Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

Indukcijska plošča - child lock

Default avatar

Zlobko

A mogoče kdo prepozno a proizvajalca te indukcijske plošče?

Screenshot_20180227-075357.png
(390.7 KiB)

Kratka zgodba. To ploščo sem dobil skupaj s stanovanjem. Nimam računa, ne vem kako stara je in nimam navodil. In zdaj ki je uspelo prižgati child lock. Poskušam z navodili različnih proizvajalcev ampak mi je ne uspe ponovno usposobit.
Če kdo prepozna proizvajalca bi bil zelo hvaležen, če pa zna kdo izklopit child lock pa še toliko bolj.
Default avatar

iztok.kos

Ponavadi gre finta s kombinacijo dveh gumbov hkrati (daljši pritisk). Probaj s + in -.
Če jo izklopiš iz elektrike? (varovalka)
Iztok Kos, interior dizajner
www.dizajnjevse.com
Default avatar

cveto

snemte pečico pa poglejte na hrbet ident ploščico
Default avatar

Zlobko

Poskusil sem odklopiti varovalko, pa ne deluje.
Zdaj poskušam različne kombinacije tipk. Enkrat bo uspelo.