Starševski čvek

gorenjska najbolj razvita pokrajina in ljubljana

Default avatar
zakaj je na gorenjska najbolj gospodarsko razvita in pač okolica ljubljane s celotno gorenjsko najbolj visoko gospodarstvo od drugih pokrajin v slo ki ni tako.
hvala
Default avatar
Turizem.
Default avatar
A veš je napisal/a:
čak, turizem je bolj primorska, kar se pa tiče gorenjske pa ljubljana pa ni nekaj veliko turizma in ni zarad turizma ta del zaradi tega razvit....
Default avatar
Turizem tudi na gorenjskem. Bled, Boinj in na primorskem.
Default avatar
ribička je napisal/a:
no kaj pa če turizem izvzamemo, je gorenjska po tem takem še zmerom bolj razvita kot druge pokrajine, saj ni samo turizem.
tukaj je tehnologija, strojništvo, elektronika, živilske industrije, kovinarstvo, prevozništvo, moda, avtomobilska industrija, prodaja... in še in še takih podobnih...
Default avatar
se strinjam s tabo ja imaš prav še to vse iam gorenjska in je zato tako razvita
Default avatar
pokrajine je napisal/a:
ker je slovenja centralizirana in ne vem od kod tebi ideja da je gorenjska pokrajina? geografsko mogoče, politično pa v slo nimamo pokrajin pa bi jih morali imeti in to z visoko stopnjo avtonomije, s tem bi spodrezali center moči v ljubljani in bi še ostale pokrajine imele kaj koristi tako pa vse požre ljublajana
Default avatar
Gorenjka, preseljena na Štajersko, prej sem bila pa na Dolenjskem. Logično je, ljudje drugod po Sloveniji nimajo resnega odnosa do dela, samo nekaj bi pametnjačili in hvatali krivine. Jamrajo pa ... v tem so profesionalci. Hvala bogu sem našparala in grem nazaj.
Default avatar
pokrajine je napisal/a:
Zato ker ljudje delajo,znajo gospodarit,prilagajajo se spremembam,....; ne čakajo na subvencije temveč zavihajo rokave. Skratka so v korak s časom.
Default avatar
To je samo bežen pogled, zjebali ste Štajersko, Dolenjska ni dosti boljša, jebeš firme profila Revoz,Primorsko nad gladino drži Luka Koper, vendar nič ni večnega.Glede na strategijo okrog luke, ne dvomim, da bo preverjenim igralcem uspelo zadati smrtni udarec.Nato sledi boj, oziroma mesarsko klanje, samoprozvanih najrazvitejših pokrajin.Tam kjer je zvezda vodilja pohlep, ni osnove za blagostanje cele nacije.Osrednja Slovenija ima tlakovano pot v večni pekel!
Default avatar
Prišlo bo iz riti v glavo, vendar bo takrat prepozno.
Default avatar
rocker je napisal/a:
Ste, kjer ste.
Default avatar
Gorenjci smo najbolj pridni:)))
Default avatar
Gorenjsko dekle je napisal/a:
Si priden si, kaj da nisi. :-)
Default avatar
Ker tam ne raste trta.
Default avatar
Malo za hec je napisal/a:
Končno je nekdo povedal resnico, pa čeprav v hecu :)
Default avatar
Gorenjci smo najbolj pridni in gospodarni.
Default avatar
he he hu hu je napisal/a:
Trditev ne drži.
Raste in obrodi.
Sicer pa raste šnops, karikirano.
Default avatar
bomjestpovedala je napisal/a:
Najvec pametnjakovicev, ki hvatajo krivine je v Ljubljani, drugje poznam samo pridne in delovne ljudi, ki celo zivljenje garajo. Lahko pa v Ljubljano vzames s seboj rome, ker brez njih bi bilo na Dolenjskem veliko boljse zivljenje.
Default avatar
Ljubljana je polna birokracije, ki meša meglo, išče nikoli izkopane rude, in zbira izgubljene stvari.To so delovna mesta, z visoko dodano vrednostjo, neprimerna za primitivce, iz periferije.Vse sami snobi, rojeni v srajci, z vizijo razsvetljenstva preostale nacije. Klasični primerki Jurček, Damijanček,njihov oča, in vsa prijateljska klika.Malo vas je, al ste govna!