Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

Pralni stroj hoover

Default avatar

muhlija

CVETO- prosim za pomoč in sicer pri vseh programih na pralnem stroju pred koncem ispiše napako E03, to naj bi pomenilo, da ne
odvaja vodo, zamenjal sem črpalko in še zmeraj ista stvar...
Mogoče je potreben kaksen reset..?
Default avatar

cveto

zamašen odtok v zidu...
snemi cev in jo daj v lijak...
lahko je pa izhod iz bobna zamašen s kosom perila...
Default avatar

muhlija

Hvala za hiter odgovor, odtok sem ze preveril prav tako cev iz bobna, se vedno izpise napako error E03 na zadnje 3 minute pred koncem...sumim na hidrostat saj se mi zdi da je nekoliko vec vode v bobnu kot je bilo ponavadi..
Default avatar

cveto

a vodo ven meče ko date odtočno cev na lijak...
če ne bo šlo potem menjava črpalke....
Default avatar

muhlija

Vodo ne mece na lijak, crpalko sem zamenjal napaka je ostala..
Default avatar

cveto

črpalka laufa?
lahko je kovanec v odtočni cevi ali pa štunf v cevi ki gre iz bobna...
Default avatar

muhlija

Hvala, bom preveril..
Default avatar

Nataly19

Ko želim izbrati program, se nič ne dogaja na ekranu. Ves čas piše samo Pozdravljeni in ura. Po nekem času se izpiše Error 8. Očistila sem filter, izklopila iz elektrike, nič ne pomaga.
Kaj je lahko narobe?
Hvala za pomoč.
Default avatar

cveto

candy?
Default avatar

Nataly19

Hoover