Pohvalno, da ne piješ!Zartrose je napisal/a: ↑
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Smo doma
Včer je pila, zdele spi. Zdej ti je lohk jasn kako je bit z žensko ki žura. Nč ne bo planin, sprehodov, bo vse prespala.Tipson je napisal/a: ↑Nogavičkica kje si?nogavičkaaa je napisal/a: ↑
Odg. samo zate: ne, ne in ne… 3x ne :)
Pa kaj, če bom ostala sama, briga me...zdaj pa na žur :D
Smo doma
Ne rabm planin :-)Smo doma je napisal/a: ↑
Radovednica2
Poznaš koga ki pivovari?Thorrr je napisal/a: ↑No evo, js sem tipičen primer rednega pivca, ki doma nima NIKOLI alkohola oz samo za piknike, rd, žurke itd , maksimalno 5x na leto...ok, zdaj bo mal drugač, ker se bom začel bavit z domačim pivovarstvom, ker sem se preveč navadil na IPA pirčke in so mi lagerji postali navadna žlobudra...to jae je napisal/a: ↑Alkoholik je tisti, ki mora imeti doma obvezno alkohol, če ga nima postane agresiven, živčen.
Normalen pivec ima lahko doma liter vina ali pivo celo leto in sploh ne ve, da ga ima. Spije res ob priložnostih, žurkah.
Ne bit tečna ;)Smo doma je napisal/a: ↑Sm pričakovala tele odgovore.nogavičkaaa je napisal/a: ↑
Odg. samo zate: ne, ne in ne… 3x ne :)
Pa kaj, če bom ostala sama, briga me...zdaj pa na žur :D
Dej mi napis kok si stara?
Smo doma
No kok si stara?nogavičkaaa je napisal/a: ↑Ne bit tečna ;)Smo doma je napisal/a: ↑
Sm pričakovala tele odgovore.
Dej mi napis kok si stara?