Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Kje na morju ste se imeli res lepo

Default avatar
Drzidrzi je napisal/a:
Ja to je tipicen slovenski dopust in tipicen blog, kaj ces!
Default avatar
Susak, Vis, Lastovo. Pogojeno tudi z ljudmi, ki so bili z mano, pa tudi s tem, da smo bili tudi med domačini lepo sprejeti. Narava pa itak.
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar
Lopar na rabu. Tam je rajska plaza, pescena, ampak je problem da traja en cas da prides do globoke vode kjer lahko plavas ampak ok, mene to ne moti. Plaza je meni super bila, so trgovine, ki takrat ko sem jaz bila, niso bile drage, in ena legendarna restavracija crescendo ki ima neverjetno okusne jedi, ki so zelo poceni in dobis tolko da ne mores pojest malo ne.. super mi je blo.
Default avatar
na norveškem je napisal/a:
Se strinjam.
Default avatar
Lefkas.veckrat gostujeva prav na tem jonskem otocku. Plaze dalec najlepse, morje turkizno, edino cene so nekoliko dvignili, pijace, predvsem. Packi.
Default avatar
BUČANJE na otoku Lošinju. Bi šl vsako leto, če bi dobila prostor za normalno ceno.
Default avatar
-bucolino je napisal/a:
Kaj pa je tam v bućanjih dogaja, sej nć ni. Pa sami slovenćki.
Default avatar
Nabucco je napisal/a:
Pravzaprav vse o čemer sprašuje avtorica: vse vrste plaže, senca, trgovina, kafič, športni objekti,mesto na dostopu sprehoda. No, igral v morju še ni. Jih je pa veliko okrog cele plaže.
Default avatar
bucolino- je napisal/a:
Bi mogu res jit enkrat preverit, smo mislili letos jit tja, lani ćikat. Po slikah, pa baje da se nć ne dogaja sem ta namen vsaj zaenkrat opustil.
Default avatar
HVAR,po 15 septembru hodim,klima odlična cena apartmajev 50% ali več nižja kot sezoni,hiška čisto ob morju,ni gneče.
Default avatar
Bučanje? ma kaj še! Tu sem imela najslabši dopust! Nič pametnega tam, pa en kup domačinov kateri te prečekirajo na vsakem koraku. Po vrh vsega pa še vsak ta drugi te z pletenko v roki kliče na drink¨, da mi dedca napoji. Nikoli več tja!
Default avatar
Pine beach Pakoštane, križarjenje Sredozemlje
Default avatar
poletje 2017 je napisal/a:
Tudi jaz. Vsakič. Krasno morje, nobene gužve, hrana za prste polizat, čudoviti ljudje...
Tudi Italija je fajn.
Default avatar
Oh ja je napisal/a:
Jaz bom letos tam in na Kefaloniji s šotorom. A morda poznaš kakšne kampe tam?
Default avatar
Jaz sem pa letos za spremembo morala hitro na dopust do včeraj, izbrala sem bližino, Izola. Moram reči, da kar se plaže tiče je vse čisto, urejeno in ni bilo nobene gužve. Šla sem v privat apartma za 30 eur na dan, prijazni ljudje, čisto in urejeno pa bolj kot pri meni doma (pa nisem packa). Še se bom vrnila. Vsa leta sem hodila po Hrvaški in vedno slabše in dražje je bilo. Pozabljamo, da tisto kar iščemo drugje, imamo blizu.
Default avatar
Več ali manj sem se imela povsod lepo. Najlepša pa so zame Brela, kamor gremo letos že osmič.
Živi in pusti živeti
Default avatar
Jaz se redno vračam v Nerezine zmeraj povezujem z najlepšimi spomini iz otroštva, tam sem preživel nepozabne večere, druženja, tudi plaža je bila primerna za mlade družine, upokojence in ostale. Verjamem, da mnogi poznate Nerezine, pa vseeno, za tiste, ki jih ne poznate, morda pa vas kakšno leto prepričajo, kaj vam lahko naselje Bučanje ponudi. Na eni strani glavna plaža z mivko in pomolom (primerno za skakanje v vodo), na drugi strani zalivček z majhnim peskom, super za manjše otroke za igro, na tretji strani pa otok, namenjen FKK kopalcem, vsepovsod pa veliko borovcev in sence. Drugače pa pogosto skrito pred vetrovi, tako da ste pogosto skriti tudi pred vetrovi in razburkanim morjem, še en plus sigurno.

Če vas zanima več slikic, za lažji občutek in predstavo, pa si poglejte kakšno od spodnjih spletnih strani:
www.bucanje.si
www.val-losinj.hr/si/virtualtour/nerezine_3_publish/
www.visitlosinj.hr/

Je pa res, da je kar gužva in je težko dobiti "dobre" lokacije hišk, apartmajev in je pogosto potrebno že v januarju, februarju preveriti, rezervirati željene termine, lokacije. Pa uspešno iskanje in dopustovanje! :)
Default avatar
Potnik83 je napisal/a:
Kaj niste šele par let nazaj odkrili tega kraja....laž na laž....
Default avatar
Korčula je tudi zelo lepa ja, načeloma imamo zelo dobre izkušnje z otoki, pogosto tudi lepše vreme, kot je bilo na celini, tako da se bomo tudi v prihodnje držali otokov. V aprilu/maju začnemo z Nerezinami, potem pa bomo še videli :)

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net