Forum: Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Kuhinja

Odgovori Nova tema
Default avatar valenska 28 Sep 2008 12:59

Nobilia, podezelski stil, kupljena pred nekaj meseci:
Dolzina kuhinje 3,60 m, cena za lesene dele 4.500 EUR.

Seveda pa dolzina ne pove, cena je v veliki meri odvisna od vrste elementov:ceno zvisujejo predali, stklena vrata, pilastri........

Sem pa zadovoljna z njo.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar hehehe 29 Sep 2008 22:54

Punce, prav danes sem bila v Kiki v Avstriji. Čudovite kuhinje, res za dol pasti, sestavi 2,3x2,7 m vključno z aparati (pomivalec, kuh. plošča - steklokeramična, pečica, hladilnik, napa) od 1800 - 3000 eur. Za 3000 € je bil poleg tudi posebej mini zmrzovalnik (3 predali - vradni).

Upam, da je kuha v tako dragih kuhinjah, kot jih tukaj navajate resnično toliko boljša in okusnejša. Jaz - midva ne dava za kuhinjo takih denarjev, ker stvari se da skuhati tudi v mali kuhinji dobro + ostane več dnarcev za stvari, ki se dajo v pisker :)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar BREDA 26 Nov 2017 20:40

Zanima me, ali ima kdo izkušnje s kuhinjami proizvajalca POLOLES s Koroške? Kupujem jo sama in si ne morem privoščiti prav drage, prodajalec v Harvey Normanu jo zelo hvali, vsi predali v predalnikih ima vodila in okovje Blum ter mehko zapiranje. Mene pa zanima vaše mnenje.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Metamed 29 Nov 2017 15:27

Prenovila sem kuhinjo nekaj let nazaj, cena na tekoči meter je bila dražja od vaše napisane. zelo pomembno je da pogledate koliko vodil imate, saj so ta najdražja. jaz imam veliko predalov in je bil zato tudi strošek višji,... vaša napisana cena se mi zdi ok za kvaliteto, kuhinje so za dolgo :)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar iztok.kos 30 Nov 2017 13:46

Celotna prenova kuhinje na http://oktave.blogspot.si/2017/01/black-is-all-in.html
Cena celotnega projekta/prenove 14 000 €
Projektiranje, izdelava po meri, material front MDF, aparati Gorenje (Ora ito, Karim Rasheed), umivalnik in armatura Villeroy&Boch, LED razsvetljava

Iztok Kos, interior dizajner
040 16 80 42
[email protected]
http://oktave.blogspot.com/

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Na vrh