Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

Dober serviser za pralni stroj

Default avatar

gorenjska, ljubljana

Mi lahko prosim napišete telefon kakšnega dobrega serviserja za pralni stroj, ne predragega, na Gorenjskem ali v Ljubljani (z okolico)?

Najlepša hvala
Default avatar

tribal

Servis je odvisen od znake pralnega stroja, malo poguglaj. Saj, lahko se tak zmenite, da ga serviser samo pregleda in nič ne popravlja, naj pove ceno in se potem vi odločite, ali ga boste popravljali ali raje novega kupili.
Default avatar

gorenjska, ljubljana

Stroj je znamke Gorenje, vem, kje je Gorenje servis v Ljubljani in vem, da serviserji večkrat že po telefonu lahko predvidijo, kaj je narobe, če mu poveš, na primer, v kateri fazi pranja se pojavijo težave ...

Prosila sem samo za priporočilo in telefon dobrega serviserja, ker se je tisti, ki nam je pomagal do zdaj, upokojil.

Še enkrat hvala za koristne informacije.
Default avatar

tribal

Gorenje ima isti servis kot Bosch, če se ti ne mudi, pogledam doma (pop.) za tel. št. enega, ki mi je enkrat mojega že popravljal.
Default avatar

Buči

Pokliči servis Lapuh 041 733 557. Zelo v redu in cenovno sprejemljivo. Vendar pazi - popravljajo Gorenje, vendar niso pooblaščeni serviser, tako, da če imaš še garancijo, ti je ne morejo priznat.
Default avatar

Modri dirkač

Lapuh 031 363 503
Tudi Gorenje ga uporablja za podizvajalca...
Default avatar

eh

povprašaš starega serviserja, ki se je upokojil, saj se serviserji skoraj vsi med sabo poznajo, vsaj na istem teritoriju....pa ti bo priporočil "najboljšega"............
Default avatar

monta

?????? Pokliči servis Lapuh 041 733 557 ??????
Poklical sem v soboto ,bil je nesramen ,aroganten - kot da ga delo ne zanima !!!!!!!
Niti pogovarjati se ni hotel ,tako da močno ODSVETUJEM TEGA SERVISERJA (Lapuh) !!!!
Default avatar

Mini44

Lapuh servis je katastrofa, samo stran od njega. Je nesramen, prevarant in nima pojma kaj dela!
Default avatar

Milky

Pokliči uraden Gorenje servis, 03 8997000. Gorenje nima podizvajalcev, samo lastne serviserje za gospodinjske aparate.
Default avatar

geradpigen

Dober serviser v pomurje je Servis čuk je pooblaščeni za bosch, aeg...

[url=http://%20www.servis-cuk.si]www.servis-cuk.si[/url]
Default avatar

belo perilo

Naj mi kdo pove za dobrega serviserja pralnih strojev Gorenje...razen seveda Gorenje v Ljubljani....pa da ni predrag in ti ne zaračunava stroškov poti..če je servis predrag....hvala vam lepa....
Default avatar

krempelj črni

Nizkocenovni serviser bo prišel dvakrat.Prvič ko bo mislil, da je popravil, drugič ko bo prišel popravit tisto, kar je mislil, da je že popravil, tretjič pa se ti ne bo niti oglasil več na telefon.
Potem boš poklicala Gorenjevega serviserja. Precej dražje bo....vel kot 2x...če boš imela srečo in nizkocenevni ni še česa uničil.

Hvala mi za nasvet.
Default avatar

Mladaroža81

Nam vedno pride gospod iz www.najdimojstra.si . Gospod je starejši, zelo prijazen in ima res veliko izkušenj. Nazadnje nam je montiral tudi novi bojler in dela kot urica. Pralni stroj pa imamo že 8 let Gorenjev, na dve leti nam samo sčisti vodni kamen.

Lep pozdrav
Default avatar

Branko Mohorko

Se strinjam z Mladrožco. Tudi mi vedno pokličemo gospoda iz www.najdimojstra.si, so res super za servis pralnega stroja v Mariboru. Ni nekih nepotrebnih stroškov.
Default avatar

Lidija Z

Zelo [b]od[/b]priporočam servis SEGAL. Gospod na objavljeni tel. številki vse obljubi, potem najprej ne pokliče, ko bi moral potrditi termin. Si mislim, ok, vsi smo zelo zaposleni, je pač pozabil.
Ga kličem sama, se dogovoriva za uro naslednji dan in se človek pač ne pojavi!
Res zanesljiv servis, ne zgubljat časa z njimi.

Lidija
Default avatar

BINKICA

Servis SEGAL NE PRIPOROCAM!!!.Imela sam enako izkusnjo kot Lidija. Taksnega neprofesionalnega odnosa še nikoli nisem dozivela...
Default avatar

Sasha 123

SEGAl ,zena ga je cakala 3 dni , ker je trikrat obljubil , da pride in trikrat ga ni bilo, pa kako suvereno pove da bi prisel. Baraba
Default avatar

bblazz

Kaj pa je problem glede delovanja pralnega stroja? kateri PS imate?
Default avatar

SuzanaKr

Tudi jaz imam neverjetno slabo izkušnjo z servis Segal. Tip je neprofesionalen, pove ti datum in uro in ga ni, 4x zapored. Kar je popravil je čez 2 dni spet crknilio in potem je spet 14dni klicanja da se prikaže. groza.