Starševski čvek

Vrata VAL...koliko nas je?

Default avatar
Dusan R je napisal/a:
zgoraj se predstavlja g. Matej kot lastnik ustanovitelj tega podjetja, ti pa zdaj govoriš o Žigi.
Tole že nekaj ne bo držalo in je zeloooo čudno.
Default avatar
Tudi jaz sem vplačala vrata 3.julija in to najdražja in dobila obvestilo avgusta da bo montaža zamaknjena za en mesec. Vmes jih nisem mogla več priklicati na telefon in mail. Prejšnji teden pa sem prejela obvestilo o stečaju. Sramota za tako podjetje. Načrtno so pobirali denar ! težko bo karkoli iztržiti ker imajo tri močne tožbe iz strani tujih dobaviteljev. vprašanje koliko časa niso plačevali njim. Baje je direktor en navaden pajac ki je verjetno pobral denar in mi se lahko pobrišemo pod nosom. prijavila jih bom na policijo zaradi goljufije in jih dala na TV !! ČIM VEČ NAS MORA TO NAREDITI..NAJ IZVE CELA SLOVENIJA ZA TO GOLJUFIJO
Default avatar
tudi jaz sem dobila v četrtek obvestilo. Vrata sem vplačala julija, avgusta pa dobila obvestilo o zamaknjeni montaži na konec septembra. Berem celo o vplačilih maja ??? Potem pa se niso več javljali na telefon niti na mail. NAČRTNO SO NAS VSE OGOLJUFALI. Ravno sem dobila tudi informacijo da so že pred leti začeli vrata kupovati pri cenejšem dobavitelju, vrata pa prodajali s certifikati od dražjega dobavitelja..baje so celo montirali vrata brez zvočne izolacije..kako je to možno? Sramota za tako podjetje. Direktor Gregor Vrhovnik nas je vse lepo po domače rečeno nategnil in pobral denar. Podala bom prijavo na policijo zaradi goljufije in preko TV !! ČIM VEČ NAS MORA TO STORITI. NAJ IZVE CELA SLOVENIJA ZA TO GOLJUFIJO !!!!
Default avatar
rozica1974 je napisal/a:
jaz sem imela vplačilo konec marca. Po številkah avansnih računov je vrata od konca marca do konca septembra plačalo 720 oseb. Vplačila pa so bila tudi 2. in 3.10.. Ti dve osebi nista prejeli ne računa, ne izjave o stečaju. Dopis s katerim nas je obvestil o stečaju je z datumom 3.10.2017.
Jaz sem bila 1 teden prej tam, ker se mi prav tako niso javljali, sem dobila nov datum, s katerim nimam kaj početi, ker jih ni več
Gospa, če še niste član te fb slupine, se pridružite:
https://www.facebook.com/groups/3174344 ... =bookmarks

vsekakor pa dajte prijavo na policijo in tržni inšpektorat
Default avatar
MARJETIČ je napisal/a:
še 2. in 3. oktobra!!!!!! sta vsaj 2 osebi plačali
Default avatar
‎Senid Jušić‎ v PRODAM KUPIM MENJAM PODARIM MALI OGLASI OD A DO Ž
4. oktober ob 23:36 ·
To skupino bom uporabil za neko informacijo ki bo mogoce koga resila da ne ostane brez denarja.. podjetje Val ki prodaja protivlomna vrata je v stecaju tko da noben naj ne placa avansa za nakup novih vrat, ker jih ne bo dobil.. sprocite vsem ki jih poznate in so mogoce razmisljali o nakupu vrat Val.. upam da komu resim 1000+ eur.. lp
Default avatar
Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki sem se jezila nekaj mesecev glede dobave in vaše ne komunikacije.
Vrata ste mi prišli zadnji čas montirati, zdaj pa čakam na izvršitev reklamacije in še dobave neke malenkosti. Ali boste to uredili ali čakam zaman?
Default avatar
Tudi jaz sem ena tistih, katera sem plačala avans za vrata in dobila SMS za preložitev montaže na dan, ko bi morali montirati. Odpravila sem se do direktorja. Sedel je nasproti mene in me gledal v oči in očitno lagal, da bodo prišli na montažo čez 4 dni. Pa zopet ni bilo nič. Odšla sem na Langusovo 13 in v salon BTC, kjer je bilo na obeh lokacijah vse prazno, vrata zaklenjena. Torej smo vsi v isti situaciji. Inšpekcija naj opravi svoje in nas o tem obvesti oz. naj sproži sankcije proti odgovorni osebi, to je dir. Gregor Vrhovnik in zbere opeharjene kupce, da se nas poplača iz stečajne mase. Združimo se skupaj, saj smo tako močnejši in slišni. Mogoče nam uspe.

Ne edina razočarana stranka.
Default avatar
Zdaj gkejte oddajo koda na rtv slo bo prispevek o tem... pa tudi v dnevniku na rtv slo bo danes.
Poglejte,upam, da dobite uporabne info, s pomocjo katerih boste gotovo prisli do denarja.
Default avatar
Ker sem lani v mesecu juliju 2016 dobilia vrata val vas razumeme glede vseh pritožb glede zamikov pri izmerah in dostavi vrat.. ampak jaz se javljam ker imam drugi problem imam vrata val,ki so mi jih montirali ampak imajo veliko napak in trenutno jih drugače kot da jih zaklenem ne morem zapreti.

Prosila bi vas če kdo pozna koga od serviserjov ki zna popraviti vrata naj se prosim lepo javi ali vsaj odda kontakt, ker ne vem na koga naj se obrnem.

Hvala

Prilagam še tel št. 041809431
Default avatar
Servis protivlomnih vrat 031482889
Default avatar
Gospod Gregor,

Boste vsaj omogočili vsem lastnikom vrat VAL da bodo lahko kje drugje nabavili rezervne ključe ?Baje moramo tisti ki imamo vaša vrata in npr. izgubimo en ključ, zdaj menjati kar kompleten cilinder in vse ključe ? Prosim za odgovor ali ta informacija drži. Dobila sem jo pri Vovko vrata, ki mi z veseljem zamenjajo cilinder in ključe za pičlih 200 eur !?!?

Lep pozdrav,
Default avatar
Protivlomna vrata nam je montiral Varmod. Profesionalno in korektno, niso zahtevali nobenega avansa. Montaža je bila na dan kot je bilo dogovrjeno. Vrata so montirana in stojijo in res je vse zelo lepo narejeno. So koretni in profesionalni. Zadovoljni!
Default avatar
maj101 je napisal/a:
Lastna hvala se pod mizo vala, kajne maj101 aka vrtnica10 aka luka_cus79....
Default avatar
preveč naivno je napisal/a:
Kako bedna inisuacija!

Sem kupec in to zadovoljen kupec. Ne razumem v čem je tvoj problem "preveč naivno"?
Default avatar
vrtnica10 je napisal/a:
Kaj res? Vzorec je očiten kot tudi vaša povezava s podjetjem varmod. Iskanje reklame na ta način se največkrat vrne kot bumerang.
Default avatar
Nima smisla "preveč naivno", če ima nekdo paranojo jo ima.

Huuuuuuuudo...."preveč naivno" pa ti si bolnik, resno si poišči strokovno pomoč. Delaš neke sklepe, ki nimajo niti repa niti glave in niso niti blizu resničnosti.

Copy pace odgovora tebi pod drugo temo (se mi ne da pisat nekomu, ki ima paranojo in dela neke nore sklepe v svoji glavi)
Sem zadovoljni kupec in protivlomna vrata, ki jih je montiral Varmod stojijo na vhodu v stanovanje in soseda bo tudi vzela pri Varmod, ko je videla kako izgledajo. Hvala, da je lucas objavil, da je zadovoljen kupec, drugače, bi bili še vedno brez protivlomnih vrat. To je to, sedaj pa ti ustvarjaj nore sklepe v svoji glavi, kaj kdo in kako, ker ti itak nihče ne bo verjel; tisti pa ki ti bodo, bodo zaradi tvojih blodenj brez kvalitetnih protivlomnih vrat (bodo pač plačali davke na neumnost).
Default avatar
vrtnica10 je napisal/a:
Laž ima kratke noge in dolg nos. Zmerjanje drugega pa še poslabša mnenje o podjetju, ki ga "poskušate reklamirati".

Na silo ne gre nič, raje dokažite s svojimi rezultati, da ste dobro podjetje, ne da se poslužujete takih metod.
Default avatar
Jaz NISEM VarMod podjetje!

Mislim, da ti mene zmerjaš, ko mi govoriš, da sem podjetje VarMod pa nisem. Brez veze, nima smisla. Kdor hoče naj verjeme tebi, kdor hoče naj verjeme meni, da so moji posti iskreni in sem zadovoljen kupce.
Default avatar
vrtnica10 je napisal/a:
O zmerjanju tvoje pisanje vse pove : "bolnik", "strokovna pomoč", "nori sklepi", "blodnje"...so samo nekatere od besed, ki jim mirno lahko rečemo zmerjanje.

Vsak s trohico zdrave pameti in osnovami logike bo znal sešteti 2 + 2 ter bo vedel koliko je ura. Taka "reklama" se nikoli ni dobro obnesla.