Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

Obnova kopalnice

Default avatar

miranda_9

Pozdravljeni!

V kratkem nameravamo obnoviti kopalnico veliko približno 6m2. Potrebna je menjava keramike, tuš kabine, umivalnika in wc. Zanima me približno kakšno ceno lahko pričakujemo (Maribor)?

Hvala in lp
Default avatar

iztok.kos

Cena je odvisna od izbora sanitarne keramike, keramičnih ploščic in dela. Prvi dve izbiri so vaše, delo lahko računate do 2000€. Potem so tu še armature (pipe), morda dodatno talno gretje, luči, ogledalo in kopalniško pohištvo.
Iztok Kos, interior dizajner
www.dizajnjevse.com
Default avatar

Gradbene Storitve MM

Spoštovani,
Smo mlado, hitro rastoče podjetje, z izkušnjami iz tujih delovnih trgov, nudimo GARANCIJO ZADOVOLJSTVA, v kateri jamčimo z vračilom denarja, v primeru slabo opravljenih del, ali nespoštovanja dogovorov
Za več informacij nas kontaktirajte:
070-194-962-Marko
Lep Pozdrav
Default avatar

Metamed

za 4,5 m2 veliko kopalnico smo samo za delo odšteli 2.500 eur, bila sta dva zelo natančna fanta. Razbili smo staro kopalnico v celoti, nekatere priključke tudi prestavili, hidroizolacija na novo, vse na novo položili. Od dim. keramike je odvisna tudi cena polaganja, če boste izbrali res zelo velike plošče bo polaganje dražje.
Default avatar

Adaptnova

Cena povprecne kopalnice z cevmi na kljuc nekje 2000 e Adaptnova