Starševski čvek

Na Jadranu se najhujše obnašajo Slovenci in Čehi

Default avatar
Letos smo bili kar veliko časa po celem Jadranu, zamenjali veliko plaž in kampov in povsod smo opazili enako: če se kdo dere, vpije, misli, da je cela plaža/kamp njihova, razgrajanje pozno v noč, skratka čisti primitivizem, so to Slovenci ali Čehi.
Noben drug narod nima takih izpadov. Še Bosanci tam dol v Makarski niso tako glasni.
Res nam nekateri delajo blamažo in se ne čudim, da so ponekod alergični na Slovence. V par kampih je moral Slovence ali Čehe mirit redar ali lastnik kampa. Pa zakaj morate bit taki, zakaj se ne znate obnašat????
Default avatar
Za Čehe ne vem, so pa res grozni Slovenci. Približno tako kot Rusi. Najbolj mirni so po mojih izkušnjah Madžari ob Blatnem jezeru in Bolgari ob svojem Črnem morju.
Default avatar
Samo res :D sem bla tudi jaz v Makarski in so bli Cehi celo hujsi od Italijanou :) nisem mogla verjet :)
Default avatar
Tole spodbujanje nacionalne nestrpnosti je prijavljeno policiji.
Default avatar
Enako je pri nas na Obali. Najhujši so Slovenci - kontinentalci in Italijani.
Default avatar
Sovražni govor! je napisal/a:
pa zaviraš svobodo govora. Kaj moramo res vse požret in biti tiho v lastni domovini.
Default avatar
zakva hodite na hrvasko bebci
Default avatar
merdzan je napisal/a:
Kaj ima to veze s temo?
Default avatar
sovrazim hrvatarje

najbolj gnili ljudje
Default avatar
love croatia je napisal/a:
Pa še kako ima zvezo!
Mi ne hodimo na Hrvaško na počitnice in Slovencev po kampih skorajda ne srečamo. Če pa že, se pa znajo obnašat. Zgleda, da gre "rulja" v hrvaške kampe. Sem jaz to tudi že doživela, ker tu pa tam za par dni pa včasih zaidemo tudi tja.
Default avatar
To je res sovražni govor in hujskanje proti Slovencem,prijavit policiji pa v keho za pol leta.
Default avatar
med kamperisti in tudi drugače so problematični tisti slovenci, ki hodijo na dopust v hordah ali oz. in pavšalisti, kjer se ob vikendih nabere v tisti prikolici s tremi baldahini in vso ciganerijo zraven, tudi več kot 10 ljudi, in ti potem misilijo, da lahko žurajo do belega dne, se derejo za mularijo itd....
Default avatar
mehanik1 je napisal/a:


Tisti so Štajerci, ne Slovenci.
Default avatar
ne, ne, najdeš take kampiste kar po celi sloveniji, vključno s primorsko, ljubljano, gorenjsko itd...res pa je, da včasih geto mb avtomobilov in prikolic v kakem kampu, povzroči pri meni neko bolezen, da kar se da hitro spizdim od tam.
Default avatar
Meja na Trojanah je napisal/a:
Žal je res. Ti Štajerci so grozni. Ne znajo sami iti na dopust, ne znajo sami sobivati z družino. Ne, rabijo celo hordo zraven in se obnašajo kot se obnašajo. Kot Štajerci.
Default avatar
Meja na Trojanah je napisal/a:
Žabarji ste pa tih ko riti. Pridkani ste, ni kej.
Default avatar
Povprecna zabica stegne 2 pira, 3x zakvaka in gre spat. To res ne more bit glasno.

Se pa kot cistokrvni stajerc moram zal strinjat z zgoraj napisanim. Ampak to je znacilno za podezeljsko populacijo. Za mestno ne.
Oni ze kot prvo gredo v tisti kamp, kjer vedo da so sorodniki, prebivalci vseh sosednjih vasi, da jim ni dolgcas, ker ocitno sami res ne zanjo prezvljat casa. In da se to ni dovolj, se med kempi selijo, da se obiskujejo, ker se res ze dolgo niso vidli. In ker se stajerci znamo zabavat, za razliko od ostalih in pri vsaki zabavi je seveda obvezno prisoten vsaj hektoliter alkohola, je potem posledicno glasno.

Ampak kot avtohtoni stajerc tudi jaz to sceno res tezko prenasam.
Default avatar
Ljubljančani niso nič boljši. Predvsem mlade družine, ki s svojimi "sončki" terorizirajo cel kamp. Zraven obvezno sodi še glasno babje vreščanje in hihitanje.

Še hujši pa so wannabe avtodomarji .... kako ločiš pravega avtodomarja od človeka, ki je vzel AD na rento, ali pa za 15 jurjev kupil svoj prvi AD in zdaj misli, da je car? Prvi se obnaša kulturno in ne moti ostalih avtodomarjev. Upošteva nenapisan avtodomarski bonton. Drugi se obnaša, kot da je zdaj cel svet njegov in če mu kaj vljudno rečeš, se repenči kot petelin, ker ON lahko počne kar hoče in mu nihče ne bo govoril kaj ON sme in kaj ne.

Prav tečno mi je že, ker nimaš več kam skočiti na vikend oddih v Sloveniji, da ne bi v kampu imel opravka s takšnimi ljudmi, ki ti s svojim obnašanjem uničijo cel vikend. Nikamor ne moreš več iti, da bi lahko užival v miru. Da se ne bi prej ali slej začelo razgrajanje "sončkov" in dretje, kruljenje, vreščanje, krohotanje tastarih.

P.S.: Da ne bi kdo začel s kakšnim lokalpatriotizmom ... do nedavnega sem bil Ljubljančan ;)
Default avatar
Bo cas da si malo razsisris obzorje. Kratek oddih ni ekvivalent hrvatija
Default avatar
Kampistka sem že par let, pa ni nikoli nobenih težav ne s Slovenci, ne s Čehi, ne s Poljaki, ne z Nemci,
edinole malo bolj glasni so Italijani.Ampak - njihovi otroci imajo ves vozni park s seboj od malih koles do poganjalčkov, stolčkov, do napihljivih krokodilčkov in ne vem kaj še vse.In kadar grem mimo njih , je akcija, otroci so trije, pa se starša skoz ukvarjata z njimi.

Pretiravate.