Starševski čvek

Kup primerov žensk brez službe in kar otroka

Default avatar
Kaj takega je napisal/a:
Hja, tak grozljiv človek nastane, ko doživi to o čemer jaz pišem. Torej to, da se eni gredo najprej kravca, potem pa štalca.
Sem se naučila na napakah drugih.
Ja, lahko ostaneš brez službe, zboliš in tako naprej, to sem večkrat poudarila, če si slučajno prebrala. Ampak čisto nekaj drugega pa je, če planirano rineš v težave. Pravzaprav, ko si v težavah, si namisliš otroka. Da bodo drugi zanj skrbeli.
Default avatar
Jaz sem ena izmed teh. Bila na s.p.ju, ni bilo več dela, jaz pa noseča. Po tvoje najbolje, da bi šla splavit. Zaradi začasne situacije. Do porodniške sem zdržala s prispevki, porodniško sem imela, z novo službo sem začela takoj po poteku porodniške. Torej?
Default avatar
mehanik1 je napisal/a:
Izkušnje. Jaz sem se naučila na izkušnjah drugih žensk, da mora ženska poskrbeti za svojo finančno samostojnost.
Default avatar
Polona31 je napisal/a:

če se mi pravilno dozdeva tole piše tip edinec, razvajen iz vseh koncev, obseden z denarjem in kopičenjem tega, ne mara otrok... zato pa take pisari,. da se je treba otrokom odpovedati...
nenačtno je naredil enega in zdaj ima tega otroka za lastnega finančnega zajedalca in non stop najeda iz meseca v mesec kakšni stroški so otroci, ki njemu kradejo materialno bogastvo. in za odreči se otrokom bo našel 1001 razlog, samo direkt ne bo povedal, sem materialist, obseden z denarjem in zame so otroci nepotreben strošek v življenju in jih ne želim,... tega ne bo direktno povedal, zato pa v raznih scenarijih meče krivdo na vse okoli, zakaj se niso odpovedali otrokom, ker po njegovo bi morali biti brez, ker so otroci itak nepotrebni strošek in obveza zanj. pač jih ima za nekaj čemur se z lahkoto in najprej odpove in ob tem čuti zadovoljstvo.
Default avatar
Kajbmlz je napisal/a:
Si pač imela srečo. Večina je nima.
Default avatar
čudno to res je napisal/a:
To je samo premostitev, koliko je pa takih zensk, ki imajo super sluzbo, oba z mozem, pa za otroke skrbijo in kupujejo bolj kot ne babice in dedki. Pa se na dopuste jih vzamejo za vecino poletja, da se lahko starsa "odpocijeta".
Default avatar
prometni znaki my ass je napisal/a:
Me preseneča to ja, da večina ljudi razmišlja v tem stilu, da bodo pač drugi poskrbeli za otroka.
Pač egoiizem nimam meja. Jaz hočem to imet in pika. Skrbijo pa naj drugi zanj. Že startajo z namenom, da bodo drugi skrbeli za njihovo ta najnovejšo igračo.
Default avatar
čudno to res je napisal/a:
ti si pač poseben skrajno negativistični primerek tovrstne prakse, ki se očitno družiš le z sebi enakimi ( varianta razočarane gospodinje) in potem ta vzorec par žensk razširiš na celotno populacijo, kot da je tvoje vedenje edino pravilno in smiselno.
Trdim, da je ne glede na tvoje izkušnje, večina parov, ki so v taki situaciji, vse zvozijo skupaj in zelo dobro. Moški pač v tistem času poskrbi za materialno stanje, v tem ni nič slabega. Brez zaupanja, ljubezni, poznavanja partnerja ni nič.....ti pa raje nekaj naredi na sebi, da snameš tista očala skozi katera vidiš vse temno....namreč ni napaka v drugih, temveč v tebi, da vidiš vse črno.
Default avatar
Katalonija je napisal/a:
Ob takih se človek prav sprašuje zakaj so si namislili otroke?
Ne razumem jih.
Default avatar
čudno to res je napisal/a:
imeti otroka, ker si ga želiš in veš,d a ga boš imel rad, ni riniti v težave.
katere tvoje možganske celice kontajo tako,d a če imaš otroka brezposeln pomeni,da boš doživljenjsko brez službe... daj povej...
vem, kdo si, tako,da predstavljanje za žensko te ne bo rešilo, ker samo enega takega mržneža otrok poznam in to svojo zgodbo in travmo, da daješ denar za otroka, ki si ga nenačrtovano zaplodil, to ponavljaš že leta... morebiti bi raje poiskal pomoč, kot pa da tukaj non stop najedaš s tem.

če ne prej ko bo stara 26 boš lahko začel kopičiti nazaj svoj denar - pripravi in ofni si vse račune, da boš lahko svoj lubi božji dan in noč preživljal ob štetju dnarja - ker to je edino kar te osrečuje očitno.
Bolnik si resno. že zdavnaj bi moral po pomoč, ker da že slabih 13 let še nisi prebolel... pa je to tvoja odgovornost nezaščitenega seksa... evo pojdi se zdravit... ker normalni ljudje nimajo takih težav kot ti...
da ti je denar več kot življenje otroka kaže na resne probleme pri tebi
Default avatar
mehanik1 je napisal/a:
A potem lažejo, ko poudarjajo, da je toliko ločitev v Sloveniji?
Potem je vse to laž, kar vidim okrog sebe in vse,kar mediji trdijo o ločitvah je laž?
V resnici so sami idilični pari in super in oh in sploh vse fajn?
Preživninski sklad tudi ne obstaja, ker preprosto ni moških, ki se izogibajo preživnini?
Default avatar
Ena tistihhh je napisal/a:
Torej, nisi primer, ki ga jaz opisujem.
Default avatar
čudno to res je napisal/a:
Zato, da ne bodo potem tu gor sprasevale, ce je pri 37 prepono zacet delat otroka in koliko casa je pa pri vas trajalo, da se je prijelo..
Ce imas partnerja, s katerim bos ostala, (ne takega, s katerim bos samo otroka naredila,) ne vidim problema, da ga imas. Ceprav takrat nimas sluzbe.
Default avatar
tvoj problem je napisal/a:
Torej je ogromno žensk butastih, ker se jih je ogromno ločilo oz. so v gnilem zakonu? Ker po tvoje so butaste, ker so napačno izbrale?
Default avatar
Kaj ne štekaš je napisal/a:
Ja pa je nujno imet otroke?
A je to obvezno ali kaj?
Default avatar
čudno to res je napisal/a:
zaradi takega pogleda na svet, kot ga imaš ti, ne more biti nič drugega....s takim razmišljanjem še najbolj idealnega partnerja pripraviš do ločitve najkasneje v treh mesecih. Očitno je preveč takih bab v sloveniji, če praviš, da je toliko ločitev.
še enkrat-...trdim, da je večina moških zrelih, odgovornih in pripravljenih na skupno življenje s partnerico v dobrem in slabem...žal ne s tako kot si ti. snemi očala, naredi nekaj na sebi.
Default avatar
čudno to res je napisal/a:
azte, ki jih sovražiš očitno, zate ni nujno, nasprotno, je celo priporočljivo da jih nimaš - otroci bolj trpijo zaradi starša s takim odnosom, kot pa zaradi starša, ki je trenutno brez denarja.

Drugi, ki pa v sebi nosijo starševski čut in ljubezen in željo imeti otroka, ja zanje je pa nujno, da to željo uresničijo, ker ta želja ni materialne narave, je iz gole ljubezni in same duše... in če je ne uresničijo, ne bodo nikoli zares srečni, v sebi mirni in kot taki ne bodo nikoli brez otroka srečno in mirno živeli, ker jim bo vedno nekaj manjkalo.
Default avatar
mehanik1 je napisal/a:
Ok, potem pa vsi lažejo, ko pišejo o preživniskem skladu in očetih, ki ne plačujejo preživnin. POtem tudi tisti lažejo, ko pišejo o številnih ločitvah. Pa tisti, ko razlagajo o padcih poročenih žensk po stopnicah pa da ne omenjam, da lažejo tisti, ki goovrijo o pedofilih. Tega pri nas ni, a ne? Tudi umori žensk so izmišljeni?
Default avatar
mehanik1 je napisal/a:
podpis pod tole!!!
samo še tu dodajam avtorica, ki se izdaja za žensko je v resnici tip.
Default avatar
kaj takega je napisal/a:
To misliš tiste,ki na monu kar naprej pisarijo, da je treba imet otroke, da ti bodo rit brisali?
Takih tem je kar nekaj tu gor. Čudovita ljubezen do otrok.