazenskega pregona njihovih misli... :)
Default avatar

Replika

revice je napisal/a:
In...spet ne razumeš.
Govorimo o tistih, ki svoje orgije v možganih poskušajo spraviti v realo in kar stopijo za punco, ki je gotovo za, ker jih je tako lepo pogledala.
Default avatar

revica

Tudi ti ne razumeš. Oziroma delaš iz komarja slona.

Za to, da se moškemu na ulici zaradi hitrega, površnega pogleda s strani ženske, zaradi samega pogleda kot takega, kar zrola, ni niti ene desettisočnike možnosti.

Ka hudiča goniš mantro, da vsi slovenski moški, ki vidijo na ulici prikupno žensko, znorijo, nkateri pa od njenega pogleda kar ejakulirajo v hlače... Japajade, niti slučajno!

Malo več realnosti, prosim.
Pa ne bit cele dneve na spletu, ker živjenje NI tako, kot piše na spletu, kot pišeš ti.
Default avatar

Replika

revica je napisal/a:
Tudi prav.
Default avatar

jetako

revice vizualno zlorabljene je napisal/a:
Nočeš razumeti, kajne? Normalno, da človek pogleda drugega, a sam si napisal, da za to, ker ti njo pogledaš, mora tudi ona tebe gledati in se ti nasmehniti. Najmanj to. Zakaj pa? Kdo pa si ti, da bi morala ženska zaradi tvojega gledanja ti biti hvaležna? Vprašaj se raje to, na kakšen način gledaš ženske, da dobiš take odzive. Še nikoli nisem nikogar pogledala, kot da ga hočem ubiti, če me je pogledal na normalen, prijazen način. Tisti osladni nasmeški, ko točno veš, da te moški gleda samo kot kos mesa, pa so žaljivi in primitivni in takih večina žensk ni niti malo vesela, še več, počutimo se ponižane. Kako, da moški tega ne morete razumeti in v si v resnici mislite, da nam je to všeč?
Default avatar

revice

jetako je napisal/a:
Podtikanja ne maram.

Ko nasproti prihajajoče nežno pogledam, ne pričakujem čisto nič.
Še manj pa pričakujem, žal se moram ponavljati, namrgoden in uničujoč pogled.

Vedeti moraš/morate, da bi bila ženska, ki tako gleda okoli sebe, v Avstriji ali Nemčiji ODPUŠČENA že tretji dan službe. Ali pa bi mogoče lahko delala le kot snažilka, saj njen pogled v praznih prostorih firme popoldne ne bi nikogar motil.

Malo pa se je že treba potruditi, tudi idoč po ulici, in ne deliti po ulicah ubijalske poglede.

Z takim ubijajočim pogledom gre lahko danes delat le v severno korejsko vojsko kot oficirka, ali pa v kakšnem filmu o drugi svetovni vojni igra - nacistko...

Ampak saj niti nočeš razumeti, da na normalen pogled nekoga ne reagiraš kot kača...
Default avatar

AvtorTeme

Ni čudno da ste napolnile 5 strani, izgleda sem vas zadel v živo, zdaj se pa branite kot kure, resnica je pač da ste neka posebna klasa nesigurne ženske.

Ne pravim da so vse tujke oh in sploh, a ko te kaksna pogleda in takoj z vsemi čutili začutiš da je to izdelana pristna oseba, to sigurno ne bo Slovenka, preslišal boš pogovor in ugotovil da je recimo Španka.

Ne bi rekel da z radovednim, samosvojim in živim pogledom "flirtajo". So pač naravne, impulzivne, spontane, živijo v momentu, čutijo energijo, dajo ti šanso kot moškemu, ker za Slovenko vsak moški obstaja le kot izkoriščevalec dokler ne dokaže nasprotno, za civilizirano samozavestno žensko je pa moški PAČ OSEBA... Ker niso nesigurne.. Nekega čudaka sigurno tudi one ne pogledajo z živimi radovednimi očmi


Itak da bo Slovenka takšno tujko takoj označila za lahko, naivno, skoraj prostitutko.. Takšna si, kdor je tak ne more bit drugačen. Toliko hladosti, neživljenskosti, nečlovečnosti kot ga premore Slovenka, grem stavit da ni nikjer. Ti si samo simbol in socialna nuja, balast, nisi pa PARTNERKA.

Dve sta v odgovorih bluzili da bi me pljunili, to vsakega moskega po desetletju ali več ljubezenskega in čustvenega manjka še pali verjetno. Polovičarka kot si, verjemi, še tega ne znaš. To bi bilo preveč iskreno in naravno. Nič ne znaš, si pač Slovenka. 10 generacij ste oddaljene od tega, da postanete normalne. Uboga nesigurna Slovenčica res misli da mislim le na seks ko jo pogledam, vau kako je to cuuteeee.. Najnižji skupni faktor si zanjo, zdaj se pa znajdi... Nikoli nisem bil in nikoli ne bom postal to, kar pogled neumne Slovenke dela iz mene.
Default avatar

Replika

AvtorTeme je napisal/a:
In kaj zdaj?
Pač vzami Španko. Zdaj pišeš, kot bi ti to cela brigada Slovenk branila z zobmi in nohti.
Default avatar

Marburg

Ne vem, kje si ti srečeval take Španke. Morda v prenapeti domišljiji?
Default avatar

jetako

revice je napisal/a:
Pa saj to ti hočemo dopovedat. Na normalen prijazen pogled je ni ženske, ki bi reagirala kot kača. Ti pa jih gledaš nežno... bog ve, kaj si ti pod to predstavljaš? Lahko ti misliš, da jih gledaš nežno, v resnici pa izgledaš režeče slinast psiho buldog. Po resnici še nisem videla, da bi katera ženska moškega na ulici tako pogledala kot pišeš. Tebe pa kar vse hočejo s pogledom ubit?
Default avatar

U vem za kaj gre

revice je napisal/a:
Tvoja težava je v tem, da ženske znamo detektirati sluzaste starce že na prvi pogled. Ne rabiš niti ust odpret.
Imaš pa vso pravico bit užaljen zaradi tega. Pa poskusi si vsaj ogledovati ženske svoje starosti.
Default avatar

revice

U vem za kaj gre je napisal/a:
Sluzasti starec?
Tudi tvoj oče bo imel 60+ let...
Mu boš rekla na njegov rojstni dan: Vse najboljše, moj sluzasti očka?

Pa še malo o sluzastih.

Sluzasto imaš ti, če jo nekaj ur ne umiješ, bo v redu?
Pa še smrdi ti. Kot nekaj dni crknjena riba. Bo v redu?
So dobila, kar si iskala? Si!
Default avatar

sluzavci in nesluzavci

Pametne mlade 23-letnice vzamejo od sluzavca za 40 minut masaže 40 ali 50 evrov (in to večkrat mesečno!), ker jim tistih 650 evrov, ki jih zaslužijo (če jih sploh zaslužijo toliko), ne zadostuje za vse njihove štose, kot je kozmetika, pijačke, dober mobilnik.

In se NE družijo z nesluzastimi mulci, ki nimajo denarja, še več, ki dilajo drogo, punci silijo s tičem v rit in jo ponujajo znancem za 15 evrov (droga).

Ja, barabe žal še vedno včasih dobijo lepa dekleta. Ki so lepe, ampak glupe kot točak (kolo).

Za razliko od tistih pametnih punc, ki vzamejo denar tudi od sluzavca (50 evrov je, kakorkoli obrnemo - 50 evrov, zna priti prav, 200 pa še bolj) , ki ji ga nesluzavi luzerji pač ne morejo ponuditi...
Default avatar

ffghfsdfvbggbbb

sluzavci in nesluzavci je napisal/a:
Meni ni jasno kako se najde tak glup človek ki tako zabluzi, kaj delaš ti skozi dan, bluziš v gostilni pol pa prideš na med.over pa misliš da je to kreativno pisanje al pa da si pametna?
Default avatar

Razumemo

revice je napisal/a:
Po tvojem je prijazen pogled stvar olike, ki je tako pomembna na delovnem mestu in kjerkoli je dotična oseba v stiku z ljudmi. Mogoče imaš prav, da je med Slovenci nasploh ta kvaliteta bolj spregledana in je v tujini bolj upoštevana in zaželena. Je pa potrebno razlikovati med prijaznostjo in flirtom. Vseeno mislim, da so ženske na določenih delovnih mestih ( trgovine, hostese ipd) kar prijazne, malo slabše pa je na občinah, pošti, za okenci, razna administracija v okviru javne uprave, tam zna biti porazno. Če pa želiš flirtati z mladimi puncami, pa verjetno večina ni za stvar, ker mladost in lep izgled je še vedno prednost pri vizuelnem kontaktu.