Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

Ecovind - PVC okna in vrata EcoVind

Default avatar

Majaklr

Midva imava z njim podobne tezave le da gre pri nas za reklamacijo vhodnih vrat in traja ze dve leti. Sedaj bomo zahtevali denar nazaj.
Default avatar

Rules

Mi smo tudi očitno eni izmed mnogih njihovih strank, denar nakazan in nič opravljeno kot je treba, smo še vedno brez rolet...itd. preveč za opisovat kako je poslovati z njimi, samo po novem dokapitalizirali bojo baje firmo in imeli novo dejavnost, vprašanje če bomo dobili denar nazaj,kakor koli z tem gospodom ne priporočam nikakršnega poslovanja v nobeni dejavnosti.
Default avatar

Artist

Pozdravljeni, mi smo tu še eni izmed mnogih, ki nismo prejeli oken, plačano je bilo po predračunu, narejeno pa nič!!!! Vračila denarja pa tudi ni. Sedaj je spletna stran umaknjena, telefonske št. nedosegljive. Očitno gre za nateg!!! Mogoče bi bilo dobro da se združimo, ter skupaj rešujemo nastalo situacijo kontakt: [email protected]
Default avatar

barbara patrizia

Pozdravljeni!
Tudi mene so ogoljufali za skoraj 4000.- eur ... že od januarja letos! Staro zasteklitev balkona so mi sicer demontirali, z novo ni bilo nič ...Tudi na opomin pred tožbo se niso odzvali. Zdaj sem podala kazensko ovadbo, tako na podjetje, kot na samega direktorja, prejšnji teden sem že bila na policiji, zdaj vidim, da imajo vse račune že blokirane ... Sem pa našla na FB njihovo novo poslovno dejavnost, "Najem avtodomov-AdriaticRV", sam direktor pa "predava" o "uspešnem" poslovanju na "Ustvari-podjetje.si" ... Naj še kdo poda kazensko ovadbo, morda se mu pa le zatresejo hlače! Pa da ne bo mogel še koga nategniti!
Default avatar

OČKO

Mitja Puntar in njegova žena sta zlorabljala podjetje EcoVind, v ta namen da sta pobirala avans za storitve, podjetje je v blokadi, zato vsi ki niste dobil oken in vrat, pojdite na POLICIJO in jih ovadite. Policija ma že en kup prijav!!!!!
Default avatar

Bukovje

Zanimivo, kako si je njihova predstavnica z Bizeljskega potrudila, da dobi posel. Saj sta prišla dva, z njima sem bil zadovoljen. Žal pa nista imela s sabo pravih dveh oken in montaža ni bila zaključena. Seveda so dobili 100% avans. Sporočeno sem dobil, na e-pošto, da po nabavi oken zopet pridejo. Ampak, glej ga zlomka, na GSM so vse številke blokirane, po preverbi tudi vsi računi na bankah, v Krškem pa prostor prazen in se oddaja. Kaj zdaj? Ja dobra reklama za lastnika podjetja .......to je možno samo pri nas, žal. Menda že imajo novo podjetje, mi pa kam??
Default avatar

1232

mogoče veste kakšno podjetje? karkoli več o tem?
Default avatar

ogoljuan

kaj bomo kej skupaj stopili in ga obiskali
Default avatar

Secom Okna in vrata

Tudi sami smo naročili pri njih vhodna vrata in imamo probleme z njimi od samega začetka, ker se vrata posedejo.

in sedaj čakamo, več kot 2 leti, da pridejo popraviti.

Amapk kakor kaže, ne bo nič
Default avatar

ogoljuan

ali je že kdo prejev povračilo denarja ??
Default avatar

123456789789456285195622

žal ne :(
Default avatar

Breg

Tudi mene so oguljufali. 2 vrata so mi napačna montirali. Reklamacijo so reševali pol leta in sem moral kupiti nova vrata pri drugem dobavitelju.
Kaj predlagate
Kako naj izterjam škodo?