Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Brušenje+lakiranje parketa

Default avatar

Parket

Kmalu bomo morali poskrbeti za brušenje in lakiranje parketa. A mi lahko kdo namigne približno koliko ta "štos" stane? Stanovanje je veliko 60 m2. Aja, pa še to me zanima, v kolikšnem času je vse skupaj narejeno?
Default avatar

toook

Odvisno od stanje parketa....pr ns na splošno 0d 16 - 17 eur/m2
Default avatar

Ego

Okoli 15 evrov po metru...Pa do enega tedna lahko računaš,da se gospoda spelje :-) In,menda ga je po tem dobro pustiti,ga ne mokro brisati,da se lak stabilizira(?) al nekaj takega ene tri tedne... tudi jaz zajemam sapo...Aja!- Na to,malo večjo površino bi jaz "predlagal"kakšen popust,poskusi...
Default avatar

Parket

Hvala obema.
Default avatar

parket mojster

vsak dan ista tema
Default avatar

zadovoljni

Jaz sem plačal 12 evrov/m2, mojster je iz ljubljane, to je njbolj ugodno kar sem našel in sem zadovoljan. Če te zanima pokliči 041 258 628.
Default avatar

PARKETARSTVO DAL-POX

14 € 2x tračno brušenje,3x trio brušenje,3x lakiranje z vodnim lakom primernim za telovadnice.Eni brusijo samo tračno ,pa potem parket ko je lakiran zgleda valovit.Trio mašina naredi svoje in parket za 50% zgleda lepše.
Default avatar

PARKETARSTVO DAL-POX

Še info PARKETARSTVO DAL-POX 041-555-120 lahko pa si ogledate slike na FACEBOOKU PARKETARSTVO DAL-POX
Default avatar

Marta P.

Živjo.
Ko so pri moji babici sanirali parket, smo zahtevali 3-kratno lakiranje, kot nam je priporočil možev prijatelj. Najbolj pa je sigurno odvisno tudi od kvalitete laka. Spomnim se, da je babi plačala 16 eur za m2, cena pa se je spremenila, ker je zahtevala kvalitetnejši lak. Pred tem je bila dogovorjena cena 14 eur.
Zdaj tudi mi rabimo sanacijo, zato preverjam, kakšne so kaj ponudbe, ker se je parketar, ki je delal babici na žalost že upokojil.
Ker pa približno vemo, kako naj bi sanacija potekala, se mi zdi postopek, ki ga je opisal Dal-pox zelo podoben tistemu, ki ga je opravljal prej omenjeni parketar.
Prosila bi še g. (zadovoljni), da mi napiše, katero podjetje dela po taki ceni, ker se mi to zdi že kar preveč poceni.
Default avatar

parket na novo

Mi pa se odločamo ali dati parket ali laminat. Laminat je cenejši pa še sami bi ga položili,..... Ampak jaz bi raje parket, saj ni tistega zvoka! Kakšne so približne cene parketov?
Default avatar

gopar parketarstvo

živjo.
Cene parketov so odvisne kakšen parket hočete
lahko so klasični 16mm-22mm
-lamelni 8mm
-gotovi parketi 9mm-11
-panelni -15mm
za cene pokličite na 051-260-976
Default avatar

Jože.J.

Lep pozdrav!

Pri nas smo tudi imeli pred nekaj časa namen obnoviti 12 let star parket.
Povabil sem kar nekaj izvajalcev na ogled.
Njihove ponudbe so bile raznovrstne.
Izmed 18 izvajalcev so cene nihale od 11 eur do 36eur po m2 za brušenje in lakiranje.
Po temeljiti raziskavi in kalkulaciji storitev sem ugotovil,da se za malo denarja 11 eur do 26 eur ne da dobiti soliden, kvaliteten in zdravju ne škodljivega materiala!
Preverjal sem vse naokoli in preko svojih prijateljev,znancev raziskoval,kdo je kvaliteten in strokoven.Po času,ko sem se že skoraj naveličal iskanja sem slučajno srečal mojega starega prijatelja Toneta. Pogovarjala sva se o parketarjih in svetoval mi je naj grem pogledat njegov parket.Videl sem prvovrstni izdelek. Robovi in ravnina brez zabrusov...temelj+3 x lakirano.
Ko sem videl ta izdelek sem se odločil,da bom poklical parketarja,ki mi ga je priporočil moj prijatelj Tone.
Dogovoril sem se z mojstrom g. Tomažom. Opravil mi je izvedbo kvalitetno.
Že med samim delom sem opazil,kakšne kvalitene stroje uporablja.Takšnih strojev ne vidiš pri drugih izvajalcih oziroma parketarjih.
Površine sem imel 56m2 . Komplet z brušenjem in lakiranjem je bilo 34eur po m2
Dodatno sem doplačal le še za nove letve. Osebno vam ga priporočam.
http://www.parketarstvo.weebly.com ali pa na http://www.parketar.net
boste našli veliko zanimivih informacij. Njegov gsm telefon je 041 531 243
Pri nas,če bo še kdaj kako delo za parketarja bo delal samo še on.


Jože J.
Default avatar

nova hiša

Jože.J. je napisal/a:

Čuj Jožek,ti bi mogo bit pisatelj,celi roman si napisal za enih k....... 50m2 ,preveč kompliciraš,me prav zanima če imaš vse tipi topi,čudno da še se nisi zanimal kakšne gate nosijo parketarji!!!!!!

pa brez zamere,,,,,
Default avatar

Jože J.

Odgovor na pripombe : NOVA HIŠA

Kot prvo imamo stranke-naročniki v primeru kakor smo imeli mi , pravico izbirati izvajalca in preveriti njegovo strokovnost in reference-izdelek. V končni stvari sem se pravilno lotil iskanja izvajalca.
Na podlagi verodostojnih podatkov sem izbral prave informacije in tudi pravega mojstra,ki kvalitetno izvaja storitev.
Vsakdo raje izbere mojstra,ki ima kvalitetno izvedbo in uporablja materiale ,ki imajo določene prednosti v varovanju zdravja in okolja.
Slučajno sem velikokrat srečal ljudi,ki so imeli izvajalce (parketarje),ki ne delujejo po načelih strokovne parketarske-podopolagalske stroke in delujejo z načinom zavajanja nas strank.
Kvaliteten mojster ima tudi kvaliteten izdelek -storitev kakor tudi cenovno višje-kvalitetnejše izvedbe. Za takšne kvalitene izvajalce je potrebno tudi počakati na termin izvedbe v čakalni vrsti.

Vaša navedba " gate"je v zadnjem stavku ne primerna ! Razvidno je ,da ne poznate osnove
človeškega spoštovanja in dostojanstva !.

Jože J.
Default avatar

nova hiša

Jože J. je napisal/a:


Ja g.Jožek prav maš!!
to kaj si napisal v zadnjem stavku imam vse te osnove ,včasih se je pa treba tudi izrazit malo drugače teh osnov,
imam tudi sam firmo v čist drugi stroki pa vas "stranke zelo dobro poznam"
tak da brez zamere,,,
Default avatar

PARKETARSTVO DAL-POX

Za 20€ mi zbrusimo in 3x lakiramo z najboljšim dvokomponentnim LOBINIM vodnim lakom ki ni škodljiv zdravju.Kar se pa tiče zabrušenih robov jih prinas ni,saj finalno brusimo z metodo TRIONIZIRANJA-TRIO LAGLER.Končni izgled parketa pa je, če gledate proti svetlobi raven.Za 36€ kar je gospod navedel lahko naredimo z novim KERAMIČNIM LOBINIM lakom katerega liter upravičeno košta 40€!! pa še za to je pretirana cena36€. Vsi materiali so po evropskih standardih ne škodljivi zdravju. Kar se pa tiče cene 14€ delamo z vodnim lakom LOBA primernim za industrijske prostore,pa do sedaj še nisem imel reklamacije na lak. L.P PARKETARSTVO DAL-POX 041-555-120
Default avatar

Jože J.

Odgovor na :: Parketarstvo Dal -Pox oziroma navedeno v registraciji DAL-POX,AVRAMOVIČ&CO
IMATE REGISTRACIJE POD F 43.290 -DRUGO INŠTALIRANJE PRI GRADNJAH
(dvigal,tekočih stopnic,avtomatskih samozapiralnih vrat.)

Parketarska dejavnost zavzema pod kodo F 43.330 .(Tega pa vi nimate po javno objavljenih podatkih) !!!!!!!
Javno objavleni podatki:
Podatke si lahko vsi ogledate na http://www.bizi.si/DAL-POX-AVRAMOVIC-CO-D-N-O-LJUBLJANA

Bonitetna ocena :Blokiran TRR račun
Vir:Ajpes.
Iz tega vidike je razumljivo zakaj se ponujate na forumu in za vsako ceno poskušate dobiti delo tudi ,če greste na škodo kvalitete brusnih materialov in količino porabljenih dodatnih materialov. Cena 14 eur in 20 eur kot ste navedli ne kalkulira porabljenih materialov in delovnega časa parketarja, kaj šele amortizacije in uporabe strojev.
Nikar se ne skrivajte pod blagovno znamko Loba !
Slučajno sem v času ,ko sem zbiral informacije za sanacijo našega parketa takrat pridobil točne podatke vseh njihovih materialov in točno vem kaj vsebujejo in tudi normative. Imajo tudi kvalitetne nekatere materiale. Samo kaj pomaga ,če včasih izvajalec ne uporablja predpisane tehnologije,ki jo predpisuje proizvajalec lakov.
Nekateri izvajalci se posložujejo bljižnic in kombinirajo razne variante posebno v zadnjem času.

Veliko sreče in lep pozdrav Jože J.
Default avatar

PARKETARSTVO DAL-POX

Dragi gospod to kar ste vi videli ne bo držalo.Za blokacijo pa vsi vemo kako gre če samo delaš in ti firme kot izvajalcu ne plačujejo si hitro prisiljen delati z privatnimi strankami. ,Za napako ajpesa sem pa že zdavnaj urgiral.
Default avatar

PARKETARSTVO DAL-POX

Še enkrat hvala gospodu Jožetu za sporočilo napake ajpesa .Namreč namesto glavne dejanosti F/45.430 oblaganje tal in sten,so mi vpisali glavno dejavnost F/43.290 drugo inštaliranje pri gradnjah.Kot mi je gospa na ajpesu zagotovila da vaš BIZI.SI!!! ni verodosojen.Verodostojna je ajpesova stran!! Vsi vemo da je gospod (JOŽE PARKETAR),jaz tudi drago plačujem brusni material, tudi če delam z najdražjim lakom in kitom za 20€ mi vseeno ostane dosti zaslužka .Z a ceno 36€!! pa moj oče naredi dekorativni epoxi tlak ,ki je dosti dražji od materiala za parket. Naša firma se ukvarja talnimi izolacijami EPOXI tlaki in PARKETI od leta 98.Tako da nismo na tem forumu da preverjamo kdo ima blokiran račun in kdo ne,ampak da pridemo do solidne cene za kvaliteten izdelek.Kar je v današnji krizi zelo pomenbno L.P
Default avatar

JOŽE.J

Odgovor na ; Parketarstvo Dal -Poxl

Spoštovani!
Naj odgovorim na vaše trditve.

1.Kot naročnik stranka ,sem predhodno temeljito preveril vse izvajal ce,ki so mi podali ponudbe.
2. Preveril njihove reference oziroma končni izdelek .
3.Opravil po izvedbe pri proizvajalcih materialov in prejel iz njihove strani zelo pomembne podatke.
4.Na podlagi vseh analiz in pozitivnih okoliščin sem izbral izvajalca.
5.Previden sem bil zaradi izkušnje naše sosede,ki je imela enega izvajalca za takšno nizko ceno, kot jo ponujate vi.Na koncu je imela slab izdelek in nestrokovn izdelek. Izvajalo je storitev podjetje ,ki si sploh ne zasluži delovanja storitvenih dejavnosti.
6.Vaša navedba je napačna,ko trdite ,da sem parketar .Se zelo motite.Zadevo sem preučil zaradi velikiih katastrof,ki jih delajo nekateri izvajalci. Na koncu stranke plačamo ceno za vse napake in grehe izvajalca.
Moj namen je, da se na tem forumu lahko poda resnične izkušnja nas strank.

Morda nekatere to moti .Najbrž tiste,ki v teh kriznih časih obupavajo in poskušajo z nižjo ceno zavesti bodoče nas naročnike storitev.
Osebna moja izkušnja bo marsikomu prihranila veliko težav pred osebami,ki zavajo z nizko ceno.
7.Podatki bizi.si so iz baze Ajpesa in so verodostojni na podlagi javnih listin poročil,ki jih morajo objaviti na podlagi odaj poročil po uradni dolžnosti organi nadzora in tudi sami lastniki podjeti.
8.Že logika nam pove,da za kvaliteten material je potrebno vedno na trgu nekaj več plačati,ker so na različnih osnovah vhodnih surovin narejeni.

9.V izboru sem imel tudi podjetje Parketarstvo Pod-les-nik d.o.o. htpp://www.podlesnik.com ,ki imajo tudi vrhunske izdelke . V času,ko sem potreboval storitev so bili časovno v takratnem času prosti šele po 7 mesecih. Primerjal sem kvaliteto in ponudbo .Ugotovil sem ,da ima slično kvaliteto tudi g.Tomaž. Čakal sem nanj 3 mesece Zato sem izbral njega za izvajalca.Zadovoljen sem bil znjegovo storitvijo in ponudbo.Čimveč takšnih mojstrov in nam strankam ne bo potrebno biti v strahu,da ne bomo dobili solidno in primerno storitev !
Moj namen je le seznaniti vse obiskovalce tega foruma ,naj izberejo le preverjene izvajalce.
Star pregovor pravi dober glas seže v deveto vas! Slab pa v.....

Preveril sem kodo,ki ste jo zapisali .Ta ne obstoji več 45.330 Že nekaj časa je veljavna F 43.330
Preverite na http://www.ozs.si/pop_dejavnosti.asp?sifra=F

Naj na koncu zapišem,da je sedaj informacijska doba , s katero lahko vsaka stranka najde kvalitetne informacije. Le analizirati je potrebno izbrane informacije in ločevati med kvalitetnimi in nekvalitetnimi .
Človek pri 60 leth, kot sem jaz dozoriš ločevati zadeve. Uporabiš vse svoje znanje,ki ga neprestano nadgrajuješ..To zavisi od razgledanosti človeka in njegove zainteresiranosti reševanja problemov. Tudi nekateri mlajši na vso srečo že uporabljajo svoja znanja- izobraženost oziroma način analiziranja informacij.

Zgodovina uči,da je bil parket vedno najdražja talna obloga zaradi svoje specifičnosti in uporab materialov, ki zahtevajo celoten natančen proces dela.
Takšno ceno kot navajate vi 14eur in 20 eur ne zdrži kalkulacijo končne cene !
Lep pozdrav Jože J.