Desiderius_da_Pietri je napisal/a: ↑
leeleenepr je napisal/a: ↑
Ker je zatajil ženi, je posledica, da zdaj ona ne vozi več večjega družinskega avta.
Ja... in kaj je poanta? Avto je doma, kljuci so doma... bi jo moral siliti, da naj ga vozi? Priznam, da vas ne stekam ama nista. Sih'r je kul, ampak... ne stekam.
Zdaj ne vem, sta dve možnosti. Ali si svetovni prvak v sprenevedanju, ali pa nimaš popolnoma nič čustvene inteligence.
Daj poglej, kako si tu na forumu predstavil to zgodbo o avtu. Žena se je vozil z večjim avtom, ker je bolj fensi, ker je bolj udoben,... pa je avto crknil. Mimogrede omeniš, da gre za dizla, vožnje so bile kratke in v mrazu. Celo jaz, ki sem aberveznik za avte, lahko razberem tezo, da se dizlov v mrazu na kratke razdalje ne sme vozit in da je avto crknil, ker ga je žena na tak način vozila.
Naprej dodaš, da je potem še gorivo začelo puščat na poti s servisa in je bilo še s tem kup škode. Sicer pošteno poveš, da je šlo za okvaro, pri kateri žena ni imela nič zraven, ampak vseeno že sosledje opisa daje slutit, da se to ne bi zgodilo, če ne bi bilo dogodka iz prejšnjega odstavka.
Torej, tu na forumu daješ vtis, da je žena kriva, da je avto crknil. Sicer tega nisi direkt napisal, ampak tak občutek se dobi ob branju posta. Če si doma situacijo obravnaval na podoben način, je lahko tudi žena dobila občutek, da kriviš njo. In zdaj tvoje ponudbe, da vzame večji avto, razume kot provokacije v smislu "kar vzemi večji avto, če upaš, samo ne ga spet pokvarit".
Ni mogoče z gotovostjo trdit, ali ti pač ne štekaš, kakšno sporočilo ženi pošiljaš s svojimi izjavami in vedenjem, ali si pa tak genij, da ti je popolnoma jasno, kako ženo okrog obrnit in doseč svoje, ne da bi ti bilo dejansko treba kaj obremenilnega rečt, ampak jaz stavim na to slednje.