Avto.Over.Net

Avtomobilizem

Brez jeklenega konjička smo dandanes praktično bosi. O bencinu, gumah, motorjih ter znamkah. Mali nasveti za več cestnega užitka.

chevrolet Spark

Default avatar

kr,ena

Pozdravleni,mene pa zanima ali vozi kdo Spark-a avtomobil,ter kako je zadovoljen z njim.Odločam se za zamenjavo vozila in ker ga potrebujem bolj za mestno vožnjo se nagibam k manjšemu avtomobilu pa tudi poraba bencina je manjša.Vsako mnenje mi je dobrodošlo hvala
Default avatar

Sparki

Chevrolet Spark je res mali avto, ampak boš za novega odštela okoli 8.500€, priporočam ti, da si raje za tak denar kupiš leto ali dve star avto razreda Corse ipd.
Zakaj? Zaradi VARNOSTI, zaradi lažje prodaje (ko boš avto prodajala), zaradi boljših materialov... tudi sama poraba pri Sparku ne bo mala - zato ker je motor mali, lahko računaš da bo poraba okoli 8l/100km, sploh pri mestni vožnji. Bog ne daj, da se zaletiš... te avtomobili imajo namreč zelo slab test varnosti, kot tudi velikokrat se pri Chevroleju zgodi, da se niti airbagi ne odprejo če je to potrebno.
Res je mali in ga stlačiš v vsako luknjo, ampak raje kupi kakšen avto leto, dve, tri star.
Default avatar

kr en en

ne to kupiti, opel corsa je mestni avto superca.
Default avatar

Sparki

...neopremljen z 0,8 motorjem toliko stane... 0,8 pa je kot da bi bil notri motor od sesalca in res nikamor ne gre.
Za solidno opremljenega z solidnim motorjem se odsteje cca. 8-8.500 eur.
Default avatar

DRRR

Nabavi smarta in daj zmontirat 1300 ccm mašino od Suzuki-ja

http://www.youtube.com/watch?v=cV4HdsDZX6c
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Ne prekidaj ženu dok šuti...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Default avatar

sdimitr2

Ljudje moji zlati...ne bom več bral forume...eni tako drugi tako....primer..opel corsa ima moja kolegica nov avto in v dveh leti bil veckrat na popravilu kot doma. Vw golf 6 in 7 1.6 dizel tesko sranje ...lahko nadaljujem.sam se mi ne da..če oseba napiše mestni avto.,,pomeni po mestu in sluzba in domov....dovolj je spark,i10,up,piccanto,...itd....dobri avti...ajde čao
Default avatar

triper

No, to je pa dokaz, da čez sedem let vse prav pride, no čez devet let bolj točno. Sploh, da lahko po slovensko gostilniško zmerjamo in bentimo. Verjetno je tisti spark do zdaj že trikrat razpadel, Chevroleta pa tudi že dobro petletko ni več v Evropi :-).