Forum: Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Barvanje pohištva

Odgovori Nova tema
Default avatar miranda_9 16 Dec 2017 20:06

Pozdravljeni!

Kupila sva stanovanje, v katerem smo lastniki pustili vso opremo. Spalnica (postelja, velike in nizke omare) so nama všeč, razen barve, ki je rjava. Pohištvo ni staro. Zanima me, ali je možno tako pohištvo pobarvati na belo? Se je tega smiselno lotiti sam ali je bolje najeti strokovnjaka? Kakšne so cene?

Hvala za odgovore!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar AlenkaTomori 16 Dec 2017 21:37

Seveda da ja. Najprej pa je potrebno pripraviti podlago, po potrebi kaj zbrusiti...in imeti cas vse prebarvati, susiti itd.
Sami, s pomocjo ali kdo drug. Ceno je tezko opredeliti, zahtevnost, oblika, stevilo potrebnih premazov sigurno vpliva nanjo.

********************************************************
www.tomori.si
https://www.facebook.com/Tomoriarhitekti/
Moderator: Gradimo, urejamo in opremljamo dom
http://med.over.net/forum5/viewforum.php?f=98

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Metamed 18 Dec 2017 15:36

seveda, upajmo, da prejšnji lastniki niso veliko uporabljali zaščit/čistil za lesene površine, pomeni, da bo tako obstoječi lak težje spraviti dol. Če je pohištva veliko je zoprno če to delaš sam, saj se pri brušenju zelo praši, počakajte vsaj na tople dni :) drugače pa če ni 100% sijaj barva je nekoliko ceneje, saj ni potrebe po poliranju in 5x nanosu barve itd.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh