Forum: Avtomobilizem

Brez jeklenega konjička smo dandanes praktično bosi. O bencinu, gumah, motorjih ter znamkah. Mali nasveti za več cestnega užitka.

volkswagen - posodobitev

Odgovori Nova tema
Default avatar še en-ena 23 Okt 2017 17:39

Pozdravljeni,

imam volkswagen in v sredo naj bi ga dala posodobit ampak bolj gledam in berem več je ljudi, ki avte niso dali posodobit oz. so nezadovoljni, ker je večja poraba, težko vžiga, se kvari...
Na servisu so mi rekli, da posodabljanje izvajajo samo še do decembra in da če avta ne bom dala posodobit, ga lahko kdaj ne bom mogla registrirat - če se bo zakon spremenil.
Še vas bi prosila za mnenje in izkušnje, ker si še lahko premislim.

Hvala in lep pozdrav.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Uroosh 24 Okt 2017 07:54

Sam sem dal svojega CCja 2.0 TDI, 178KM, letnik 2013, posodobit takoj ko se je dalo in mi od takrat dela popolnoma brez težav, kar pa me najbolj preseneča je, da tudi poraba ni čisto nič večja. Verjemi da si VW nebi upal privoščiti še enega flopa in ven poslati nedelujočega popravka. Govorimo o milijonih vozil po celem svetu. Predvsem v ZDA jim sedaj zelo gledajo pod prste, ker vsi vemo kakšen trn v peti je Američanom superiorna nemška avtomobilska industrija. Tako da....če nebi bil popravek ok, bi jih tam že žive požrli (imajo malo strožjo zakonodajo kot pri nas, ljudje iz VW tam že sedijo...), so pa nasprotno že odobrili popravke za veliko večino teh vozil.

LP

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh