Ženski in Moški čvek

Smo ženske, stare 40 in več za mlade moške res samo milfice?

Default avatar
Malo se preveri je napisal/a:
Dolgo cajta me ni blo ker se mi je vse skup zagablo...hb se je pa slučajno tko izšlo da sm ravno tle gor pred časom našel eno zlo fest mladostno Štajerko...10 let mlajšo, ki zgleda še 10 let mlajša...tko da te moram razočarat..

Kar se pa mene tiče...brez mene je blo tle gor vedno dolgcajt...pa spremljam mon ohoho veliko let z vmesnimi pavzami...zato oladi
Default avatar
Thorrr je napisal/a:
Zagabilo? Ali bil blokiran?
Default avatar
Nad 40 imaš hude mačke, danes če skrbi zase ni pri 40 nič slabša kot pri 25. Lahko prekaša druge veliko mlajše in tudi sebe v mladosti. Seveda pa ima večina tudi karakter bolj razvit.

Nad 50-55 večini začne danes zunanja privlačnost usihat, se mi zdi.
Default avatar
Nekaterim so všeč mlade, drugim starejše ženske, prve zaradi lepote in mladosti, druge zaradi zrelosti in modrosti. Pametnim pa je všeč samo ena v vseh starostnih obdobjih. Skratka ljubezen je več kot samo telo!
Default avatar
Saj ni čudno, da je vse več nesrečnih ljudi, poglejte svoje komentarje...
Default avatar
Thorrr je napisal/a:
Pust tle njen kontakt ko ti ne bo več zanimiva:)
Default avatar
Ja, ste milfice. Za poseksat, predvsem za mlajše potrebneže, ki iamjo polna jaj..., nimajo pa ne izkušenj, ne denarja.

25-letna pač nekaj zahteva. Finančno namreč.
55-letna je vesela, da se z njo sploh kdo ukvarja, vesela, da dobi od mladega, zdržljivega-. ki lahko še vsaj dvakrat "ponovi vajo".

In med mladimi ga ni, ki bi milfici plačal 50 evrov.
1. Ker jim ni treba.
2. Ker nimajo 50 evrov.

Tako pač je, milfe milfaste... Sprijaznite se. Prej se sprijaznite, boljše bo...
Default avatar
Kaj toliko govorite je napisal/a:
Podpišem ...
Default avatar
Jaz pri 26 letih iščem samo milfice. Zdaj sem že z drugo po vrsti ( obe stari 40 ) in lahko povem da je sex s takimi ženskami noro dober. Z mladimi puncami ni bilo nikol nič. Lesene, nikakve...
Default avatar
jozefaizkrana je napisal/a:
Sej to je fora... Začele ste se cenik in dvigovat kriterije in pm... A hkrati ste stare... Zakaj bi se s tem kdorkoli ubadal, ki ima izbiro?

Mlade so pa lepe in napete, glupe kot k... znajo ugajati, padajo na nežnost ipd... Kure bi pa sam težile in testirale in iskale opravičila za zlo, ki so vam ga storili drugi tipi po principu "vsi ste isti - dokaži nasprotno in opraviči se že vnaprej"...

Zakaj bi za 20let star avto plačal več kot za novega? Samo če ti je fetish, po vsej verjetnosti srednješolska ljubezen neizživeta, drugače nima smisla...

Ženske nad 40 ste pokvarjena roba, žal. Nekdo vas je zavrgel ali pa niste bilo sposobne dobiti oz. obdržati desca. Vsaka, ki toplo ščije in nima dvojno težo bi lahko dobila tipa, ko je bil mlajša, če ga ni je večinoma izključno njena krivda. Sedaj imate pa na izbiro pijance, zafurance (bife, gradbišče, zavod klientela), to seveda nočete, hočete princa, ki bo starikavo telo ljubkoval, polno greznice toxinov in grehov iz preteklosti. Ni hujše nočne more kot pomislek kako stari babi čevlji smrdijo.

Ali imate pa lahko mlajše revne psotavne mladeniče, ki se vas seveda sramujejo, med štirimi stenami pa vas samozavestno obdelujejo kot staro stružnico mladi vajenci. To seveda pomešate s tem kok ste hude. Je pa samo samozavesten ker ga boli ****** kaj si mislite, ve da vam je darilo, samaritansko ga vtika notri še tak nesamozavesten.

Če hočete pa kaj več, ponavadi ločence, večno samske, premožne... morate biti pa tudi same premožne! Stara baba brez denarja je kot tip brez denarja, se izravna. Če hočete pravi ****** ga morate plačat tako al drugače. Se pravi pri 40ih ženske postanete tipi.

Delno se lahko odkupite z dobro zaposljivo izobrazgo, ki teče denar ali pa da ste kaj oz boste podedovale, drugače vam ostane samo forum jamrat kako ni več decov... Da bi šle pa v bife pa vam je pod častju. No in tu je problem, ne srečata se ponudba in povpraševanje ker imate eno najbolj odfukanih krivulj v glav, vrednost vam pada cena pa raste... Za isti denar pa za burek dobiš sladko mladenko, ki vliva optimizma polna naive in sreče, se dobro potrudi in spodbuja. Starke pa bi samo še zbadale in bog ne daj da se kdo približno naveže na vas, ga začnete čustveno izsiljevat, manipulirat, da je joj.

Slovo od mladosti stare kokle, s prazno denarnico bo prazno mednožje razen za smetarje, tem ste še lahko mamice. Ali pa kakim uboščkom.
Default avatar
SejToJe je napisal/a:
Ja. Samske 40 letnice enostavno vec niso materijal za klasicno resno zvezo. Tako v oceh mladcev kot starejsih. Kot si napisal. Postavnih mladcev je taksnih zvez sram. Za kvalificirane starejse pa so prevec domisljave. Do seksa, tako z mladimi kot sterejsimi, seveda z lahkoto pridejo. Samo kaj ko zenska, ki se poda na to pot, hitro spozna, da jo obcasen seks s tipi, ki si z njo ne zelijo prav dosti vec, pac ne izpolnjuje.
Default avatar
SejToJe je napisal/a:
Pri 60ih tud vizualno postanejo k tipi.
Default avatar
SejToJe je napisal/a:
Na žalost te lastnosti niso prisotne samo pri starkah...
Default avatar
Default avatar
Ko si mlada vsak za tabo žvižga...
Default avatar
Ne razumem zakaj so 40-letnice za odpis? Ne vem zakaj bi morale zgledat kot 20 letnice, če to niso? Ne vem zakaj bi imele 20 letnike? Ne vem katera normalna ženska bi se ukvarjala s šmrkavcem.
Sem stara 40 let in so mi všeč moški stari toliko kot jaz. Je res, da sem v vezi, ampak grem pogosto tudi sama ven in mi ponudb in komplimentov ne manjka. Ženska ki skrbi zase je vedno zaželena.
Default avatar
Tako mlad, pa že teoretičar?
Daj no, prijavi se na kakšne zmenkarije, pa daj gor podatke za "starejšo žensko", pol pa pridi poročat, kako so take ženske za odpis, pa neprivlačne, pa nimajo upanja, pa kako so vse srečne, da kaj dobijo...
Kislo grozdje, jasno.
Default avatar
Ženske nad 40 imajo tolk mladih fantov na voljo, da se s starimi runklji sploh ne ukvarjajo.
Default avatar
wetwetwet je napisal/a:
Vecina 40-letnic je kant za spermo. Privlacne za obcasno praznenje jajc, vikend zveze, seks prijateljstva, ipd. In tako se nekaj let, morda desetletje. Vecina. Za kaj vec mora biti pa ze prava zmagovalna kombinacija karakterja, materijalne preskrbljenosti in seveda videza ali vsaj seksipila. Za tiste, ki so v dolgoletnih zvezah je seveda drugace, ker pare povezujejo skupni spomini, otroci, itd.

Saj ne, da moski zenskam to govorijo. Dalec od tega. Marsikateri zacetek, spoznavanje, je sila “klasicen”, tako kot na zacetku resne zveze. Potem pa, cudna rec, a ne, ”zveza” hitro zvodeni. Se preden postane prava zveza. Le zakaj?!? ;)

Obicajna oba hitro vesta, da ne gre za nobeno zvezo. Ampak da gre za bore malo vec od posteljne rekreacije. Vsaj kar se moskega tice. Zenske seveda vidite bolj tiste vecerjice, kak skupni vikend, ipd. Seveda tudi seks, ce je dober. Samo, verjemite, vse to je za moskega zgolj/predvsem “nujno” zlo, cena obcasega fuka. In tako traja dokler traja, Ce nima ne en ne drugi kaj boljsega na vidiku. Vleceta poznanstvo dekler se moskemu vec ne da pretvarjati in tako ali drugace placevati za tisti obcasen ******. Zenske se navelica. Razen, ce je zenska iz sila posebnega testa. Potem utegne vse skupak trajati, tudi leta. Ampak se vedno bi slo za veliko izjemo, ce bi se vse skupaj razvilo v klasicno resno zvezo s skupnim zivljenjem, ipd. Ponavadi bo spet slo v smer neke vrste obcasnistva. Pa se to, mlajsega “partnerja” kot si zenska zeli, globlja bo morala poseci v lastno denarnico.

Izkusenim zenskam je vse to jasno. Ne delajo si vec utvar. Dobro vedo, da ima vsako taksno znanstvo omejen rok trajanja. Morda si vse skupaj malo bolj po svoje razlagajo. Da lahko s tem zivijo, se bolje pocutijo. Se npr. prepricujejo kako iskana roba so se vedno, da so predobre, prevec izobrazene, bla bla. Moski pa neresni, ipd. Samo kaj ko samski samostojen moski srednjih let zenske vec dejansko ne potrebuje za karkoli drugega kot obcasen seks, malo neznosti, itd. Morda pumpanje ega, ce zapeca kaj posebnega, izrazito mlado, ipd. Odvisno pac od njegovega dometa. Ko pa mu enkrat niti do seksa vec kaj prida ni, ja, potem pa res ni potrebe, da bi si z zenskami delal stroske in zgubljal cas ob prenasanju njihovih muh.

Skratka, res je, tudi 40 letnice so na ceni. Upam pa, da sem vam pomagal razumeti kaj je osnova za to vaso ceno in kaj lahko realno pricakujete, da ne bo potem kaksnih velikih razocaranj. Namrec, lahko se imate cisto cool, ce to vzamete v zakup in izkoristite vrednost, ki se vas se drzi.