Starševski čvek

punca je premalo aktivna na družbenih omrežjih

Default avatar
Spoznal sem fajn punco, vendar me moti to da ni zelo aktivna po smsih, facebooku in sporočilih preko neta. Tudi ne lajka nobene moje objave, videa ali moje slike. Mislim da je to jasen pokazatelj da nekomu nisi dovolj všeč. Sama sicer pravi da nima časa za to, vendar ne verjamem. Tudi to je pokazatelj, da podpiraš fanta oz. mu pokažeš preko potrditev, če ti je dovolj všeč.
Default avatar
Se ena tistih pametnih, ki ji FB pomeni toliko kot lanski sneg in ima raje realo :)
Default avatar
Da vam lajki nekaj pomenijo. Ta družba res tone vedno globlje.
Default avatar
renatospil je napisal/a:
Ocitno si kr.eten. Tudi jaz ne lajkam nic, enostavno me ne zanima. Sem na fb, ampak le zaradi tega ker je bilo takrat pac to "in".. Ce si taksnega mnenja, pol je bolje, da si sam..
Default avatar
renatospil je napisal/a:

Eno tako pa poznam tud jaz ;)
Pa ima tipa ful rada, pa mu kr noče oz mu sm pa tja kdaj kaj sama napiše, mogoče mu sm pa tja lajka kakšno fotko, ampak so to res izjeme, skoz pa čaka na fbju da ji on kaj napiše ali da ji pošlje kakšn sms. Če on ni aktivn, je pa takoj jezna.
Default avatar
Jaz sem se izbrisal iz fb... sem mislil da bom pogresal ampak je bilo pravo olajsanje :) sem ze vec kot leto brez..
Default avatar
Poišči si kakšno opico, ki rada vidi samo sebe v ogledalu kakor ti. In nekoga, ki ti bo ploskal za vsako bedarijo, ki jo pokažeš. Butec.
Default avatar
Hja, tole pa ne bo šlo! Kako boš pa potem objavil klip misionarca pod kovtrom in v temi?
Default avatar
renatospil je napisal/a:
http://www.cheatsheet.com/gear-style/wa ... ?a=viewall
Default avatar
Posveti se raje lajkanju v živo s punco kot pa virtualnosti, ki vam povzroča vse splošno zakrnelost organov.
A če ne bi imela tega, bi ji pa čustveno izsiljeval, da če te ma kaj rada, si bo vse te virtuale navlekla?
Default avatar
Facebook je danes pač norma, kjer je treba bit kul. Moraš nekaj pokazat, imet za sabo potrditve, s čimer je vidno da te kdo podpira in da si pomemben. In to ti dajo lajki. Norme se pač spreminjajo skozi desetletja.
Default avatar
Uslugo ji boš naredil, če ostneš z normo fb, ker hodiš z vsebinsko prazni formo. Pa še 24 ur ti je ba razpolago, razen, če te ne ulovi kakšen kibernetski črvček.
Default avatar
Če te punca lajka v postli potem pust virtualo v nemar.
Default avatar
Kdo pa verjame da lahko tako zabit fante obstaja ?

Ne kupim zgodbe :) nekdo zgolj dreza v osir.
Default avatar
To je pa tako očitna provokacija... Verjamem pa, ja, da takšni reveži obstajajo, ki so jim družabne strani smisel obstoja. Usmiljenja vredno. Sama sebe bi podcenjevala, če bi se prijavila na fb, twitter ali podobne. Ravno zato, ker so "vsi" gor. Jaz ne, ker nisem ovca. Res žalostno, kako so nekateri sužnji teh novotarij.
Default avatar
hjoj.. ne vem če sem jaz za svoja leta prestara ali kaj, ampak res. kam gre ta svet? a ti je dejansko tolko do teh lajkov pa ne vem kaj? ali ti je bolj pomembno, da bodo potem drugi videli da je punca lajkala/komentirala itd?

raje se poberi skup in ne misli tolko na internet in družbena omrežja, namesto tega lahko kaj kvalitetnega narediš, bo več haska.
Default avatar
Kako naj prijatelji vejo da punci kaj pomenim, če mi niti ni zmožna dat lajka na moje objave? Oseba, ki bi ga mogla prva dati. To jasno pokaže da te nekdo ne podpira, da mu ne pomeniš dovolj dosti. To je tako kot da jaz ne bi prišel na njen javen nastop kje.
Default avatar
Tudi moj je tak. Pravzaprav fb profila sploh nima. Niti sms mi ne pošilja, pravi, da se raje z menoj v živo dobiva, ker se mu to dopisovanje zdi hladno, ponarejeno. In jaz sem presrečna, da je tako. Ko sva skupaj, se pogovarjava in skupaj kaj ustvarjava, se stiskava... Ure in ure, ne pa samo kot nekateri drugi pari, ki samo vsak na svojem aparatu visijo.
Default avatar
renatospil je napisal/a:
Drži - za luzerje, ki se ne morejo potrjevati kje drugje. Zanimivo, da marsikakšen uspešen - tudi mlad - človek sploh nima FB profila. Se rajši dokazuje na zahtevnih faksih, s članki v strokovnih revijah, ... Luzerji in luzerke pa objavljajo debilne fotke z našobljenimi kljuni in si med seboj zdravijo svoje komplekse manjvrednosti z lajki.
Tvoja punca očitno ni neka taka bednica in si zasluži kaj boljšega kot zakompleksanega odvisnika od lajkov in sluzastih komentarjev.
Default avatar
Pametna punca, te se drži. Čeprav sumim, da gre za provokacijo. Facebook je itak samo sredstvo za samohvalo.