Avtomobilizem

Odgovarjajo:

Aprilia SX 50 2018 E4

Default avatar
Pozdravljeni,

Aprilio SX 50 2018 E4 , si lastim sedaj že skoraj pol leta. Ima že kar nekaj kilometrov. Ker mi je na rahlo daljše relacije postala prepočasna, bi jo rad odblokiral. 😃 Torej sedajšnja maksimalna hitrost je 50 km/h. Prebral in prebrskal sem že kar nekaj slovenskih in tujih forumov, a nažalost v njih zasledim le teme o starejših modelih (Pred letom 2018). V avstrijskem forumu se pa le zasledil, da so Aprilije po letu 2018, blokiranje skoraj samo elektronsko (torej le z CDI napravo). Pravtako naj bi obstajala neka "odblokirna" vrsta CDI-ja. Ta naj bi omogočal doseganje obratov tudi do 12.000, za razliko od originalnega, ki omogoča le doseganje 8.000.

Je se mogoče že kdo ukvarjal z to temo? Poskusil sem že odblokirati izpušni sistem, a sem s tem pridobil le na pospešku.

Za vsak uporaben odgovor se že Vam v naprej zahvaljujem.

LP Problematik 😊
Default avatar
A imaš izpit za kategorijo A ali le za kolo z motorjem. Da ne boš imel težav s policijo. Sicer pa glede deblokade: hitreje bo že šla, ampak ap bo zdržalo tudi podvozje. Če še nimaš izpita za motocikle, ga pojdi naredit, potem pa raje kupi motor, ki je tudi z drugimi elementi kos močnemu motorju in večjim hitrostim. Ne se igrat z življenjem, samo enega imaš.

Moderatorji