Style.Over.Net

Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Meghan Markle, kok je luštnaaa

Default avatar

Huhahihohu

Nič posebnega čisto povprečna.
Default avatar

uh ta je tud

zakaj črnka je napisal/a:
Tudi ta bi za denar in slavo naredila vse.
Tudi Megan bo. Mu bo oprostila spodrsljaj. Denar je le denar .
Default avatar

Svetlana18

Harry je beta moški in Matklca je feministka kar pomeni,d a bo Harry ena velika copata. Imajo družinsko tradicijo, da gredo enkrat na leto na lov a Harry prvič ni šel, ker je marklca vegeterjanka hahaha.

Se dobrop, da je ta beta moški Harry šele 5 v vrsti za prestol, da so pred njim Charles, william in oba otroka od Williama kdo bi si pa želel takega kralja, ki sploh ni pravi moški.
Default avatar

za denar naredimo marsikaj

No, saj verjetno Kate tudi ni dosti drugačna. Za denar in moč in slavo smo pač ljudje pripravljeni narediti skoraj vse, ali čisto vse.

Je pa razlika, če si najde eno lepo belko, črnci pa naj se poročajo med sabo. Enostavno se mi zdi čisto mimo, da ne poroči belke.
Default avatar

he he he he

Svetlana18 je napisal/a:
Harry je vseeno fuckboi tudi če je beta moški. Denar naredi svoje. Nevem pa zakaj je izbral ravno to črnko izmed vseh, ki jih je podolčkal.
Default avatar

Zavistnice

Se vidi da same zavistne zenske komentirte. Mogoce vam ni lepa, vam pa iz moskega vidika povem, da je noro seksi. Nekaj tako prvinskega ima na sebi, kar ve bledolicne in okrogle mone nikoli ne boste razumele. Ko je se igrala v seriji Suit, je veljala za eno moskim najbolj seksulnih igralk v sreijah nasplosno. Po drugi strani pa lahko deluje tako krhko in punckasto. Kombinacija seksulnosti in te krhkosti, je nekaj kar zivalsko privlaci skoraj vsakega moskega. Najprej bi jo nezno objel in potem poseksal in obratno. Zato se tudi jaz ne cudim da je Herryju vec do nje kot obratno....sanjsk zenska.
Default avatar

Mešanje ras

Mislim, da se rase ne bi smele mešat. Sploh pa ne kraljevske. Vsaj nekaj bi moralo ostati čisto.

Zgleda hinavska. Mi ni bila všeč njena vloga v Suits, mi ni všeč kar preberem od nje, nič mi ni všeč.

Se mi pa zdi, da je Harry zaljubljen v bratovo Kate.
Default avatar

belec z belko

Mešanje ras je napisal/a:
ž

Se strinjam. Rase se naj ne bi mešale, posebne ne kraljevska kri (če je res on kraljevske).

Hinavska pa je itak. Se ji na faci vidi.

Da je zaljubljen v Kate, se mi ne zdi. Kate je ena taka povprečnica, je pa res, da je v primerjavi s to črnko space shatle. Prefinjena, elegantna, fina, tudi še kar lepa.

Lahko bi si našele eno normalno Britanko. Saj jih je dovolj in verjetno bi bila vsaka neznansko srečna, da se poroči s princem. Tudi če ni alfa.
Default avatar

cel kup rasistov

in se je že oglasilo cel kup rasistov :))))

cela kraljeva družina ne počne nič drugega, kot igra manekene in prodaja cote, ki jih nosi. marklca bo čisto fajn not pasala
Default avatar

nisem rasist

Ta punca bi lahko bila bela, rumena,črna,rdeča, ta stvar se mi ne bi zdela moteča. Moteče mi je to, da mi izgleda neiskreno, nepristno. Žal mi je Harrija, saj je praktično edini v tej širši familiji simpatičen,iskren.
Default avatar

Pisukapichunke

Pisuka poldi, a je nekdo danes pustil umobolnico odprto, pred njo pa par trac cajtengov?
Default avatar

On ze ve

On ze ve, zakaj jo je izbral. Nekako mislim, da ne potrebuje blagoslova, laicnih psihoanaliz in zascite mon ;)

Sicer mi za tole "problematiko" dol visi, ampak kdor tako socno blati druge kot ta polsestra (in to povrhu se razlaga vsem mogocim tretjerazrednim medijem...), pove najvec o samemu sebi. A razcistit osebno z njo ne more, kar ima za razcistit?
Default avatar

geni pa to

Mogoče bo njun otrok podoben babici po mamini strani. To bi bilo very funny za poštirkan dvor. :)

Slika
Default avatar

Gostg

Kate je huda tale Merklca je pa kr nekej glavo ima kot kolorifer.
Default avatar

kakkaj

Gostg je napisal/a:
????
Default avatar

Ll9

Zavistnice je napisal/a:
. Točno tako. Sem ženska in vem kaj je karizma seksipil v tej ženski se najdem. Blazno mi je všeč, načeloma žensk ne maram še manj one mene haha.. Dejstvo je, da je ženska lepa in se mi zdi da tudi precej inteligentna, karizmatična z eno besedo FATALNA. Kot, da bi mi bila sestra. Hah... Jebi ga mati narava foušljivke ni obdarila. ŽAL MI JE HAH LP
Default avatar

kaj ste presenečeni

Če je ena Korošica s frocom uspela nekega noname Slovenca prepričat, da je zanjo vzel kredit v višini 40.000 evrov in baje niti seksala nista, kaj ne bo ena ločena profi igralka nasračkala Harryja v poroko.
Default avatar

Henrik IX

Mešanje ras je napisal/a:
William in Harry imata po mamini strani nekajkrat prababico indijskega rodu, kar je potrdilo tudi DNK testiranje.
Default avatar

foušljivke

Ll9 je napisal/a:
A vedve resno mislita, da bi ženske množično želele živeti po urniku, ki jim ga določa nekdo drug, početi stvari, do katerih jim ni, vsem na očeh, brez trenutka zasebnosti, kjer vsak njihov migljaj ocenjuje ves svet? Se mi zdi, da bolj vedve sodita med foušljivke kot pa večina žensk. Naj popravim, da bom do vaju fer: med fatalne foušljivke.
Default avatar

megaboy

jasno daa je napisal/a:
Nič nebi drugače reagirali, Saj za dokazovanje očetovstva je zakonsko določen rok, ki pa je že zdavno mimo. Takrat, ko se je Harry rodil pa dnk testov še niso opravljali.
In četudi bi danes, ali pa red 10-timi leti z DNK ugotovili, da je biološki oče nekdo drug, bi uradno Harry še vedno ostal Charlesov sin. Charles bi po slovenski zakonodaji lahko izpodbijal očetovstvo samo do otrokovega 5. leta, In verjetno v Britaniji ni dosti drugačna zakonodaja.
Pa tudi je lažje imet enega podtaknjenca v familiji kot pa priznat sramoto, da je bodočega kralja varala pri ljudeh priljubljena žena.
Sicer pa so na račun Dianine popularnosti tudi oni profitirali, in če bi se izvedelo da je Diana navadna varalica, bi njena priljubljenost in priljubljenost kraljeve družine močno padla. Ne gre pozabiti, da se je Elizabetin stric Edward moral odpovedat prestolu, ker se je poročil z eno ločenko. Ok, sedaj so drugačni časi ampak nekaj je pa še ostalo in ugled kraljeve družine je hudo pomembna zadeva. v €€€€€.

Pomoje je Harry od tistega konjušnika, mu je preveč podoben.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen