Starševski čvek

če nisi lep, pač ne dobiš nobenega dekleta

Default avatar

Alpha_X

Lažni mačizem je napisal/a:
Hej ne tolko, da se izogneš porazom...meni osebno je všeč pristopat k ženskam in se zabavat pa uživat...vsakemu svoje. Recimo ostajam samski, ker mi to odgovarja treutno v življenju in met nekoga samo da nisi sam je bedarija.

Kaj pa vse tu gor preberem ( za večino ostalih postov)
Moški večinoma nimate pojma...jokcate nekaj in iščete izgovore bla bla bla.
Idite vn spoznajte nove ženske ne pa se pritoževat kako so vse iste. BRUH

Problem je da moški hočejo moške razumet...raje se vprašajte kako razmišljajo ženske.
Kaj je za njih pomembno v zvezi (če vam ta ne uspeva). Kaj jim je pomembno, ko jih spoznavate itd.

Ženske so nežna čuteča bitja z katerimi je potrebno znati (in reko z žensko se ne prepiraj prekleto drži samo ne iz razlogov ki so nam bili v preteklosti predstavljeni). Je jih pa vlko ko majo čudne osebnosti in takrat prtisneš tipko eject in čus!

lp
Default avatar

R10

Ne vem ali ste doloceni nepismeni ali kaj? Kaksno spoznavanje novih zensk, ce nas to ne zanima?? Koji ce mi k**** spoznavat kogarkoli, ce ne zelim ne prijateljstva, se manj pa veze. Naredis cez to kriz in delas, kar te veseli. In ja doloceni pac nocemo bit ljubljeni in? Sploh pa ne iz strani zenske, ni to zame in basta. Imam kat potrebujem, kar ne rabim sem dal kriz cez to.. Je to res tak tezko za razumet?
Default avatar

general Glanzkopf

R10 je napisal/a:
Je. ker so malo glupi?
Default avatar

ženske sprijaznite se

Ženske, sprijaznite se, nikoli ne boste sposobne ljubiti tako kot DXY, on je utelešena ljubezen (do moških).
Default avatar

kemija feromonov

samozavesten in perspektiven je napisal/a:
Lepo te prosim, no.

Jasno, da so prvi feromoni, kaa je poveano z privlačnostjo in ne nujno Adonis lepoto - na feromone se ženska sploh približa. In feromoni so moška privlačnost - sorry - če jih prekrije vonj po cigaterih, alkoholu, postanem švicu, neumitem ali zadahu po gnilem iz ust, potem pač padate na samozavest in polno denarnico....

Meni ni nikoli bila prednost, da ima moški nabito denarnico, da je samozavesten ( celo preveč samozavesten, tak da vedno v družbi preveč govori in želi biti glaven, da vedno vse ve, taki so me vedno odbijali), ampak njegov vonj, privlačnost ki me je povlekel k sebi. Da se v javnosti ni razkril na izvolte pred vsemi, da se mi je postopoma odkril on sam - v intimi naju dveh.

In tak je moj mož, že 18 let. Skupaj pa sva ustvarila marsikaj - lastno streho nad glavo brez jerbanja in donacij staršev, krediti že davno odplačani, otroci nama dajo vedeti, da jima je lepo, ker jima veliko nudiva ( v smislu lastnega zgleda, zdravega in lepega odnosa drug do drugega in zdravega odnosa do materialnih dobrin, pa veliko sveta smo že videli skupaj, to jima tudi veliko pomeni ) Polna denarnica pride pa z leti, ko se uspeš dobro prodat na trgu delovne sile - pri obeh.
Default avatar

general Glanzkopf

Kolk jaz gledam, mlade p.ičke skoz samo pametne telefone buljijo. Če bi jaz bil danes star 20 -25, bi se prvo vprašal, kaj sploh bom s tako babo, ki je cele dneve na telefonu. take živijo v sanjskem svetu, to lahko delaš cel lajf dva šihta, da taki vse v rit stišiš. Fantje, pamet v roke, delajte svoje, babe pa naj si iščejo dedce same, kjer vedo in znajo?
Default avatar

Lažni mačizem

R10 je napisal/a:
In čemu potem tvoje vročično sodelovanje v tej temi? Če te to tako zares prekleto ne briga, ne bi hitel polagat računov prav nimomur tukaj na forumu.
Default avatar

Lažni mačizem

general Glanzkopf je napisal/a:
Ti si po cele dneve na forumu, na računalniku. Isti qu.rac in zdaj boš ti pameten za druge. Mladim pic.kam se še oprosti, starejšemu oslu pa mal težje. Leta so tu, pameti od nikoder. Prvo sebe porihtaj.
Default avatar

R10

Lažni mačizem je napisal/a:
Ponavadi ne pisem v takih temah, tokrat sem pa celih 4 komentarje napisal. Slucajno..
Default avatar

general Glanzkopf

Lažni mačizem je napisal/a:
samo jaz ne pričakujem, da bo nekdo drug za mojo rit skrbel. Babe pa to pričakujete. Odkar obstaja internet, facebook, twitter, babji norosti več ni konca. dec se mora od tega distancirati, da ohrani zdravo pamet.
Default avatar

tak je

Zlagan mačizem je napisal/a:
poznam enga kolega, sicer nebi rek da je nek lepotec, ampak mu kar ratuje tam pa tam na kaki čagi dobit one night stande... ampak je vedno pravil kako si želi ene resne in se je prav vidlo, kk ga to ne fulfilla... tak da ja, moram pristopati do žensk, četudi bom zavrnjen, ampak bolj za resno zvezo kot pa ONS, ker verjamem, da bom bolj zadovoljen na tak način. bo že ratal :)
Default avatar

Grda resnica

general Glanzkopf je napisal/a:
Kako to misliš da bo drug (v tem primeru moški) za žensko skrbel
V kakšnem smislu ker skrbi je več vrst
Default avatar

DXY

moški so popolnoma drugačni je napisal/a:
Ja, moski smo drugacni. Moski dejansko ljubimo osebo. Nekaj cesar zenske niste zmozne. Zenska “ljubezen” je ljubezen macke. Moska “ljubezen” je “ljubezen” psa, ki je dejansko vezan na osebo.
Default avatar

moški so popolnoma drugačni

DXY je napisal/a:
HahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahahaHahahahahhahahaha
Default avatar

kaj si zdaj ti

DXY je napisal/a:
Kaj si zdaj ti? Gej, pasjejebec ali oboje?
Default avatar

DXY

kaj si zdaj ti je napisal/a:
Jaz sem moski. Ti si zenska. Jaz lahko ljubim osebo. Ti je ne mores. Ljubis le korist. Ceprav, ker drugega ne poznas, verjames, da ljubis osebo.
Default avatar

dejstvo

Dejstvo je, kot so že napisali nekateri, da ženske komplicirate in komplicirate, kot še niste nikoli v zgodovini.

Še 30 let nazaj je bila ženska vesela že, če je dobila pridnega (ne bogatega!) moškega. Če jo je še imel dejansko rad, je bila takrat to zanjo terna.

Danes pa?

Ene takega, ki "izgleda", druge bogatega, ki vas bo živel, ve pa boste cele dneve nakupovale po trgovskih centrih in hodile z njim (ali same) po dopustih, tretje pametnega, četrte dolgokur.čnega...
Seveda pa si potiho želite, da bi dobile kombinacijo zgoraj naštetega...

Ne samo to, sploh ne veste, kaj bi pravzaprav hotele od partnerja, še manj, kaj bi počele same s seboj? Hujšanje, kofetkanje, vzpodbujanje ena druge, da ve MORATE zahtevati najboljše...

Ženska ofenziva (kvote, enakopravnost, itd.) vam je popolnoma zmešala glavo.
Ve (pravzaprav) smete, celo morate zahtevati:

- tipa z najmanj petimi miljoni € premoženja
- tipa z vsaj 21 cm otepačem (povprečje je, kot smo brali, 13,2 cm)
- tipa z IQ-jem najmanj 160

V svoji popolni nerealnosti pa seveda pozabljate, da takega ni, če pa je, mu nekaj deset top žensk ŽE leži pred nogami.
In če je pameten (IQ, premoženje), jih bo "porabil" in šel dalje! Sam...

Vam pa preostane, ker vsekakor NE boste izbrane, žalost, jeza in desetletja frustracij.
Default avatar

R10

dejstvo je napisal/a:
Objasnil
Default avatar

Grda resnica

Ja kot da moški kaj drugače. Eni bi radi bogato drugi lepo tretji pametno da namesto njih razmišlja itd..
100 ljudi 100 cudi