Forum.Over.Net

Starševski čvek

V zvezi s postom o dogajanju na OŠ Poljane: tega otroka so se s stavko znebili že prej, na drugi šoli

Default avatar

tenis is my life

Kakšno je trenutno stanje v OŠ Poljane? So otroci na varnem ali še vedno prihaja do napadov nanje?
Default avatar

kaj ti ni jasno

tenis is my life je napisal/a:
Saj ti mora bit jasno, kakšno je stanje. Prvih nekaj dni je bilo polno direktnih poročevalcev situacije iz šole. Zdaj niti muksnit več nihče nič ne upa. Evo, takšna ti je situacija. Ne preproga, perzijska preproga ti je to.
Default avatar

Oče svetuje Makedoniji

kaj ti ni jasno je napisal/a:
A fotr je še svetovalec v Makedoniji?
Saj ni čudno, če ga pa ni!
A grozi pa ljudem kar po skypu al kako?
Default avatar

kaj ti ni jasno

Oče svetuje Makedoniji je napisal/a:
Če še vedno svetuje po takšni pogodbi, ki je očitno precej sporna, potem je doma čisto dovolj, da lahko opravi vse kar v direktnem kontaktu.
http://reporter.si/clanek/slovenija/vrh ... uzi-477970
Default avatar

Ko bi le

Dogajanjee je napisal/a:
So hotli eni prepisati otroke in jih nobena druga oš ni hotla vzeti. Nobena. Kao ni placa...
Default avatar

Mogoče

Ko bi le je napisal/a:
Cel letnik bi se moral prepisat! Z drugo šolo dogovorit, da odprejo tolk več razredov in premaknit kompletno vse otroke tega letnika, razen enega.
Default avatar

penelopa333

Žalostno. Se bolj to, da je ta otrok samo klon svojih staršev. Motenih, otrok ni imel drugih vzorcev. Agresiven in zanemarjen otrok, samo to je.
Default avatar

Novicee

A je kaj novega?
Default avatar

TinPin

Ustavite ga sedaj, ko se ni moril, ker predstavlja zivljensko nevarnost za tiste okoli sebe in to ne le potencijalno ampak realno.
Default avatar

Varnost

Sem ravno gledala danes mamo tega otroka, ki se zavzema za varno hiso ...pa mi je prva misel prisla...ojoj...tudi ti bos kmalu rabila neko skrivalisce pred njim...
Default avatar

dajteno

vzporedno vesolje je napisal/a:
Ne verjamem, da se tole dejansko dogaja. Mislim, da malo napihujete te legende o starših, ki prihajajo z odvetnikom v šolo. Vsaj na naši šoli tega ni, kolikor vem.
Default avatar

sevedaaaa

No, tole je seveda karikirano. Zaradi manjkajoče točke (žal) je pač lahko nižja ocena. Se zgodi, in če se zgodi, ne moreš z ničemer (!) izsiliti višje ocene. Tako da nekaterim res dela bujna domišljija.
V kolikor se pa na šoli znajde, po možnosti že prešolan otrok, ki maltretira ostale, v kolikor se na šoli znajde učiteljica, ki se znaša nad otrokom, je pa čisto normalno, da se starši vmešajo. In prav imajo. Zelo prav! Kdo pa bo pomagal otroku, če ne lastna mati in oče???
Hja, ti, ki zgoraj, ki želiš iz šole izgnati starše, si očitno take gore list, ki želiš svoja početja skriti pred očmi javnosti. Ne bo šlo, draga, starši niso več pohlevni cucki, ki bi v učiteljici videli boginjo. Tisti časi so mimo.... Očitno si se rodila vsaj stoletje prepozno :-)
Default avatar

OŠ Valentin Vodnik

vidim, da je na veliko šol vsaj eden do dveh učencev izjemno problematičen, napadalen, nevaren,..tudi na oš Valentina Vodnika sta dva (eden petošolec in eden šestošolec) izjemno nevarna, starši sestankujejo in se jih hočejo znebiti ampak zaenkrat šola še ni uspela ali si ni"upala" izreči zadnjega ukrepa in jih izključiti, kar je škoda, ker zaradi dveh posameznikov trpi ogromno otrok. za take primere je primerna ediino Planina, ampak žal se vse ustavi pri starših... - govorim o izredno nevarnih otrocih za okolico
Default avatar

dejansko pa

Mo, je kdo tukaj s Poljan? Lahko povete, kako je?
Se je stanje kaj umirilo s tem fantom?
Drugo leto bo šel sine v prvi razred, pa mi ni ravno fino, da vem, da ima en protežiran divjak tam svoj revir...
Default avatar

prepis

kam so ga uspeli prepisati? kdo ve?
Default avatar

Kako je zdaj

Kako je zdaj na Poljanah? Imate mir ali ste še vedno pod pritiskom?
Default avatar

Čudimse

Ne vem, kako je na šoli, vem pa, da je staršem, oz. fotru uspelo kazensko ovaditi novinarja, ki je o tem pisal, tako bogo in pres.rano je naše pravosodje.., da ne zavrže takšne ovadbe in jo pelje naprej. Če bi novinarja ovadila šolska kuharica, bi ovadba romala v smeti, še preden bi jo prebrali do konca..
Default avatar

Ze konec

Kako se je koncala ta zgodba?
Default avatar

je tako težko razumeti

Konec je. Zdaj pa mir.
Default avatar

Pod preprogo

je tako težko razumeti je napisal/a:
Ker ene zanima kako so uredili in kako so pometli pod preprogo! Če tebe ne zanima ne klikaj teme.