Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ste kje videle nov trend kavbojk, ki se lepo prilegajo na trebuh?

Default avatar

Mafin

Govorim za tiste, ki so malo trebušaste. Torej gre za kavbojke , ki imajo v pasu na notranji strani širšo elastiko, ampak samo na notranji strani, zunaj izgleda pa navaden pas kavbojk. Povrhu vsega pa so še narejene za zadnjico tako, da jo dvignejo. To zadnje ima salsa,
to vem. Ampak nisem pa se nikjer videla takih s srednjim ali visokim pasom, ki ima navnoter elastiko in se fino prilega oz prilagodi na trebuh.
Default avatar

Mafin

Da vrnem na prvo stran. Nobena ni videla takih kavbojk?
Default avatar

alohko

Mafin je napisal/a:
...kakšna slikca? jaz si sploh ne predstavljam.
Default avatar

daj sliko

poišči kakšno sliko na netu, jaz tudi ne vem, kaj misliš.
Default avatar

iodgfšs

Poskusila v Salsi. Katastrofa od kavbojk. Ta "dvig" zadnjice ima filing povštra v riti. Sem trebušasta, tele kavbojke so bile pa grozne. Dobiš v vsakem taccotu in new yorkerju lepše. Pa tri ali štiri za to ceno.
Je bilo pa to že par let nazaj, tako da ne vem, kako nov je ta trend. Osebno dobim brez težav poceni kavbojke v eni od zgornjih trgovin, v dražjih pa za svojo postavo nič.
Default avatar

J brand

Ne vem kaksen cenovni razred isces - osebno imam tudi tezavo z nabiranjem speha izkljucno na trebuhu in zame je bil J Brand res odkritje, sploh High rise Maria model. Nima pa nobenih elastik noter, ampak je samo super krojen iz cisto drugega materiala kot vecina poceni kavbojk in ce malo poisces po netu, ga najdes tudi za neko relativno normalno ceno.
Default avatar

Apokalipsa

Ne vem, ce isto misliva, mogoce pa. Jaz sem si danes kupila salsine kavbojke, model diva. Imajo visok elasticen pas, ki stisne trebuh in speh na bokih. Obcutek je zelo prijeten. Ni kot steznik. So pa narejene tako, daimajo zepe kot obicajne kavbojke, tako da visok pas ni viden, ce noces. Na spletu imajo sedaj 20% popusta. Odkar sem prvic kzpila salsine kavbojke, so druge odpasle.. Udobno skor kot trenirka.:)
Default avatar

What

A tako se zdaj po novem reče nosečniškim kavbojkam?
Default avatar

wtf

What je napisal/a:
Daj ne nakladaj. To niso nosečniške. Če bi kjera noseča to nosila, bi ziher imela spontan splav
Default avatar

všečne so

Apokalipsa je napisal/a:
Zgledajo super! :)
Ne poznam njihovih številk. Če nosim 40 ali 42, kaj mi svetuješ - da vzamem njihovo 32 ali 33? Kakšno številko nosiš ti? Hvala, če boš prebrala in komentirala. :)
Default avatar

qtszzz

Apokalipsa je napisal/a:
Podobne samo, da imajo tri gumbe ze dva meseca nazaj kupila v Mani za 16 eur. Imam pa st 40. Spomladi so imali pa tudi tanjse kavbojke v modri barvi in jih tudi imam. Crne imajo tudi na svoji spletni strani prikazane.
Default avatar

ogfšs

Čisto enak efekt dosežeš z vsakimi jegginskami za 20 evrov, drugače pa ima tudi New Yorker modele elastičnih kavbojk z visokim pasom. Jaz sem v Salsi pomerila menda vse, kar imajo, pa je vse čudno stalo.
Default avatar

Mafin

Ma, slik ni, sem to gledala na yt, ce vtipkas Jeans Brazilian butt lift on today tonight channel 7. Druga polovica posnetka. Imam salso , ki dvigne rit, res naredi lepo, vendar je malo prenizek pas, pa mal cez gleda špehek. Sicer sem pa danes take , ki imajo v pasu elastiko le z notranje strani, od zunaj pa so del,kavbojk, pa tudi sicer izgledajo navadne kavbojke, ne legice. Ampak mi niso bile vsec.
Default avatar

Mafin

Mafin je napisal/a:
Aja, videla sem jih v trgovini v ljubljani btc v stavbi merkurja v trgovini s cevlji pintarelo ali nekaj podobnega se rece