Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

CVETO - PRALNI STROJ - PROSIM ZA POMOČ

Default avatar

Minani

Pozdrav,
Pralbi stroj Beko se med pranjem sam ustavi in utripa lučka. Tako je potrebno stisniti spet start, da pere dalje. Med ciklkm pranja je treba to ponoviti kar nekaj krat. Kaj bi lahko biko narobe?
Default avatar

cveto

beko pet let garancija?
ja lahko da ne izvrze vod pa se ustavi
Default avatar

soncnica3

Pozdravljeni,

imamo pralni stroj Bosch star cca 10let. Težava je pri pranju na 90°:po prvem pranju izpusti vodo, nato se ustavi.
Tezava se samo pojavi pri polnem stroju.Ce na istem programu vklopimo prazen stroj se bo ta izvedel do konca.

Pri drugih programih ni tezav.

Hvala in lep pozdrav
Default avatar

cveto

motor urihtat pa bo.(40-80)
Default avatar

soncnica3

Hvala za odgovor. Še eno vprašanje: kaj ste imeli v mislih pod 40-80?

Lp