čudno to res je napisal/a: ↑
Kaj takega je napisal/a: ↑
Zmore napisati samo goli materialist. Zarad denarja in gonje za njim se lahkotno odpove otroku.
Kaj bos pa s svojim ze obstojecim otrokom naredil, ce se ti nog ne daj kaj zgodi in ostanes nezmozen za delo in torej tudi financno prezivljanje sebe in otroka. Ga bos ubil?
Ce je nekdo zdaj brez zaposlitve in ima otroka, lahko zaposlitev po tem se vedno najde in ima tako sredstva za prezivljanje in tudi otroka.
Kdo pa tebi danes zagotavlja dozivljenjsko preskrbljenost na podlagi katere se po tvoje odlocis za otroka. Nihce in tega ni... otroka se ima, ker si ga zelis in ta ljubezen je vec vredna od tvoje obsedene gonje za denarjem.
Grozljiv clovek si.
Hja, tak grozljiv človek nastane, ko doživi to o čemer jaz pišem. Torej to, da se eni gredo najprej kravca, potem pa štalca.
Sem se naučila na napakah drugih.
Ja, lahko ostaneš brez službe, zboliš in tako naprej, to sem večkrat poudarila, če si slučajno prebrala. Ampak čisto nekaj drugega pa je, če planirano rineš v težave. Pravzaprav, ko si v težavah, si namisliš otroka. Da bodo drugi zanj skrbeli.
imeti otroka, ker si ga želiš in veš,d a ga boš imel rad, ni riniti v težave.
katere tvoje možganske celice kontajo tako,d a če imaš otroka brezposeln pomeni,da boš doživljenjsko brez službe... daj povej...
vem, kdo si, tako,da predstavljanje za žensko te ne bo rešilo, ker samo enega takega mržneža otrok poznam in to svojo zgodbo in travmo, da daješ denar za otroka, ki si ga nenačrtovano zaplodil, to ponavljaš že leta... morebiti bi raje poiskal pomoč, kot pa da tukaj non stop najedaš s tem.
če ne prej ko bo stara 26 boš lahko začel kopičiti nazaj svoj denar - pripravi in ofni si vse račune, da boš lahko svoj lubi božji dan in noč preživljal ob štetju dnarja - ker to je edino kar te osrečuje očitno.
Bolnik si resno. že zdavnaj bi moral po pomoč, ker da že slabih 13 let še nisi prebolel... pa je to tvoja odgovornost nezaščitenega seksa... evo pojdi se zdravit... ker normalni ljudje nimajo takih težav kot ti...
da ti je denar več kot življenje otroka kaže na resne probleme pri tebi