Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

adaptacija kopalnice

Default avatar

prenova kopalnice

Pozdravljeni.
Koliko bi približno stala adaptacija kopalnice 2,60 x 1,80 - zamenjava inštalacij, wc, banje, ploščic - material nižji cenovni razred) - Ilirska Bistrica

Hvala za odgovor.
Default avatar

kopalnica 2

zdravo 1000 e delo komplet.
Default avatar

adaptacija

pridem naredim za 400 e vse skupaj dolgoletne izkušnje
Default avatar

Hisnikekpres

Ljudje bodte resni. Za 400€ vse instalacije vodovod,kurjava,elektrika,polaganje keramike,beljenje stropa. In daš 12 mesecev garancije na opravljeno delo.
Ne nasedajte takim fušarjem.
Vsak ki ima doma rorcange še ni vodovodar. Po končanem delu ko vam kaj gre narobe kar naenkrat ni več dosegljiv. Aja sej res na petrolu prodajajo nove telefone in sim kartice.
Pol pa obrtniki hodimo popravljat za takimi umetniki.
Stranke če si želite imeti garancijo in kvaliteto izbirajte samo preizkušene monterje, ki so tudi šolani za to.
Za 400€ še nobeden ni mogel narediti kopalnice 2,6x1,8.

V kolikor ti to znaš te takoj zaposlimo in ti damo 400€ po kopalnici (seveda če imaš primerno izobrazbo) ampak narejeno mora biti tipi topi z položeno keramiko jasno. Nadzor seveda vršimo mi. Zamenjane vse instalacije, predelavo radijatorja v lojtro, pobelit strop, vzidanje tuš kadi ali banje, polaganje keramičnih ploščic, vgradnja kopalniške opreme, ravnanje sten in tlaka ipd.
Pa lep dan, če pa želiš delati vse to pusti kontakt pa te zaposlimo.
Default avatar

grezilo

prenova kopalnice,
pri nas doma (mama) sem prenavlajl kopalnico podobnih dimenzij.
Talno je izdelal mojster "Centalne napeljave" ostalo sam (lastna režija) in moram priznati, da ni dovolj 1000€ novcev.
Nas je prišlo 1700 €.
Odstranitev stare bane, WC školjke, umivalnika, stare stenske in talne keramike, odstarnitev starega estriha, starega talnega , starih razvodov cevi vodovoda in svinčenih cevi.
Izravnava sten, položitev talnega+ radijator, razvod vodovoda / KCM cevi in izolacije (toplotna in hidroizolacija) , izdelava estriha, nov tuš / kabina - WC školjka - bide - umivalnik - stenska in talna keramika (lepilo, figirna masa) ; izvedba izolacije stropa z stiroporom.

LP
Default avatar

Robi...

Vidim, da vsakodnevno objavljate razne oglase in kontakte...Zato še enkrat.... Vsi oglasi in kontakti bodo pobrisani.
Za ponudbe kontaktirajte avtorja. Če sploh avtor želi navesti svoj kontakt.
Default avatar

Kristjan47

Pri nas smo ravno zaključili projekt prenove kopalnice, malo je odvisno od velikosti, za 12m2 računaj nekje dobrih 1500€, če menjaš kompletno kopalnico. Vendar pri nas nimamo okna v kopalnici. Menim, da ni nekih pravil kdaj se lotit obnove kopalnice, jaz sem se lotil raziskovanja opreme in izbire osvetljave, ploščic, kopalniškega pohištva po novem letu in se z izvajalcem dogovoril še za odvoz stare opreme.
Seveda za doplačilo pri Merkurju, izvajalec za našo kopalnico je opravil torej demontažo in odvoz, cca 250€. Pripravili so mi tudi izris kopalnice in je veliko lažje sprejet kompromis, predvsem z mojo drago ženo, ki je navijala za moderen stil, z vgradnim kotličkom in večjim zaprtimi odlagalnimi površinami. Super ideje za kopalniško opremo pred adaptacijo sem našel tukaj.