Avtomobilizem

Odgovarjajo:

Izposoja avtomobila za dva dni

Default avatar

velibor

Čez dva tedna imam intervju za službo dve uri stran od mesta kjer živim ampak sem brez avta, javni prevoz je pa tudi cela zgodba zase. Vsi prijatelji in znanci imajo svoje obveznosti in mi noben noče posodit avta tako da ne vem več kaj narediti. Ima kdo kakšno idejo? Avto bi potreboval samo za par ur hvala
Default avatar

ggfdd4

kupi poceni avto jih je veliko na bolhi
Default avatar

Vakey

velibor je napisal/a:
Jaz za takšne namene uporabljam giro aplikacijo, ker se mi ne zdi smiselno kupovati avto, da ga bom uporabljal samo enkrat na mesec.
Default avatar

Astik

velibor je napisal/a:
Jaz se trenutno zaradi zaprtja vseh rentacarjev zanašam samo še na car sharing za razne opravke npr. obiska trgovine, lekarne, itd. Prvič sem storitve preizkusil cca. dva tedna nazaj sedaj pa vsaj enkrat na teden skočim po avto. Če te zanima izposoja avtomobila za neko kratko časovno obdobje potem res priporočam Giro, ki so slovensko podjetje in te res vodijo čez cel proces. Jaz na žalost nimam možnosti iti peš do trgovine tako da mi ta opcija res ustreza.
Default avatar

Ethal

Astik je napisal/a:
Ooo, še nekdo, ki uporablja giro v teh časih. Z mojo tudi kar prek girota vzameva avto, če morava po nujnih opravkih
Default avatar

velibor

Hvala vsem za odgovore. Sem popolnoma pozabil javiti, ker sem dobil službo po tistem intervjuju. :) Hvala za priporočila Giro appa, je bilo super in jih še vedno redno uporabljam.

Moderatorji