Starševski čvek

če nisi lep, pač ne dobiš nobenega dekleta

Default avatar
tak je pr men.. star 24... sem jih mel ene par za kratek čas, to je to... v živo nočem pristopat ker bom zavrnjen ker pač so vse shallow... prek neta si včasih dopisujem s katero, če pa dobim match na tinder ali dating straneh, sem ignoriran. aja, večkrat sem ignoriran. tak da očitno se moram spijaznit da bom večno sam... ker ni veljave a si ti pameten, da boš izobražen, imel vredu šiht, no v tem primeru bi te mele pa spet zarad denarja... katastrofa no..
Default avatar
Če bi iskreno ljubil ženske, z vsemi njihovimi pomankljivostmi, ne bi imel teh problemov
Default avatar
Revolucionarka je napisal/a:
kaj ma pa to veze s čimerkoli??
Default avatar
oh plis!

takoj se nehaj smilit sam sebi. ni kriv tvoj videz, verjemi da ne. kriva je tvoja negativna energija in pesimizem. takih tipov se punce ognejo na daleč.

malo boš moral ven iz cone udobja ala spletni zmenki, ne vem kaj zaj to vse za en vrag obstaja. najpristnejši odnos je še vedno tisti, kkjer lahko punco pogledaš v oči in ji daš občuek, da je lepa in vredna, da jo ogovoriš brez tipkovnice.

če v svojem kraju ne upaš pa vzami frenda s sabo in pojdi nekam, kjer te nihče ne pozna eno soboto zvečer. pa v klubu pristopi h kakšni punci, bodi tak kot si in se sprosti. malo se pohecaj, vse obrni na joke, četudi zavrne povabilo na pijačo ali ti ne da telefonske številke, vse sprejmi z nasmehom in hudomušno domislico.

po nekaj takšnih poskusih ni vrag, da ne bi dojel kaj je bistvo odnosov in se izpisal iz raznih portalov.
Default avatar
tak je je napisal/a:
to, kar govoriš, sploh ni res. kolikor vidim, večina tipov najde žensko. mož je računalničar, večina njegovih sodelavcev vključno z možem vred je vizualno malo čudnih, pa hej, noben ni samski. ampak ker si tudi ti shallow, in se mečeš pred noge samo najlepšim, pač skasiraš dvojke. ženske načeloma gledamo kaj drugega, ne pa to, da mora bit tip blazno lep.
Default avatar
Ne sekiraj se preveč. Baba je žaba. Navrtaj vse, kar lahko, zaradi zavrnitev se lahko pa sekiraš tudi potem, ko ga ne boš spravil več pokonci. Mlad si, pač z malo slabšo samopodobo, ampak še zdaleč nisi edini tak. Pogum pa akcija!
Default avatar
Zunanjost je pri moških drugotnega pomena. Bolj je pomembno, da je samozavesten, da je na nekem področju alfa samec, da ima perspektivo, da ima denar in da bo lahko preživljal družino.

Lep, prazen in brez denarja... ej, na take padajo res samo podn ženske.

Poglej si Trumpa, a je lep. Poglej si Djurota, a je on lep?!
Default avatar
Mal si izbirčen.. spusti standarde, pa bo

Ko bira, taj masturbira!
Default avatar
Dejstvo je da imamo tudi ženske rade lepe moške tako kot moški lepe ženske. Ampak samo lepota ni dovolj
Default avatar
zbirčen??? s tistimi ko sem si pisal pač nobena ni bla neka blazna lepotica... mogoče mal nad povprečjem ali pa povprečna ali pa še to ne..
Default avatar
Spet eden, ki se bi mu morale miss sveta za zadnjih deset let postaviti v vrsto pred vrata, pa čakati, da bo eno izbral. Ker če ne, so pa vse ženske blablabla....vse so spet ženske krive.
Cagav fant ni nikol pr punci spal.
Default avatar
ja itak...

sploh mi ni videz ženske tolk pomemben no! že če je povprečna ali simpatična je dovolj..
Default avatar
Brez skrbi, če bi bil bogat, je vseeno, četudi zgledaš kot majmun....
Default avatar
Pravijo vsak čevelj ima svoj par. Ona bo še prišla, ne skrbi.
Je pa res eno, da lepota ni kriva, da nimaš dekleta. Meni se zdi, da če je človek urejen in negovan, da je že lep. Poznam precej moških, ki so lepotci, ampak so samozavestni in imajo ok pristop do ženske. Tem ni problem najti sebi primernega dekleta. REsno se zakoplji v ta dva problema in delaj na sebi.
Default avatar
Grda resnica je napisal/a:
Se strinjam.
Default avatar
tak je je napisal/a:
Tvoj obraz ne bi bil popoln s tvojim potezami. Zato si popoln in lep že od vedno.
Default avatar
O dej dej. Ne nabijaj. Prvo kar je, izklop računalnik pa pejt ven in se ukvarjaj s tistim, ki te veseli. Če so to hribi se ukluč v prvo pohodno društvo, če je to šport, v atletski klub, če je to kultura, v kulturno društvo. Pismo neki te pa ja veseli in verjetn boš srečal precej fajn žensk, ki majo zraven še kej v glavi.
Default avatar
tak je je napisal/a:
V bistvu je tole se najboljsi odgovor. Jaz bi dodal se eno malenkost: pricakovati, da bo nekomu vir navdiha nekaj, kar tebi ni, je sicer povsem legitimno, a po drugi strani tudi iluzorno. Sploh ce je govora o tebi (kot viru navdiha). ;-)
________________________________________________________________________________________________________
» Respect My Existence or Expect My Resistance! «
Default avatar
tak je je napisal/a:
Žal je tole tvoje pisanje neumen in samopomilujoč zapis, ki odseva tvoje notranje stanje. In žal to ženske zelo dobro začutijo.

Recept za rešitev situacije je naporen - a deluje; če že nimaš šans se ukvarjaj s sabo in postani največ kar lahko, na področju kjer uživaš ali si dober. Lahko šport, hobi, strokovno... karkoli.
Ko boš dober, boš postal zadovoljen s sabo, tega odnosa ki zgoraj seva skozi pisanje ne bo več in primernih žensk okrog tebe bo kar naenkrat dovolj.
In tole ti ne pišem na pamet, pač pa vem da deluje.
Default avatar
Grda resnica je napisal/a:
ampak če ženski že vizualno nisi "dober" te niti spoznati nebo hotla... torej je tk vseeno