Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

CELOVITE PRENOVE KOPALNIC

Default avatar

marinkica 55

Imate prav,nekdo drug piše v mojem imenu,je pa res,da so tile halo mojstri(menda gre za očeta in sina)slabi mojstri in so nekvalitetni,skratka jih nebi priporočala nobenemu na tem forumu.
Default avatar

Matej bizjak

Mene pa zanima prenova kopalnice in wc v Milčinskovi ulici v Celju.Material ž
e imam,zanima me ponudba za kompletno delo.Cenjene ponudbe na [email protected] kupim material ki se vidi,ostali matrial je od izvajalca.
Default avatar

ne nasedajte

Močno ODSVETUJEM BORUTA ŠTELCERJA in ARTIAL!!!!! Pri nas je tudi prenavljal, pa smo bili izredno nezadovoljni. Njegov odnos je totalno neprofesionalen, je pretenciozen in aroganten in na koncu imaš občutek, da je on stranka, ki plačuje, ti pa delaš za njega. Ni se držal nobenih časovnih rokov, nikoli ni prišel ob uri za katero smo se dogovorili. Obljublja prenovo v 7 dneh, pri nas je končal v 21 dneh!!! Hvalil se je na dolgo in široko, komu je vse delal in prenavljal, od A do Ž, tako da lahko računate na to, da bo naslednjim strankam govoril in na dolgo razlagal tudi o vas in o vašem domu. Diskreten ni popolnoma nič. Pa ne samo to, bil je celo žaljiv in poniževalen!!! Kar se pa samega dela tiče, pa tako. Našli smo kup napak in nepravilnosti, ki smo jih potem popravljali z drugimi. Cena je bila visoka, previsoka. Da ne govorim o vseh porabljenih živcih!!! Zato resnično odsvetujem Štelcerja in njegovo firmo ARTIAL! Pa še to: v naš dom je pripeljal cel kup ljudi, ki so potem izvajali dela. Nekateri pa so si samo prišli ogledat naš dom in napasit oči na opremi ipd. in potem so skupaj komentirali kako je kaj opremljeno.... mislim groza! Počutili smo se kot da živimo v razstavnem eksponatu!! Mi bomo v naslednjem letu prenavljali še eno kopalnico, pa se ne bomo odločili za Štelcerja tudi, če nam pride zastonj delat in on plača ves material. NITI SLUČAJNO!

Če vam je mar do vaše zasebnosti, če nočete, da vas ponižujejo, žalijo, če želite hitro in profesionalno delo brez napak in nočete metati denarja stran, potem vam polagam na srce, da izberete drugega mojstra!
Default avatar

Štelcerjeva stranka

Bog ne daj Borut-u Štelcer-ju dat kaj za delat. Vse sfušal, hotel denar na roko. Potem sem pa opazila, da me je še okradel. Zmanjkale so mi bakrene cevi iz garaže.
Default avatar

pač tako je

Dobri keramičarji niso nikoli brez dela in se sami ne ponujajo po raznih forumih.
Dober keramičar nima nikjer oglasov.