Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

Garažna vrata BLT

Default avatar

garaza

Z možem se odločava za zamenjavo garažnih vrat, in kot vedno se vse začne in konča pri denarju . Dobila sva nekaj ugodnih ponudb, vendar bi vseeno rada garažna vrata kupila pri nekomu, ki ima nekaj tradicije in referenc. Po naključju sva naletela na podjetje BLT in njihovo ponudbo:

https://www.blt.si/
https://www.blt.si/prodajni-program/gar ... vrata.html
https://www.blt.si/prodajni-program/gar ... hodom.html

Ker v naši okolici ne poznava nikogar ,ki bi imel njihova vrata, me zanima, kakšna so vaša mnenje oz. izkušnje?
Default avatar

Marija P

Pozdravljeni,

pri nas smo kupili vrata podjetja BLT iz Idrije. Z vrati smo izredno zadovoljni. Vrata BLT so zelo kvalitetna in tudi cena je bila zelo sprejemljiva. Prijaznost in strokovnost BLT osebja, ki nas je peljalo skozi celoten postopek nakupa vrat je ravno tako vredna pohvale.
Naše mnenje je, da ste naleteli na pravo podjetje za nakup garažnih vrat.

LP
Default avatar

Betka R

Tudi pri nas imamo njihova vrata. Sicer smo jih kupili pri njihovem veleprodajniku, smo pa z njimi zelo zadovoljni.
Default avatar

manuelapr

Sedaj imajo akcijo za 799€. Ali samo za dimenzije, ki so napisane na letaku, ali ta cena velja za vsa vrata?
Default avatar

b učko

imamo sekcijska garažna vrata na daljinca blt. ko je zmankalo elektrike sem jih dvignil ročno zdaj pa jih ne znam nastavit. mi lahko pomagate