Avtomobilizem

Odgovarjajo:

Nov avto do 20K

Default avatar
Kateri avto mi predlagate v velikosti golfa in da je karavan za 20.000 eur? Pa ni treba da je dizel, saj prevozim okoli cca 10.000 km letno. Nisem mahnjen na znamke in gledam na avto predvsem z racionalno-družinskega vidika, kar pomeni dobra oprema, veliko prostora in čim daljša garancija.
Default avatar
Mogoče bi bila kakšna Opel Astra prava zate ali SEAT Leon (malce dražji).
Default avatar
Glede na to da ti je vseeno glede znamke oziroma nisi z njimi obremenjen kupi kakšnega korejca. Ma nimaš z njimi nobenih težav. Jaz mam ceedko že pet let pa je vse cool. Garancijo imajo pa itak rižotkarji daleč najboljšo/najdaljšo
Default avatar
Se strinjam. Korejci so sploh v zadnji generaciji že čisto na ravni evropejcev, zaenkrat pa tudi cenovno še ne pretiravajo.
Default avatar
miha m je napisal/a:
Če pogledaš novega proceeda, bi si upal trditi, da so evropejce celo prehiteli. Glede garancije in pokvarljivosti so jih pa po mojem že pred desetimi leti. Žal ali pač na srečo. Kaj pa vem. Dejstva so pač taka.
https://www.avto-magazin.si/novice/novo ... -unikaten/
Default avatar
No tole ni ravno poceni. Bi bilo treba bolj gledat navadnega ceeda. Korejci so v redu, ampak mogoče bil bil tudi kakšen renault megane v redu ali pa opel astra, ali pa škoda octavia?
Default avatar
Ja, tele karavani so vsi zelo v redu. Mogoče zgleda, da so športni terenci bolj prostorni, ampak znajo biti karavani bolj praktični. Pa še boljše se vozijo.
Default avatar
Matej12 je napisal/a:
Vsi našteti so v redu, problem je le v tem, da se vsi precej bolj kvarijo v primerjavi s Kio. Pa tudi garancijo imajo precej krajšo od ceedove, kjer imaš 7-let miru.
Default avatar
No, tole s Kio, da se manj kvari kot drugi, je vpraškjivo. Pod sedemletno garancijo se da skrit marsikatero napako. Ampak to ne pomeni, da jih ne priporočam. Gotovo so povsem na ravni drugih. Se mi zdi, da se danes bolj odločamo na podlagi tega, kar nam je všeč in se noter dobro polčutimo, tehnika je pa pač bolj ali manj OK. Nekateri imajo ene, drugi pa druge napake, na koncu se pa zgliha, seveda v okviru istih cenovnih razredov. Itak vsi kupujejo komponente pri par svetovnih dobavteljih.

Moderatorji