Starševski čvek

Velik avto

Default avatar
Tukaj vse veste ... potrebujem namige za avto. Z možem sva pridelala nekaj viška otrok in zdaj bi imeli avto z 7-8 sedeži in prtljažnikom. Ne maram takih, kjer zadnji otroci sedijo v prtljažniku in potem vsakič razmišljam, koga bi poslala na najbolj smrtonosne in ne bi enoprostorca s trugo na strehi. Torej nekaj takega, kot je renault traffic. Gotovo je še kaj drugega na trgu. Rada bi se nekoliko bolj razgledala, preden se osredotočim. Hvala za prijazno pomoč.
Default avatar
V bistvu so najbolj nevarni sedeži sprednji, zadaj je samo zaradi občutka tako. No, razen če te ne nabije nezavesten tovornjakar, ki vozi na pamet. Ampak v tem primeru nihče nima šans.

Peugeot ima potniški kombi, volkswagen ima potniški kombi, fiat ima kombi, hyundai, nissan malo manjši potniški kombi (precej redek), toyota landcruiser je ogromen avto z opcijo 7 sedežev ...
Default avatar
fiat scudo, renault expert, citroen jumpy
Default avatar
Moj glas gre VW Multivan-u ali pa vsaj Transporterju. Pelje se kot osebni, ko se enkrat navadiš dimenzij, uporabnost proti manjšim pa je ulala. Imam že drugega po vrsti in res ne grem več na osebni avto, dokler se familija (beri - 4 otroci) ne razseli.
Default avatar
Vw multivan. Rabljeni niso dragi glede na to, kaj vse nudijo...
Default avatar
Jaz ima Hyundai Trajet. Čeprav smo samo štirje je 7 sedežev prišlo že dostikrat prav, še 8. bi moral biti včasih :D
Default avatar
da se to na MONu kao hvalite, da veliko seksate ☺
Default avatar
Kar kombi nabavite, če slučajno pridelate še kak višek.
Default avatar
Renault Traffic je na dolenjskem najbolj razširjen avto z velikimi družinami.☺
______________________
Default avatar
Mi imamo trafica in smo super zadovoljni.

Si ne predstavljam, kako se bom kdaj navadila na manjši avto.
Sem pa vozila tudi VW, mislim da je multivan, pa ni primerljiv glede udobja.
Default avatar
Jaz razumem je napisal/a:
... da ste nekateri kao folž, ker nama z možem vedno prime.
Default avatar
Jaz pa razumem je napisal/a:
mimosunkaš ☺
Default avatar
Jaz razumem je napisal/a:
... pačetudi!!
Default avatar
mimnbb je napisal/a:
Med traficom in multivanom res ni primerjave....prvi v primerjavi z drugim spominja na lojtrni voz.
Default avatar
Opel vivaro
Default avatar
... vsem za ideje.
Default avatar
v bistvu ni tako je napisal/a:
Odlične izkušnje z Chryslerjem Grand Vojager - 7 sedežev, potuješ ko lord, ker notranjost ni kombijevska ampak kot v osebnem vozilu na komot, sploh če imaš sedeže Stow &Go ( Town & Country model), ki jih lahko zložiš v podvozje s potegom za štiri vrvice, veliko prostora za noge, ogromno prostora tudi v prtljažniku. Odlični usnjeni sedeži. Sedež za voznikom ima polnilno postajo v stebru ( za telefone, druge IT naprave).
Močan motor, potegne v klanec brez težav tudi 140, 150km na uro, poraba zelo racionalna. Je pa res, da se pri nas ne da kupit, moraš pripeljat iz kakšne Nemčije - rabljen cca. 2 leti star je okrog 35k eur. vreden vsakega evra.

Sicer Lancia ima podoben model, a vseeno ni original :)
Default avatar
Mi smo samo 4 rje, pa imamo drugi avto reno trefic. Noro zadovoljni. Z njej m prepotovali velik del Evrope. Zadaj gredo 4 kolesa komot. Da o teden dni smučanja ne govorim. Poraba bencina enaka ostalim avtomobilov. Cenovno pa tudi ugoden napram mercedezu, wv......v isti rang sodi tudi oplov kombi.
Default avatar
Nissan NV200